Top Social

Siófok - Széplak - part 3

Monday, June 6, 2011
The wind was blowing gently on the coast, the temperature is so much better by the lake, I wasn't feeling hot at all though I was wearing 2 pieces on top. The blue one is sleeveless anyways and both are made of a light material.

A parton lágyan fújdogált a szellő, vízparton sokkal elviselhetőbb az idő, így nem volt melegem úgy sem, hogy 2 felső volt rajtam. A kék egyébként is ujjatlan volt és mindkettő könnyű anyag.Imi took the pictures of me in front of an abandoned hotel. The outfit has a pleasant, summer feeling, like if I came here for a vacation. We were having fun of course, but to call this an actual holiday, we should have stayed a few more days plus we should have had a bath in the lake Balaton. I didn't object to do so, I even took my bathing suit too, but time passed by so fast. I plan to make a bathing suit-post soon, I think when we come here next time, because last year I visited lots of shops to find it and it really deserves to be recorded in an article. Anyways maybe it's not a big problem, the water wasn't too hot that time.
Come & check back to the blog again tomorrow, because I will post the pictures about the last outfit. I got a question on my Formspring asking which one is my favourite piece in my warderobe, you can see it tomorrow! ;)
XOXO,
Lidia.

Egy elhagyott hotel előtt fotóztunk Imivel, a szettnek van egy kellemes, nyárias feelingje, mintha én is nyaralni jöttem volna ide. Nagyon jól éreztük magunkat, de ahhoz hogy nyaralásnak lehessen hívni, maradnunk kellett volna még pár napot és nem ártott volna a Balatonban is fürdeni. Én mondjuk nem zárkóztam el a dologtól, hiszen vittem fürdőruhát is, de így is hamar elrepült az idő. Tervezem hogy nemsokára csinálok egy jó kis fürdőruhás posztot, szerintem ha legközelebb megyünk akkor lesznek is ilyen képek, mert tavaly rengeteg boltot végigjártam az ominózus darabért, megérdemli hogy legyen róla bejegyzés. Talán nem is baj hogy így alakult, elvégre akkor még annyira nem is volt meleg a víz.
Nézzetek be holnap is a blogra, mert akkor posztolom az utolsó szettről a képeket. Formspringen kaptam egy kérdést hogy mi a kedvenc ruhadarabom, holnap végre megláthatjátok ;)
XOXO,
Lídia.


Hat / Kalap: F&F
Blue sleeveless top / Kék ujjatlan felső: Jeans Club
Mustard ruffle cardigan / Mustársárga fodros kardigán: Dorothy Perkins
White miniskirt / Fehér miniszoknya: Zara
Shoes: Nyugati railway station, underground, from a shoe shop / Cipő: Egy cipőboltban vettem a Nyugati aluljáróban
Bag / Táska: Pimkie
Watch / Óra: Juicy Couture
6 comments on "Siófok - Széplak - part 3"
 1. You look really pretty and the yellow cardigan is great. I'm happy to see these pictures because I just ordered some white pumps and someone told me they won't look good: seeing yours proves that person wrong. I love 'em!

  ReplyDelete
 2. jajj Lídia, ne kínozz ilyen nyaralós képekkel, így méginkább kevésbé fogom kibírni a maradék 4 napot a suliból!=D
  egyébként nagyon tetszett, csakúgy, mint az előző kettő. átjön a nyaralás feeling! leginkább a kalap tetszik, szeretnék én is valami hasonlót.

  ReplyDelete
 3. Szuper szett, nagyon eltalált környezetben! Az tetszik a legjobban, hogy úgy érvényesül a color blocking, hogy közben nem ezerféle szín van rajtad egy kaotikus összevisszaságban, hanem pont csak annyi, ami még stílusos. Nagyon tetszik. :)

  ReplyDelete
 4. Szia:) Már írtam egyszer, de leírom mégegyszer:) A Ustrime lécci ne 11-én legyen, főleg ne délbe, mert ballagás lesz, és szeretnénk látni:)): Köszi

  ReplyDelete
 5. Charlotte Sparkle: Thank you so much, glad you like it!

  Shybiker: Thank you for the comment! There isn't a bigger pleasure than seeing that I could inspire you in some way with my post :)

  Apolka: :DD Szerencsére már vége a sulinak, itt a vakáció :) Végre koncentrálhatsz teljes gőzzel a pihenésre és persze a blogra! Tescoban amúgy sok ilyen kalap van most is, sztem nézz be!

  Pumpernickel bárónő: Köszönöm! Véletlenszerűen elindultunk valamerre Siófokon, és annyira megtetszett hogy a póznák is olyan kékek mint a felső :) Imádom a színeket, nekem is mindig a color blocking szettek a kedvenceim magamon :)

  Dominika: Ne aggódj, felvesszük és vissza fogod tudni nézni :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature