Top Social

By the Central Market Hall / A Központi Vásárcsarnoknál

Sunday, August 21, 2011
In the background you can see the Grand Market Hall: this is the largest indoor Market of Budapest, you can find it under Fővám square 1-3. For tourists it's an absolute must-see. As for the shooting... it wasn't completely lack of problems. Click to read my adventures ;)

A háttérben láthatjátok a Nagycsarnokot, ami Budapest legnagyobb vásárcsarnoka és a Fővám téren található. Turistáknak abszolút kötelező megnézni. Ami a fotózást illeti, nem volt éppen zökkenőmentes... olvass tovább a kalandjaimért ;)Children were using the squre near the market (where the pictures were actually made) as a football ground. Consequence: the ball fell into the fountain and water splattered over Roxy and me. I won't tell you I was glad. :/ If this shouldn't have been enough, the square also functioned as a bike lane too, the bikers constantly ruined the view by rolling into the pictures, between me and the camera. Well I really don't like complaining, but it wouldn't be honest if I only talk about good things, in fact there are some disadvantages of being a personal style blogger ;)
Today I decided to accept anonymous comments too, this is an experiment, let's hope that trolls still stay away from the blog. At least comments are still moderated so I have to accept it before it will become visible. It is just good for those who don't have a google account but read me and have ideas to share with me :)
XOXO,
Lidia.

Twitteren már írtam róla hogy a csarnok melletti kis teret ahol a képek készültek gyerekek használták focipályának, ennek az lett a következménye hogy a szökőkútba esett a labda és telibe fröcskölt engem és Roxyt is. Nem mondanám hogy örültem :/ Ha ez nem lett volna elég, a tér egyszersmind biciklipályaként is funkcionált, és a biciklisták rendszeresen belementek a képbe. Na nem akarok panaszkodni, de nem lenne őszinte ha folyton csak áradoznék, vannak ám a personal style bloggerkedésnek is árnyoldalai ;)
Úgy döntöttem, mától elfogadom a névtelen kommenteket is. Ez egy kísérlet, és reménykedem benne hogy a trollok továbbra is távol maradnak a blogtól. Ezentúl is moderálok minden hozzászólást, szóval el kell fogadnom őket mielőtt láthatóak lesznek. Csak azoknak szeretnék kedvezni akiknek nincs google fiókjuk, mégis írnának ezt-azt egy bejegyzéshez.
XOXO,
Lídia.
Shirt: Cosmopolitan clothes exchange / Ing: Cosmo ruhacserebere
Cardigan / Kardigán: H&M
Jeans (from Zita) / Farmer (Zitától): Levi's
Shoes: from the USA / Cipő: Amerikából
Bag / Táska: Zara
9 comments on "By the Central Market Hall / A Központi Vásárcsarnoknál"
 1. mikor az első képet megláttam, és nem olvastam el semmit a posztból, már tudtam, hogy Levi's van rajtad!=) nekem is van egy, és ha nem lenne más farmerem, akkor is simán ellennék vele, annyira jó, praktikus, és az is áll a legjobban.
  a szett maga is tetszik, egyszerű, de az ing miatt elegáns, talán még egy nem dresscode-os munkahelyen is megállná a helyét.
  már volt outfit poszt a mokaszinszerű cipőmmel, de a képen nem látszik nagyon maga a cipő. ha legközelebb felveszem, mindenképp csinálok vele outfit posztot!=) Tamaris márkájú egyébként, még télen vettem, de talán most is lesz hasonló.
  puszi!=)

  ReplyDelete
 2. jó mosolygni látni és h nem veszítettünk el:)

  ReplyDelete
 3. Az a cipőőőőőőőő :D minden posztban imádom!!!!

  ReplyDelete
 4. szia, mozgóképes posztot nem tervezel? izgalmas lenne látni hogy mozogsz ezekben a ruhákban, elmondhatnád azt amit ilyenkor leírsz. kipróbálhatnád egyszer.

  ReplyDelete
 5. Szia! Nem rossz :) Szerintem jobban nezne ki, ha nem lennel nyakig begombolkozva, mert az ilyen feszultseget sugaroz. Ha kicsit legombolnad, akkor szerintem sokkal pozitivabb kepet sugaroznal. Csak tipp :)

  ReplyDelete
 6. Apolka: igen, most avattam fel :) Olyan régóta szerettem volna Levi's nacit, bár kicsit talán túlontúl feszül rám, de azért imádom, igazi must-have darab. Én sajnos az én munkahelyemre nem hordhatok farmert, sötét alsó és világos elegáns ing a kötelező, de legalább tanulgatom h rakjak össze elegáns szetteket úgy h egyedi legyen a végeredmény. Várom már a mokaszines posztot :) Pussz!

  Fannalin: the show must go on... :( :)

  Csilla: Köszönöm :)

  Anonymous: Youtube videóra gondolsz? Mert gondolkoztam már rajta többször is, de mindig inkább meghátráltam, a ustreamhez is nagy akaraterő kell, inkább a fényképek az én műfajom. De lesz majd egyszer videó, csak még győzködnöm kell magam. Leblokkolok ha kamera előtt kell beszélnem :$

  Thündérke: Köszi :)

  Anonymous: Örülök hogy tetszik!

  Kiskacsa: Lehet hogy igazad van, mivel a lábam sem látszik, itt hagyhattam volna kigombolva az inget. Csak mostanában mivel rövid szoknyákat hordtam inggel, hozzászoktam hogy felgomboljam. Szóval jó ötlet, köszönöm, máskor figyelek az összhangra :)

  ReplyDelete
 7. Mostanában sokat jártam erre gyalog, az a szökőkút vonzza a "legyeket", kb minden alkalommal vagy a kissebbség használta publikus fürdőhely címen, vagy hajléktalan tette ugyanezt, esetleg gyerekek játszottak benne bringával vagy máshogy. Még jó, hogy turisztikailag frekventált hely, biztos jó fotótéma :) Csinos voltál amúgy, mint mindig és persze a kutyádnak is jól áll a saját bundája :)))

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature