Top Social

USTREAM TODAY + outfit post with my friend Plastic Tinkerbell :)

Saturday, June 11, 2011
Finally my friend, Nóci or as you may know her from Youtube Plastic Tinkerbell came back to Hungary from the Netherlands. Though we both stand for different genres, we were planning it long ago to approach these towards eachother. I will speak in a video and she will be posing in front of the camera in different outfits. This is the first part of the collaboration, we took pictures of eachother, but you will see professional ones soon, because today the 3 of us (with Imi) will go downtown and shoot a couple of photos. Before that, you will see us on ustream live, you can find the ustream window and the chat at the end of this post where you can write questions to us. I already tried ustream once, so it won't be a novelty, but I'm a little scared, because Nóci is the professional one in making videos :)

Végre hazajött Hollandiából barátnőm, Nóci, illetve ahogyan Youtube-ról ismeritek Plastic Tinkerbell. Bár mindketten más műfajt képviselünk, régóta terveztük hogy valahogyan közel hozzuk a kettőt, én is belekóstolok a videózásba és ő is az outfites posztokba. Ez tehát a kollaboráció első része, itt még csak próbálkoztunk és egymást fotóztuk, de hamarosan profi képek jönnek, mert ma 3asban nekiindulunk a városnak Imivel :) De előtte élőben bejelentkezünk ustream-ről, a poszt végén találjátok a ustream ablakot és a chat-et, ahová írhattok nekünk kérdéseket. Én már ustreameztem egyszer, szóval nem újdonság a dolog, mégis kicsit tartok a dologtól, hiszen videózásban Nóci sokkal profibb mint én :)We didn't get bored for a single minute, we explored half of the city, including Europeum & Allee shopping malls + Tesco. In the lastly mentioned one we even found some cool stuff, the funniest thing is that we chose stuff for eachother. I bought a short sleeved, basic orange top that Nóci found for me, it was almost free, and it fits me perfectly. I kept telling her during the day how badly I wanted something orange because I was in totally lack of that colour. She really has a good sense in finding cheap and good stuff. I found a maxidress and a cute little denim shirt for her, the dress is just like the one I bought about 2 weeks ago, just it is in different colour. I think we wear those in one of our upcoming outfit posts.
During the day, there were lots of people who were looking at us kinda weird, some of them even had comments, but it was funny :) After shopping we got hungry, so we went to my place and had supper. After that we took the pictures, hope you'll like them ;)
XOXO,
Nóci & Lidia

Ez a nap fantasztikusan telt, nagyon sok helyen voltunk, bejártuk a fél várost, többek között az Europeum és az Allee bevásárlóközpontokat + a Tescot. Utóbbiban zsákmányoltunk is, a legviccesebb az egészben az, hogy egymásnak találtuk meg a legjobb darabokat. Én egy rám tökéletesen passzoló alap narancssárga felsőt vettem amit Nóci talált nekem, szinte fillérekért jutottam hozzá. Végig mondogattam neki mennyire hiányzik valami szép narancsszínű darab a szekrényemből, ő pedig kiváló érzékkel szúrt ki nekem egyet. Én egy maxiruhát és egy helyes kis farmeringet találtam neki, előbbi pont olyan mint az én egyik maxiruhám amit 2 héttel azelőtt vettem, csak más színű. Szerintem az egyik közös outfit posztunkban azokat vesszük majd fel.
A nap folyamán sokan néztek ránk furcsán, páran be is szóltak, vicces volt :) A vásárolgatás után úgy megéheztünk, elmentünk hozzám és alaposan meguzsonnáztunk. Ezután készültek a képek, remélem tetszik majd nektek ;)
XOXO,
Nóci & Lídia.

 First of all here is Nóci's outfit / Elsőnek nézzétek meg Nóci szettjét
Cardigan, lace skirt / Kardigán, csipke szoknya: H&M
Clutch, bracelet with little embellishments, crystallized bracelet: from the Netherlands / Táska, karkötő apró díszekkel, strasszos karkötő: Hollandiából
Body / Body:H&M
Rings / Gyűrűk: New Yorker
Shoes / Cipő: Deichmann
Socks / Zokni: Action
Nailpolish / Körömlakk: Essence

And this is my outfit / Ez pedig az én szettem:


Sunglasses, bag / Napszemüveg, táska: Mango
T-shirt, blazer / Póló, blézer: F&F
Denim shorts, earrings / Farmer short, fülbevaló: Tally Weijl
Shoes / Cipő: Zara


USTREAM: 2011. június 11. 12:00 (GMT+1)


Broadcasting Live with Ustream.TV

9 comments on "USTREAM TODAY + outfit post with my friend Plastic Tinkerbell :)"
 1. Nagyon jól néztek ki mindketten és jó így együtt látni titeket. :)

  ReplyDelete
 2. Nóci körme tök jó, azzal az újabban divatba jött "repedezett" körömlakkal van festve?

  ReplyDelete
 3. Nekem nem megy a chat. :( Nagyon kár, szívesen kérdeznék tőletek!

  ReplyDelete
 4. You girls look like you had tons of fun.Such cute outfits.I love Noci's lace skirt :)

  ReplyDelete
 5. Vissza lehet nézni valahol? Lemaradtam megint. :(

  ReplyDelete
 6. Nóci szoknyája nagyon tetszik! Jó kis outfiteket viseltek, pár hete én is a Tiédhez hasonlót vettem fel, és tettem fel outfit posztba.=)

  ReplyDelete
 7. citromhab: köszönjük szépen :)

  babaszem: bizony, azzal, sőt már oda is írtam hogy essence márkájú a körömlakk :)

  Moncsiikah: remélem végül megoldódott a dolog :)

  Dora: Thank you so much! I love her skirt too, it's so romantic and girly! :)

  L: Vissza lehet, persze, itt: http://www.ustream.tv/recorded/15308611

  Apolka: Visszanéztem az outfit posztjaid de nem tudom konkrétan melyikre gondolsz :( De örülök hogy tetszik a poszt :) Puszi!

  ReplyDelete
 8. Hát igen..ez magyarorszáág..ha már normálisan öltözöl fel,ahogyan neked tetszik,és nem úgy mint minden 2. ember akkor már "jajj,hogy nézel ki tee..." és még folytathatnám..kicsi hazánkkal ez a baj:DD

  ReplyDelete
 9. Petraa: Tudom, de ezért is indítottam a blogot h mindenkit arra bátorítsak hogy fejezze ki önmagát és ne szégyelljen más lenni. Ez az ország kicsit le van még maradva e téren, de eljön majd az idő amikor nem ítélnek el senkit a ruházata miatt :) Én legalábbis nagyon bízom benne.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature