Top Social

Siófok - Széplak - part 1

Thursday, June 2, 2011
We were at lake Balaton with Imi recently. We captured a few outfits, here is the first one from Siófok, Silver Coast. The second picture is really funny because I'm posing with a wisteria tree, the place where we stayed can be translated as "Fairview". Those who watch Desperate Housewives know, that the wives live in Fairview, on Wisteria Lane :) Now I can tell I visited them :D

Már twitteren értesülhettetek róla hogy nemrég a Balatonnál jártunk Imivel. Lefotóztunk itt pár szettet, itt is van az első fotósorozat ami Siófokon, Ezüstparton készült. A második kép kifejezetten poénos, hiszen lila akáccal pózolok, a hely neve pedig Széplak. Aki nézi a Született feleségeket, tudja hogy a feleségek Széplakon, a Lila akác közben élnek :) Mostmár elmondhatom magamról hogy meglátogattam őket :D


This will be a very special post, it's really one of its kind: because this is the first time when Imi takes photos of me and actually likes this outfit :D  Well, he is not completely fond of the socks, but on the whole he really likes it. Plus there has to be a first from everything, after all those beautiful locations in Budapest, this is the first photoshoot captured by the lake Balaton. I have a feeling that there will be more during the summer, because there was such a good cheer, I felt so good! I needed a vacation and this was kinda like that. Well, maybe if we asked Imi he won't be that sentimental, because we barely had any rest, we kept going and going, and took a lot of pictures. He really got tired and he only survived the way back home with an energy drink :D And with the orange-chocolate croissant and the plum pastry.
While we wandered around the neighbourhood we shot a few pics, but I'm honestly worried about poor car drivers, I hope none of them broke their necks :$ :)))
XOXO,
Lidia

Ez egy nagyon különleges poszt, nem volt még hasonlóra példa eddig. Ugyanis itt van rajtam az első olyan szett, amit Imi fotóz és tetszik is neki :D Jó azért a zoknival nincs teljesen kibékülve, de összességében nagyon is tetszett neki. Illetve mindenből kell egy első, a sok szép budapesti helyszín után ez az első poszt amit a Balatonnál fotóztunk. Van egy olyan érzésem, hogy lesz még néhány a nyár folyamán, mert szuper volt a hangulat, annyira jól éreztem magam! Kellett már egy kis kikapcsolódás. Persze ha megkérdeznénk Imit, valószínűleg nem lenne ennyire szentimentális a válasz, hiszen alig pihentünk, folyamatosan mentünk és fotóztuk a szetteket. Eléggé elfáradt szegény és a hazaúton csak egy energiaitallal bírta ki :D Meg persze a narancsos-csokis croissant-nal és a szilvás péksütivel. Tudunk ám élni ;)
Ahogy sétálgattunk a környéken lőttünk pár képet, de én őszintén aggódom a szegény autósok miatt, remélem egyikük sem húzta meg maradandóan a nyakát :$ :)))
XOXO,
Lídia.


Hat / Kalap: Orsay
Grey sleeveless top / Szürke ujjatlan felső: F&F
Skirt: from Grandma, my Boyfriends Mum customized it to my size / Szoknya: Nagymamámtól, Párom Anyukája a méretemre alakította
Sandals / Szandál: Mango
Bag / Táska: Sebastiano
Striped scarf: borrowed from my Boyfriend / Csíkos sál: Kölcsönvettem a Páromtól
Watch / Óra: Juicy Couture
8 comments on "Siófok - Széplak - part 1"
 1. Csinos szett, és jól is áll. Bár én ezt a szandál+zokni divatot még mindíg nem tudom elfogadni. :)

  ReplyDelete
 2. nagyon vagány szerelés, csodaszép alakod van :) a zokni annak ellenére, hogy tökéletesen illik a szettbe, nem sem jön be.

  ReplyDelete
 3. Vékony, de jó izmos lábad van hallod, sportoltál valami lábat igénybevevő dolgot? Azért nekem a kutya így kutya, bár bevallom nekünk is van egy "ruhánk" a kutyára, de az célszerszám, amolyan esőkabát féle :) Hirtelen akartam valami képet belinkelni de nem találok, na mindegy...
  Ez a szerelésed is jópofa amúgy, bár nekem a zokni kicsit izés de nem rossz összességében, biztos utánad néznék az utcán :)

  ReplyDelete
 4. Nagyon tettszik! Így ahogy van a szett tökéletes! :)

  ReplyDelete
 5. Szija!

  Kitaláltam egy jó ötletet! Nézz be hozzám, és ha tetszik kommentelj! :))

  http://marcsikincsesladikaja.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Az első ember aki bebizonyította, hogy a zokni-szandi párost lehet szeretni is :D

  ReplyDelete
 7. SophiEL: köszönöm! Én azért igyekezni fogok hogy megszerettessem hordható összeállításokkal :)

  Pumpernickel bárónő: Köszönöm, aranyos vagy! :$ Tudom hogy nem szokványos a zokni-szandál, de nekem pont ezért tetszik. Ha mindenki ezt hordaná, akkor lehet már nem is tetszene :) Addig viszont bevállalom :D

  Miklós: Rúdtáncolok, illetve aerobic hetente 2x ;) Örülök hogy tetszik a szett, annak pedig különösen hogy férfi létedre tetszik a blog és írsz is, nagyon jól esik! :)

  esztiiii: Kösziii! :-*

  Marcsi: Elolvastam, az ötlet nem rossz, bár nekem most nem nagyon vannak cuccaim a Cosmos cserebere után :D

  JAGMAN: De aranyos vagy! Hát azért nem hiszem hogy én lennék az első, én már rengeteg inspiráló zokni-szandál szerkót láttam, ennek köszönhető hogy én is bátran hordom :) de ha neked sikerült megkedvelned ezt a megosztó trendet ezután a poszt után, az nagyon-nagyon boldoggá tesz! :)

  ReplyDelete
 8. Velem is Te kedveltetted meg a zokni-szandál kombót - bár másokon tetszik, magamon nem. Ez egy igazán dögös szett. ;-)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature