Top Social

Vigadó tér + USTREAM info

Wednesday, June 1, 2011
Happy June everyone, summer is here! In this post you can see me wearing a transitional spring-summer outfit, because the weather wasn't sure if it wants to be hot & sunny or grey & rainy. It's quite difficult to dress up for a weather like this, because when you check out the temperature it's around 30 C, but you can also see clouds flocking in the sky. Wedges are good because if rain starts to fall, your feet won't get dirty from the puddles because you are high enough (platforms are favourable). Obviously rain boots are the perfect wear when it's raining, but you know there are these typical spring-summer storms that don't last more than 10-20 minutes. After this the weather changes back to normal, warm and sunny so it's no need for sweating in your wellies throughout the whole day. Btw this is my most comfortable summer high heeled-shoe, I could wander around in the city from dusk till dawn and my feet won't hurt. In my opinion it is a must have in every girls shoe collection.

Boldog Júniust mindenkinek, itt a nyár! Ebben a posztban egy átmeneti tavasz-nyári szettet láthattok rajtam, mert az időjárás nem tudta eldönteni hogy most meleg&napos vagy szürke&esős akar lenni. Elég nehéz ilyen időjáráshoz öltözni, mert amikor ránézel a hőmérőre, az 30 fokot mutat, de már látod a gyülekező esőfelhőket az égen. A telitalpú szerintem azért jó ilyenkor, mert ha esik az eső, nem lesz piszkos a lábad a tócsáktól hiszen elég magasan vagy (platform szandálosok előnyben). Nyilván a gumicsizma a tökéletes viselet esőben, de tudjátok hogy ezek a kis viharok nem tartanak 10-20 percnél tovább, utána egyből megint kellemes meleg és napos lesz az idő, ezért kár befülledni egy csizmába. Egyébként ez is a legkényelmesebb nyári magasított cipőm, akár reggeltől estig képes vagyok flangálni benne a városban és meg sem érzi a lábam. Szerintem kötelező darab minden lánynak.


We were at the Vigadó Square with Imi. I have an outfit already captured here in march, but I wasn't completely satisfied with the look. No worries, you will see it in the upcoming new years eve post in december :) I like this place, we used to come here a lot with my Mum when I was little. I begged Mum to take me to the fast-food restaurant that was nearby (it has closed since). The Buda Castle and Gellért Hill is only a few minutes by car, so we arranged the lunch easily. Don't worry, I wasn't spoiled, Mum cooked for me most of the time and didn't stuff me with junk food.
As a teenager, I used to come here alone (well, to Vörösmarty square, but it's a few steps away here) because there was a huge CD shop, I loved to wander around and listen to the new hits, and I spent all my pocket money on cd's here. It has closed since, new clothing brands opened shops here, but I'm not sad about that, in fact this is what keeps me interested nowadays, so it's still woth it to come here. I guess a lot of you may feel the same as me, that when I say: renew your clothes collection you think about Váci street (if it comes to Budapest of course -> it's like the 5th Avenue of Budapest.)
I've brought Roxy to the photoshoot, I could get her into posing a bit in her cute little black&white party dress, I love how it matches my blazer! I know it may seem weird for a lot of people that I dress my little dog but I think there's nothing wrong about it untill she won't feel bad in her clothes or "complains" about it. And trust me whenever she detests something, she raises her voice :D Btw people loved how she looked like, tourists came towards us and took some pictures with her!
Hope you like today color-blocking outfit, I know my hair is boring like this, but there are days like this, plus you don't have to over-accessorize such a fierce outfit with bold colours.
Hope you had a nice day :)
XOXO,
Lidia.

A Vigadó téren jártunk Imivel, már itt is voltam márciusban fotózni, de akkor a ruhával nem voltam megelégedve. Sebaj, majd lesz min nevetni a szilveszteri posztban :) Szeretem ezt a teret, mikor kicsi voltam Anyukámmal rengetegszer jártunk itt. Volt itt egy gyorsétterem (azóta már bezárt), amibe szinte könyörögtem hogy jöjjünk el. Amúgy is közel van a Budai Vár meg a Gellért hegy, ami már szinte menetrend szerinti program volt nálunk, így letudtuk egyszersmind az ebédet is. Azért ne aggódjatok, nem tömött anyukám folyton műkajákkal, főzött rendesen szóval nem voltam elkényeztetett gyerek.
Tinédzserként aztán egyedül jártam ide (azazhogy a Vörösmarty térre, mert az is itt van pár lépésre) mert volt itt egy hatalmas cd bolt, imádtam nézelődni és meghallgatni az újdonságokat, és a spórolt pénzem mindig itt vertem el cd-kre. Azóta ez is bezárt, ruhaboltok nyíltak helyette, de valahogy nem bánom, mert mostanság már ezek érdekelnek igazán így még mindig érdemes idejárnom. Szerintem sokan éreznek hasonlóan mint én, hogy ha azt mondom: ruhatárfrissítés, akkor beugrik a Váci utca.
A fotózásra elhoztam Roxyt is, rá tudtam venni pár kép erejéig hogy pózoljon a cuki fekete-fehér ünneplő ruhácskájában, annyira passzol a blézeremhez! Tudom ez sok embernek nem szimpatikus, hogy öltöztetem a kutyát, de amíg ő nem tiltakozik vagy érzi magát rosszul benne, szerintem nincs ezzel baj. És ne aggódjatok, ha valami nem tetszik neki, annak azonnal hangot ad :D A járókelőknek egyébként nagyon tetszett, turisták oda is jöttek közös képet csinálni vele!
Remélem tetszik a mai color-blocking szett, a hajam tudom hogy unalmas így kiengedve, de néha kell ilyen is, plusz egy ennyire feltűnő, rikító színű szettnél nem kell túlzásba vinni a kiegészítőket.
Legyen szép napotok :)
XOXO,
Lídia.Roxy with her new friend / Roxy és az új barátja


"Wow, look at her shoes! I want them!" :D / "Hűű láttad a cipőjét? Kellll!" :D

Shakespeare Roxy


Roxy: "OMG that will hurt." / Roxy: "Ajjaj, ez asszem fájni fog."


No worries, I didn't plate her :D / Nyugi nem lapítottam ki szegényt :DLesifotó: Lídia pózol és útbaigazít :D / Paparazzi pic: Lidia posing and giving a hint

Blazer / Blézer: Promod
Top / Felső: Jeans Club
Hot pink skinny jeans / Rózsaszín farmer: Mango
Wedges / Telitalpú: Playboy
Bag / Táska: Orsay

Végezetül megosztom veletek itt is a hírt, a twitteremre és a blog facebookjára már kiírtam, hogy 2011. június 11-én szombaton délben ismét Ustremezni fogok! A dolog különlegessége hogy ezúttal nem egyedül leszek, nemsokára Magyarországra jön barátnőm, Nóci, ahogy sokan ismeritek Plastic Tinkerbell, és szerencsére elég közel leszünk egymáshoz, így átjön hozzám és közösen jelentkezünk, élőben webcameráról és lehet majd tőlünk kérdezni :) Remélem sokan ráértek és a távoli időpont miatt mindenki akit érdekel meg tudja szervezni hogy egy órára csatlakozzon hozzánk :)

9 comments on "Vigadó tér + USTREAM info"
 1. These photos are adorable. Your dog is the cutest!

  ReplyDelete
 2. Nem bántó szándékkal írom, de érthetetlen számomra, hogy hogy gondoltad ezt a blézert ehhez a szetthez. A nadrág és a póló jók együtt, de mondjuk a cipő szerintem nem passzol, pont azért, mert fekete. Próbáltad már a rózsaszín Buffaloddal? vagy az túl 'egyszínű'? :) A promod blézer szerintem túl elegáns és öreges ehhez a mai outfithez.

  ReplyDelete
 3. Great post, great photos and great outfit. I love the pink yellow and grey together.

  ReplyDelete
 4. Nem is tudtam, hogy a Playboynál ilyen szuper dolgokra lehet bukkanni, mint ez a telitalpú!:)
  Roxy egyébként eszméletlenül édes a kis ruhácskáiban :)

  ReplyDelete
 5. jó kis vidám szett! nekem eszembe nem jutott volna a sárgát pinkkel párosítani. a szandálod nagyon jó, én is szemezgetek a telitalpúkkal, de annyira nem áll jól. felpróbáltam, nem volt rossz, de nem éreztem azt a bizonyos "ez kell nekem" érzést.
  megpróbálok ott lenni Ustreamen, azt hiszem itthon leszek!=)

  ReplyDelete
 6. Hát igen, a blézer nekem is kilóg egy kicsit a képből... A többi része viszont szuper, imádom a color blocking outfitjeidet, olyan vidámak, csak nézegetem a képeket és máris jobb kedvem lesz! :)
  Roxy nem sül meg ilyen melegben a kis ruhájában?

  ReplyDelete
 7. A blézer nekem is ilyen titkárnős.
  semmi köze a többi darabhoz
  :D

  ReplyDelete
 8. So Yeah So: Thank you so much :) Yes I know, I only took her to make the pics nice :D

  Pumpernickel bárónő: Megkaptam a másik kommentet, azt nem teszem közzé ahogy írtad :) Hát a hajam... ez van, nem szeretnék fodrászhoz menni, egyszer úgyis lenő :)
  Nem tudom, a nude cipő sztem annyira nem jó ehhez, itt az volt a jó hogy a fekete cipő miatt fel tudtam venni a szetthez passzoló táskát, ahhoz a cipőhöz meg annyira nincs hasonló táskám. Megértem hogy a blézer annyira nem jön be, de én úgy érzem passzol a szettbe. Pont tegnap olvastam erről egy cikket hogy látszólag egymáshoz nem illő darabokat hogy jó kombinálni. Belinkelem a cikket, nyugodtan olvassátok el, szerintem ez tipikusan annak az esete. Nincsenek kőbe vésett szabályok a divatban, a fekete-fehér pedig annyira jól megy a color blockinghoz, nem hiszem h nagyon mellényúltam :) De ez egy olyan blog ahol van helye szubjektív véleménynek, szóval nyugodtan írjátok meg a jövőben is, csak tudjátok h van benne logika, ha nem is mindig egyértelmű h valamit miért veszek fel.
  És akkor itt is van a cikk:
  http://instantfashionhungary.blogspot.com/2011/06/piszkosul-divatos.html

  Charlotte Sparkle: Thank you! Pink & yellow are 2 lovely colours but wearing the 2 together makes a real eye candy :)

  Angol Csipke: ugyeeee? :) Pedig kicsit féltem hogy majd lesz pár beszólás itt kommentben h a playboy milyen igénytelen márka, nekem is csak ez van, meg egy köldökpiercing ami playboyos. Ezt a szandit 2009 nyarán vettem a Humanicban, mostanában nem néztem de lehet hogy most is találni jó dolgokat a kínálatukban.
  És köszönöm, Roxy nevében is :)

  Apolka: amúgy nekem sem, ez is egy olyan ötlet amit valamelyik divatbemutató képei között találtam. Várunk ustreamen, addigra gondolj ki pár kérdést :) Sztem megint úgy meg leszek ileltődve azt se fogom tudni mit mondjak :D

  Zsófi: olvasd el a 4-gyel feljebb lévő komit és nézd meg a cikket :) De örülök hogy tetszik a többi rész! Aznap nem volt olyan meleg, átmeneti idő volt, 40 fokban én sem adok rá semmit.

  Szilvi: feljebb írtam a blézerről, nézd meg :)

  ReplyDelete
 9. Lécci ne 11-én délbe, mert pont akkor lesz a ballagás! Szerintem nem csak nekem, hanem többünknek, és kiváncsiak vagyunk rátok:) Puszi

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature