Top Social

Lunar eclipse / Holdfogyatkozás

Thursday, June 16, 2011
This will be just a short post, because yesterday we were on the steppe with Imi to take a couple of pictures of the lunar eclipse (don't ask me where exactly, I was just blinking where he was taking me). But as usually, he chose a perfect location and captured the changing moon in every 2,5 minutes. I thought I'd share the whole picture with you. Those who are following me on facebook may have seen the picture about the thunderbolt on the side of the Danube, I post it too now because it's breathtaking!

Ez most csak egy rövid kis bejegyzés lesz, mert tegnap Imivel voltunk fotózni valahol a pusztában (ne kérdezzétek hol, én is csak pislogtam hogy merre járunk). De szokásához híven tökéletes helyszínt választott, és 2,5 percenként megörökítette az éppen változó Holdat. Gondoltam megosztom veletek a kész képet. Aki követ facebookon, már láthatta hogy a múltkor milyen szép villámot fotózott a Duna parton, kirakom nektek most azt is, mert szerintem lélegzetelállító!5 comments on "Lunar eclipse / Holdfogyatkozás"
 1. The pictures are amazing :)The thunder photo is truly beautiful

  ReplyDelete
 2. Na a végén külön fotós rovatot is indíthatsz itt lassan... nagyon jó képek amúgy, én is terveztem, hogy kiviszem a masinát de annyira be voltam havazva, hogy elszaladt az idő, és mire összeraktam volna a felszerelést már reggel lett volna. Előző post alatt olvastam a válaszodat, örülök neki, mert továbbra is szívesen olvasgatlak, ennek örömére "lájkoltalak" facebookon :)

  ReplyDelete
 3. Dora: thank you so much! The thunder is my favourite too, I just can't stop staring at it :) Wonderful :)

  Kriszti: Bizony, büszke is vagyok hogy a modellje lehetek :P

  Miklós: Igen, szerintem lenne rá igény, meg a blog is változatosabb az ilyen bejegyzésektől. De azért nem viszem túlzásba, nem kényeztetlek el titeket :D Köszönöm, mindig úgy örülök az új lájkoknak :P

  Rami: Köszönöm :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature