Top Social

Királyhágó tér

Monday, July 18, 2011
Sorry for the little break, my days were quite scheduled... plus some bitchy blogger (I won't say a name, they don't deserve any hype, but anyone who's interested feel free to email me, I will tell it willingly) spreaded some news on twitter that my Boyfriend and I broke up, while suggesting that I'm speaking evil of them. Those who know me personally know that I'm always nice with everyone, but don't expect any kindness from me if you are mean. Anyways the news are fake, we celebrated our 6 year annyiversary this friday, and the pictures were made by my Boyfriend, so thank you for the huge interest, we are doing fine :) This is just bad news for those whose daily happiness depends on others' loss. Unbelievable but there are really people like these existing in the world. It's funny that it's me who is accused with having a typical hungarian negative mentality... Ridiculous, isn't it? :D

Ne haragudjatok a kisebb szünetért, mostanában csak úgy pörögtek az események errefelé... ráadásul egy rosszindulatú blogger (nem mondok nevet, reklámot ugyanis nem érdemel az illető, de akit érdekel, írjon emailt, ott szívesen elárulom) azt terjesztette twitteren hogy szakítottunk a Párommal, miközben azt a látszatot próbálta kelteni hogy én az ő blogját akarom lejáratni. Aki ismer, az tudja hogy én alapjáraton mindenkivel kedves vagyok, de ha valaki bunkó velem, az tőlem se várjon mást. A hír annyira kamu hogy most pénteken volt a 6. évfordulónk, a képeket pedig nem más mint maga a Párom fotózta, úgyhogy köszönjük szépen, de jól megvagyunk :) Ez csak azoknak rossz hír akiknek annyi a napi örömük hogy más kárán örülhetnek. Hihetetlen de ilyen emberek is vannak. És még engem vádolnak azzal hogy tipikus magyar mentalitásom van... hát ezen csak nevetni tudok :D


I got the dress from my Boyfriend, I was homing in on it for ages, and then he just suddenly surprised me with this dress and a rose :) I already showed it on twitter, if you are following me you could see it too :) I didn't overcomplicate the outfit, as for the accessories I chose black ones. Oh and I have to tell you that I was using photoshop a lot and not for my face or because of the colours, to be exact I had to edit my knees, elbows and my palms because they were full of wounds and bruises :D I'm so "lucky", I always crash into something, tumble down or "learn to fly on the surfaced road" :) I was sweating for hours to remove the blemishes from the pictures.
The sun is shining so bright, I think I go to a beach now and bathe. How do you bear the hotness? Hope you'll have a wonderful day!
XOXO,
Lidia.

A ruha a Páromtól van, már ezer éve kinéztem magamnak, aztán egyszer csak meglepett vele egy rózsa kíséretében :) Twitterre már kiraktam, aki követ már találkozhatott vele :) Nem bonyolítottam túl a szettet már ami a kiegészítőket illeti, egyszerű fekete darabokkal passzintottam. Ja és tudni kell erről a fotósorozatról hogy rengeteget photoshopoltam, de nem a színek meg az arcom miatt, konkrétan a térdemet, könyökömet meg néha a tenyeremet mert tele volt hatalmas sebekkel :D Annyira "szerencsés" vagyok, mindig nekimegyek valaminek, elesem, "repülni tanulok a betonon" :) Órákig szenvedtem mire a foltokat eltüntettem a képekről.
Annyira szép az idő, szerintem ma elugrom valahová strandolni. Ti hogy bírjátok ezt a meleget? Legyen szép napotok!
XOXO,
Lídia.

Hat / Kalap: H&M
Dress / Ruha: F&F
Bag / Táska: Mango
Shoes / Cipő: FIfth Avenue
27 comments on "Királyhágó tér"
 1. Pont ebben a pillanatban jutott eszembe, hogy milyen rég posztolt már Lidia és jött is a cikk abban a percben :D. Nagyon szép ez a ruci és nagyon jól is áll! A kalappal meg valami isteni :)) Jó látni, hogy hogyan alakul az ízlésed, a stílusod, egyre csak jobb és jobb :)

  ReplyDelete
 2. Ez teli találat! Kifinomult, hivalkodásmentes, igazi NŐ! Grat hozzá!!!

  ReplyDelete
 3. Ez a legjobb szett eddig. Szépek a lábaid ebben a ruhában. A sebeket észre se vettük volna. (Engem összekarmoltak tegnap a kutyusok, de büszkén viselem a harci sérüléseket).
  Az a blogger meg... jó neki, hogy ez a legnagyobb gondja, hogy befeketítsen. Idióta.

  ReplyDelete
 4. olyan Charlotte York-os ez a szett, nagyon tetszik!=)
  egyébként az én hangom elég mély, én is utálom visszahallgatni, olyasmi, mint egy 8-9 éves kisfiúé szerintem.=/ xD

  ReplyDelete
 5. Nagyon szép vagy, remekül áll a ruha is! Örülök, hogy minden rendben nálad, postolgatni is fogsz tudni lassan, remélem, ésésés vigyázz a betonnal! :) Egy bölcs ember mondta vala, hogy az káros az egészségre. :)
  megengeded, hogy ebből a postból is rakjak ki képet a Tumblr-ömre? Meg az eperszedősből, abból mentettem még le magamnak egyet, mert imádtam. Gyűjtögetem Lídiát, aztán egyszer csak megjelensz, így tervezem. Ha szabad. :)
  Jó legyél és élvezd a nyarat! ^^

  ReplyDelete
 6. jajj Lídia. csodálatosak ezek a képek:) nagyon csinos vagy, nagyon tetszik:)
  Az évfordulóhoz pedig gratulálok nektek:)

  ReplyDelete
 7. Nikolett: na ez a telepátia :) Mostanában velem is sok ilyen történt, a legviccesebb mondjuk az volt amiben a novellában írtam :)) Aranyos vagy, köszönöm, a ruhát amúgy azért is imádom mert lehet hordani vállon, vállat szabadon hagyva és félvállasan is.

  JAGMAN: Köszönöm szépen :) A szett egyszerű, de itt úgyis a helyszín a hangsúlyos :)

  Bog-Bog: na ne vegyél rá mérget :D Brutál lila foltok, zúzódások és sok mély seb volt rajtam :( Azért már kezdenek gyógyulni. Tuti észrevettétek volna, és biztos lett volna olyan aki beszól hogy ezt photoshopolni kellett volna vagy nem ilyen ruhát felvenni. De azt hiszem egész szép munkát végeztem, nem lehet megmondani hogy mekkorákat estem :D
  Örülök hogy tetszik a szett!
  Igazából nem befeketített csak azon örült hogy szétmentünk a Párommal. Felőlem aztán úgy fikázza a hátam mögött a blogot ahogy nem szégyelli, de hogy a magánéletemen nevetgéljen meg a hátam mögött terjesszen ilyeneket, azt nem tűröm.

  Apolka: Imádom Charlotte-ot :) Úgyhogy nagyon jól esik hogy ezt írod :)
  Na jó lenne ha lenne végre valamikor vmi bloggertali itt Pesten, nem jössz esetleg a nyáron? Kíváncsi vagyok a hangodra :D

  Kitty Kye: Köszönöm! Most egészen stabilizálódott az életem, minden okés épp :)
  Hát a beton meg egy dolog, de hogy a kilincsek, asztalok, különböző dolgok kiálló részei nekem jönnek, arról nem tehetek :'( :D
  Persze, kiteheted, küldj majd egy linket, megnézném szívesen :) Úgysem szoktak jóindulatból posztolni rólam tumblr-re, ez igazi kuriózum lenne :D
  Neked is kellemes nyári szünetet! Puszi!

  Rami: De édes vagy! Köszönöm szépen :) Párom nevében is :D

  ReplyDelete
 8. Nagyon csinos vagy! És gratulálok nektek és nagyon sok boldog éveket kívánok még! :)

  ReplyDelete
 9. Csak hogy elkerüljük a pletykákat: én voltam az a blogger. Lídia, azt hittem, ezt már megbeszéltük, hosszú leveleket váltogattunk, és részemről le volt zárva az ügy, részedről ezek szerint nem. Ahogy neked is elmondtam, itt is elmondom, hogy ez az egész csak hülye, céltalan csipkelődés volt, nem a személyedre irányult, és nem érzem túl korrektnek, hogy úgy tünteted fel, hogy kb. miattam nem írtál postot régóta. Szívvel-lélekkel csinálom a blogomat 2 éve, és mióta Twitteren szidtál, és most itt is, nem kevés olvasót veszítettem, mert most egy kétszínű, rosszindulatú embernek tűnök, holott nem vagyok az. Tegye fel a kezét, aki nem mondott rosszat egy másik lányról életében.. nem hinném, hogy most túl sokan jelentkeznek.

  ReplyDelete
 10. Tény, megbeszéltük. De ennek ellenére Te azért még kitárgyaltad facebook üzenőfalon a dolgot :D Noémi rá is harapott a témára egyből :D Örülök hogy összehoztam 2 barátot ennek a kis balhénak a kapcsán. Mivel nekem ez a felület az ahol megosztom az infókat magamról és nem a facebook üzenőfal, ezért szerintem teljesen elfogadható amit ide írtam. Tartalmaz szerinted valótlan infókat? Ugye hogy nem!
  Twitteren alig 100 követőm van, nem hiszem hogy mindenki elolvassa ebből az összes tweetemet, ezért valószínűleg jobban felfújod ezt a dolgot hogy mennyi olvasót veszítettél mint ami a valóság... most hogy ideírtad ezt a kommented valószínűleg 5x annyi ember szerez majd erről tudomást, ezt biztos tudod. Mindössze annyi következménye lett ennek az egésznek hogy többen keveredtek a blogodra, többen olvastak, ha úgy vesszük kaptál egy kis ingyen reklámot. Biztos észrevetted, azért vállalod itt magad arccal, nem lepődnék meg ha jócskán megugrana a statisztikád. De legyen ez az én ajándékom neked, nem sajnálom.
  Ha már itt tartunk a Te rajongóid is betaláltak engem és kaptam érdekes hangvételű leveleket én is, szóval letisztázhatnád bennük hogy ki volt a hunyó, akkor biztosan nem lenne ekkora a szájuk. Az éremnek mindig két oldala van...
  Lehet hogy szívvel-lélekkel csinálod a blogod, de ez rólam is ugyanúgy elmondható. Ráadásul én magamat teszem ki nap mint nap, vállalom az arcom, a ballépéseim, nyilván nagyobb támadási felületet adok így magamon. Csodálkozol ha elmegy a kedvem a posztolástól miután valaki azon örül hogy szakítunk a Párommal? Meg minden ok nélkül olyan leveleket kapok hogy "hányok az olyan emberektől mint te?" miután még csak nem is én voltam a hibás?? Szerintem neked még nem volt részed igazi rosszindulatban bloggerként, különben eszedbe nem jutna a hátam mögött ilyeneket irkálni, mert akkor pontosan tudnád milyen nehéz ez a műfaj.
  Tedd a szívedre a kezed: ha valaki a párkapcsolatodon élcelődne a hátad mögött és azon örülne hogy már megint hányadszorra raktak fel subbára és mikor sülsz fel már megint, nem akadnál ki? Pláne ha megtudod hogy egy olyan valaki viselkedik így akivel már találkoztál személyesen és ott kedves volt és nem volt egymással semmi bajotok. Értem én hogy nem tetszik a blogom, de ennek mi köze a magánéletemhez?

  ReplyDelete
 11. Kriszti: köszönöm, nagyon drága vagy! Remélem én is hogy még sokáig együtt leszünk :$ :)

  ReplyDelete
 12. Azért vállalom magam arccal, mert ég a pofám már a tudattól is, hogy te másoknak elküldöd e-mailben a nevemet, hogy na ő volt az a rosszindulatú lány. Elcsesztem, megbeszéltük, arra szeretnélek kérni, hogy ha a többi rosszindulatú levélíródat nem szapulod nyilvánosan, akkor velem se tedd ezt. Alapjáraton tényleg jó ember vagyok, és kedves mindenkivel, szóval nem kicsit készültem ki ettől az egésztől, egyszerűen hagyjuk már a témát. És mivel ez még mindig nem tiszta: nem, nem örülnék, ha szakítanál a barátoddal, hogy örülnék már? Egy közeli ismerősömmel csipkelődtünk Twitteren, ennyi volt az egész téma, szóval egy kicsit azért te is felfújod a dolgot, főleg, hogy tudom, hogy mások - bloggerek és nem bloggerek - miket mondanak a hátad mögött. De ez tök mindegy, a lényeg, hogy lapozzunk.

  ReplyDelete
 13. Ne aggódj még nem írt rám senki hogy tudni akarja ki terjesztette a hírt. De így legalább látja minden olvasóm ki vagy. Ilyen az internet világa, ha van egy véleményed és azt kiírod, annak nyoma marad és vállalnod kell érte a felelősséget. A többi rosszindulatú levélíróm még nem jelentkezett itt kommentben, meg egyébként sem tudja róluk senki hogy kicsodák, plusz nem ők kezdték el ezt az egészet, szerintem annyira nem relevánsak a történet zempontjából. Max annyira, hogy ne aggódj én is kapom az oltásokat mióta kipattant a balhé, tehát ennyi örömöd lehet hogy engem is betaláltak.
  Amúgy az mindegy hogy csipkelődésnek vagy rosszindulatú pletykának hívjuk, szerintem ha valaki azt olvassa hogy "Kedvenc divatbloggerünk és "Párom" szakítottak :D" így, nevető arccal, ironikusan, akkor mindenkinek az fog lejönni hogy ezt Te egy jó poénnak tekinted, azoknak is mókás lehet akik engem nem bírnak, de az én szemszögemből nézve csöppet sem vicces, és akiben van egy kevés jó érzés, az sem mosolyog rajta.
  És még annyi hogy az első kiírásod az volt: Bede Mártonnak tetszene az infó, tudtad hogy valaki rá fog kérdezni hogy ugyan miről van szó. Rá is kérdeztek és nyíltan kiírtad a fent említett mondatot. Ezt a Te összes követőd láthatta és elég egyértelműen kikövetkeztethető volt hogy kiről van szó.
  Lehet szépíteni a dolgokat, de nem érdemes. Részemről is le van zárva a dolog, de gondoltam tiszta vizet öntök a pohárba, nehogy mások is boldogan nevetgéljenek ezen a szánalmas kis álhíren.
  Más bloggerekről csak annyit hogy ha ők is ilyen dolgokat fognak kiírogatni rólam, fogok rá reagálni. Eddig mindig megtettem, mert én az egyenesség híve vagyok.

  ReplyDelete
 14. Rendben, elfogadtam az álláspontodat, én még annyit fűznék hozzá, hogy nem létezik olyan ember, aki ne beszélne mások háta mögött, biztosan te is jártál már így, hát én most ezt a kelleténél jobban megszívtam, nagyobb nyilvánosságot kapott a dolog, mint sejtettem, de leírtam, így volt, enyém a felelősség. Ha rólam valaki ilyet írna, nem biztos, hogy nyilvánosságra hoznám a sztorit a blogomon, de ez a te döntésed, most már kezdek beletörődni.

  ReplyDelete
 15. Fú, vihar van a biliben:) Mi lenne, ha a bloggerek nem cseszegetnék egymást, hanem a saját blogjukkal lennének elfoglalva? És nem röhögnének a másikon nyilvánosan twitteren? Komolyan, lányok, felnőtt emberek vagytok, tessék úgy is viselkedni! Az ilyen balhékhoz meg - szerintem - nekünk olvasóknak semmi közünk, intézzétek egymás között. Ismétlem, szerintem:)
  On: ez a ruha távol áll tőlem, de az utolsó képet szépen megcsináltad, ügyi:) És úgy kellett keresnem az említett sebeket, szóval ügyes, csak így tovább, egyre több területen fejlődsz, sajnálom, hogy sok fail volt az elején a blogon:(

  ReplyDelete
 16. Catfight! :D

  Na de a postnak orulok, remek kis szereles, en az ilyen relative egyszeru de nagyszeru kinezetet szerettem a lanyokon mindig is, nem vonja el a figyelmet a viselojerol, hanem egy remek osszhatast ad! Persze a cipo sarok magassaga az en izlesem szerint picit lehetne nagyobb, de ez inkabb csak a foto kedveert, nem vennem a lelkemre ha ilyesmi miatt komolyabb seruleseket szenvednel el. ;)

  ReplyDelete
 17. Jaj, ezt tényleg nem itt kellett volna :-( Én már nem is értem, mi van, de mindegy is, attól még mindkettőtöket olvaslak továbbra is. Akárhogy is volt, azért értékelendő, hogy vállalta a nevét Regina M.
  Te meg csinálj sok képet a Pároddal, posztold, hadd lássa mindenki, hogy minden rendben!

  ReplyDelete
 18. Nagyon tetszik ez az outfit, olyan csinos és nőies, különösen ezzel a cipővel és kalappal.
  Szerintem nagyon jó a hajad vöröses árnyalata is - még ha neked nem is tetszik -, zöld szemszínhez annyira illik (ugye zöld? :))
  Szerintem egyébként a szőke is jó volt, nem értem miért csúfoltak középiskolában, de nyílván irigyek voltak Rád. A gyerekek olyan kegyetlenek tudnak lenni, nekem is volt ebben részem az iskolás évek alatt, szóval átérzem a dolgot és megint kicsit közelebb kerültél hozzám :)

  Lídia, a balhéban igazad volt. És azért jó, hogy nyílvánosságot kapott az ügy, mert a másik lány legközelebb talán nem fog mások kárára rosszindulatú pletykákat terjeszteni. Az interneten semmi nem marad titok ;)

  ReplyDelete
 19. Lányok, higgyétek el, én sem akartam, hogy ez itt, a nagy nyilvánosság előtt legyen elintézve, de ha már a postban le lett írva a történet, úgy éreztem korrektnek, ha vállalom a nevemet és az arcomat. Tény, hogy mostantól ezerszer is meggondolom, hogy mit írok és hova, bár hozzá kell tennem, hogy ez egy háromszavas komment volt, amit egy közeli ismerősömnek írtam Twitteren (ahol rejtve vagyok), így csak az a kb. 3 ember láthatta a kiírást, aki mindkettőnket követ. Nem magamat akarom menteni, csak ezt azért tudnotok kellett. Itt és most el is tűnök, részemről le van zárva az ügy, sajnálom, hogy így alakult, és remélem, a blogomra nem fog kihatni ez a kis történet.

  ReplyDelete
 20. sunnysideup: sajnálom hogy így alakult és mind a többszáz olvasó ennek a tanúja lett, én csak azt nem akarom hogy nevetséges álhíreket higyjenek el az olvasóim, ilyenek után jönnek tucatjával formspringen a kérdések hogy szakítottunk-e a Párommal.
  Az utolsó kép akkor lett volna tökéletes ha lett volna álványunk :( Sajnos nem volt, de ahhoz képest viszont nem lett rossz :) A sebeket meg nem lehet észrevenni szerintem :)

  Miklós: köszönöm :) vannak nekem extramagas sarkú cipőim, ezt biztos tudod, ez egy visszafogottabb darab, kell ilyen is :P Állásinterjúra szoktam főleg felvenni, amiatt is vettem, oda nem szabad brutál platformos lábbelit venni :P

  Bog-Bog: Úgy lesz, köszönöm :)

  Kata: Igen, zöld szemem van :) Köszönöm, örülök hogy tetszik :) A hajam most lenövesztem, éljen az egészséges életmód, csak semmi vegyszer és kemikália :P
  Örülök hogy egyetértesz, szó szerint úgy volt ahogy itt leírtam, az a durva hogy sokan még mindig leszólnak, leidiótáznak, lekurváznak és hasonló szép dolgok, mert ezt le mertem írni, de nem számít. Azt viszont nem hinném hogy tanul belőle, azóta is ezen pörög twitteren, és még mindig én vagyok a "hülye" meg az "erőltetett".

  Regina: ha úgy érzed le van zárva, akkor szerintem ne pörögj rajta tovább, plusz szerintem ha már kitárgyaltuk levélben és kommentben is, nem hiszem hogy neked kéne hogy feljebb álljon és ilyeneket kéne továbbra is írnod hogy én vagyok a hülye (erőltetett, stb..) :D Legyen ez egy lecke arra nézve hogy foglalkozz magaddal és koncentrálj a blogodra amit úgy szeretsz, ne másokat ócsárolj.
  Kérlek add át Kremynek (ez a reklám helye, a színvonalas blogot itt érhetitek el: http://beautyinside-and-out.blogspot.com) hogy ha tényleg szeretne "istenesen pofánbaszni hogy végre leszálljak a földre" akkor inkább írjon e-mailt, adok neki időpontot, szemtől szemben legyen nagy a szája.
  Lányok azzal hogy ekkora tweethuszárok vagytok, nem csak saját magatokat de a blogotokat is lejáratjátok. Nem kéne. Addig ez jó poén míg egymás között rajtam élcelődtök, de amint kiposztoljátok twitterre (nem 3 ember, hanem konkrétan 200 követőd - mert annyi van, nem igaz? - látja, csak hogy tisztázzuk) ez már nem magánügy. Innentől pedig ne siránkozzatok nekem hogy rosszindulatúnak tűntök az olvasóitok előtt.

  ReplyDelete
 21. Lidia: Nem is "platformosra" gondolok, azok sosem tetszettek igazán, de amúgy kétségtelen... normális állás interjúra nem ildomos túlzásokba esni, oda ez tökéletes választás. Szerintem a klasszikus tűsarkúnál (kb. mint ami itt rajtad is volt, csak magasabb sarokkal) nincs dögösebb. Persze izlések és pofonok különbözőek. :)

  Regina meg Kremy vagy ki és tetlegességek... érdekes szinvonalt ütnek meg egyesek, utóbbi arc nem tudom ki vagy fiú-e vagy lány, teljesen mindegy, de szánalom a köbön. Ha egy tanácsot megfogadtok, menjetek vissza szépen a blogotokba és kezdjetek keményen postolni ontopic témátokkal kapcsolatban, mert lehet, hogy ez a kis "catfight" pár troll követőnek bejön és úgy néz ki, hogy tök jók vagytok, valójában nagyon sokan ilyenek után el fognak fordulni tőletek, pont az értelmesebb látogatók, ami aztán idővel vissza fog ütni keményen.

  ReplyDelete
 22. Mindegy, megtörtént, remélem, még sokáig boldogok lesztek a pároddal, sőt, állványotok is lesz:) Regina meg Kremy olvasói pedig majd eldöntik maguk, mi legyen (bár sokan már döntöttek, hisz Regina azt mondta, sok olvasót vesztett: csakis a saját hibájából..), és ők, mint bloggerek is eldöntik majd, hogy kinek a blogjával foglalkoznak: a sajátjukkal, vagy máséval. Azért remélem, ha máskor lesz ilyen csihi-puhi, azt majd az érintettek elintézik egymás között, kezd egyre több ilyen lenni nem csak divat, hanem szépségblogokon is, de ehhez nekünk, olvasóknak semmi közünk szerintem...

  ReplyDelete
 23. Miklós: Értem, tudom is milyenre gondolsz :) Lehet majd őszre beszerzek egyet :)

  sunnysideup: Oh van állványunk amúgy csak otthon maradt :( De mostmár mindig visszük magunkkal :P
  Haterek pedig mindig lesznek, de én is igyekezni fogok minél kevésbé nagydobra verni az ilyet. Az a helyzet hogy nehéz csendben tűrni, mert úgy tűnik attól hogy nem foglalkozom velük még léteznek és rossz híremet keltik, ezért írtam róla. Plusz ha valaki szintén szeretne blogot indítani, jó ha tudja hogy nem csak móka és kacagás az egész.

  ReplyDelete
 24. Persze, de szerintem állj úgy hozzá, mint Chiara, ha jól tudom, valamennyire példaképednek is tekinted őt. Ő mindig azt mondja, hogy köszönti a hatereket, nem is sejtik, mekkora reklámot csinálnak neki:) Biztos vagyok benne, hogy sok lelkes olvasód a rosszindulatú embereken keresztül talált rád, mint Imi is.

  ReplyDelete
 25. Sem energiám,sem kedvem ehhez a tinidrámához,egy valamit fűznék hozzá és részemről befejeztem.

  Az a problémád,hogy mindenki veled foglalkozik.Ha így van,miért írsz erről postot és csinálod a cirkuszt?
  Mindenesetre szép udvartartást gyűjtöttél magad köré,akik küldözgetik a gyűlölködő meg fenyegető e-maileket (amiket leszarok btw,innen üzenem a névtelen illetőknek) a védelmedre és jelentik neked,hogy én/mi Twitteren mit beszélgetünk. Utóbbihoz amúgy semmi köze senkinek,hadd írjak már ott azt amit akarok. Nem a blogomba raktam ki egy postot rólad,amiben utalgatok... Soha nem intéznék ilyeneket nyilvánosan,mindenki előtt.

  Valahol sajnállak is,hogy egész nap azzal avgy elfoglalva,ki mit gondol rólad és még Tumblr-n is képes vagy követni emberkéket,hogy lásd,mikor említenek meg. Saját magadat emészted fel ezzel,mondjuk ez már marhára nem az én dolgom.

  ReplyDelete
 26. sunnysideup: így igaz, az ő hatására kezdtem el blogolni. Igaza is van, a negatív reklám is reklám :) És neked is: megpróbálom mostantól a rosszindulatú egyéneket figyelmen kívül hagyni.

  Kremy: Nem tudom kik küldözgetnek neked levelet, én nem kértem rá senkit. Viszont ma kaptam egy rajongódtól mailt hogy letörölted a blogod miattam, és undorító amit művelek/kössem fel magam, blablabla. Vannak neked is elvakult olvasóid...
  Viszont akárhonnan nézzük, a twitteren és tumblr-ön való lejáratásom igenis nyilvános, a követőitek látják, és amit a netre felteszel annak igenis nyoma van. És nem hiszem hogy kiérdemeltem hogy olyan dolgokat olyan stílusban irkálj rólam. Teljesen mindegy hogy a facebook üzenőfaladon, a twittereden, a tumblr-ödön vagy a blogodon oltogatsz a hátam mögött: akkor is sokan látják és akkor is alaptalan és rosszindulatú. Viszont ha már így van, vállald érte a felelősséget és ne akadj ki ha reagálni merek rá.
  Részemről én is befejeztem. Az meg hogy kit emészt fel ez a dolog nem kérdés: az én blogom még megvan, Te viszont letörölted a tiéd... inkább én sajnállak téged mélységesen.

  ReplyDelete
 27. Mindenkinek van joga véleményt nyilvánítania. Az más dolog, hogy vannak olyanok, akik az egészséges kritikát nehezen viselik, a durvábbakra pedig egyenes agonizálás kezdődik. Mindenki foglalkozzon a saját dolgával[blogjával] és kész. Ennyi erővel Bryanboy is jöhetne tüntetni, hogy róla már pedig ne mondjanak csúnyát...

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature