Top Social

By the river Danube / Dunapart

Friday, August 19, 2011
I just can't get bored with the riverside of the Danube, plus I have so many memories from the recent past that I just had to have an outfit captured here. You won't believe how many things you can do here. You can have a barbecue party, eat pizza, take photos, just lay in the grass and think about big things of life or just simply gather with friends... the river bank has such a special feeling that puts you in touch with others... I'm sure you have experienced that too ;)

Egyszerűen nem tudom megunni a Duna-partot, ráadásul annyi emlékem fűződik hozzá a közelmúltból, hogy muszáj volt itt is lefotóztatnom egy szettet. Mennyi mindent lehet itt csinálni, nem is hinnétek. Lehet a parton grillezni, pizzázni, fotózni, kifeküdni és elmélkedni vagy összegyűlni barátokkal. Van a vízpartnak valami különös varázsa ami összehozza az embereket... biztos ti is tapasztaltátok már ;)


You may remember that I mentioned this outfit when I posted the pictures with Tomi Fluor and Bence Brasch. This is almost exactly the same outfit, but I think it's a bit better, it's more complete. I feel that it looks as good to not just post pictures captured with my phone but with a real camera, on a beautiful location :) Someone told me that I reminded them of Minnie Mouse with the big bow and the huge sunglasses, I even have such a thin figure, funny, isn't it? :) There were oarsmen in the water too and when they noticed us shooting some pictures of the location they became so enthusiastic and they kept waving to us :) They were so cute, just look at the picture! :)
Have a nice day!
XOXO,
Lidia.

Erről a szettről beszéltem amikor kiraktam legutóbb a Fluor Tomival és Brasch Bencével készült képeket. Ez majdnem ugyanaz az outfit, csak szerintem jobb, valahogy sokkal inkább egyben van. És úgy éreztem sikerült annyira jól hogy ne csak telefonnal fotózzuk le hanem fényképezővel, egy szép helyszínen :) Valaki azt mondta, Minnie egérre emlékeztetem a nagy masnival és a napszemüveggel, plusz a testalkatom is olyan kis vékonyka, hát jót mosolyogtam rajta :) A vízen edzést tartottak a kajakosok és mikor látták hogy fotózzuk a környéket, belelkesültek és integettek nekünk :) Aranyosak voltak, be is tettem ide a képet :)
Legyen szép napotok!
XOXO,
Lídia.Bow / Headband: Bershka
Denim shirt: from Mum / Farmering: Anyukámtól
Chocolate brown cardigan (from Zita) / Csokibarna kardigán: (Zitától): Promod
Safari shorts / Szafari short: Cherokee
Mocassin / Mokaszin: Janet D
Sunglasses / Napszemüveg: Mango
8 comments on "By the river Danube / Dunapart"
 1. jajj nagyon édes ez a szett, és csodálatosak a képek:)

  ReplyDelete
 2. Ez a szetted nagyon tetszik :) és a masni a hajadba annyira cuki :)

  ReplyDelete
 3. Nagyon csini ez a szett is, és még inkább feldobja a masni a hajadban az összképet.

  ReplyDelete
 4. tényleg van egy kis Minnie-egeres beütése, nagyon aranyos!=) a cipőd nekem nagyon tetszik, van hasonlóm, ugyanilyen mokaszines, csak magas sarkú, és imádom! mégis az outfitben a színek fogtak meg igazán, szeretem ezeket a visszafogott, természetes színeket, mind öltözködésben, mind sminkben.

  ReplyDelete
 5. Nagyon klassz ez a szett! ;) Szuper :)

  ReplyDelete
 6. ez nem a gubacsi híd közelében van? (a kajakosokból kiindulva:D) közel van a sulihoz, és néha lemegyünk egy kicsit lazítani...a legjobb suli után, egyedül lenni egy kicsit és csak úgy merengeni..:)

  ReplyDelete
 7. Rami, Thündérke, citromhab, Marcsi, Kicsi Díva: Köszönöm szépen, örülök hogy tetszik :)

  Apolka: Posztoltál már a cipőről képet? Honnan van? Nekem is tetszenek a magassarkú változatok, de még nem vettem rá magam hogy beruházzak egybe. Szívesen megnézném egy outfit poszt keretén belül ;)

  Angol Csipke: Pontosan ott! Milyen kicsi a világ... ki tudja talán egyszer még összefutunk ott ;)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature