Top Social

Elisabeth Bridge / Erzsébet híd

Sunday, August 14, 2011
Imi captured the photos of me wearing this kinda elegant outfit on the Elisabeth Bridge. You can wear something like this for a less strict workplace where blazer+shirt is not an obligation but still you have to look smart. This is my 3rd post on a bridge, you can check the previous ones here and here.

Az Erzsébet hídon fotóztuk le Imivel ezt a kicsit elegánsabb beütésű összeállítást. Kevésbé szigorú munkahelyre fel lehet venni, ahol nem kötelező a blézer+ing de mégis fontos a jó megjelenés. Ez lett a 3. hidas bejegyzés, az első kettőt itt és itt tudjátok megnézni.


About the cardigan: I found it at the Cosmopolitan clothes exchange but it was not that simple. While browsing among the stuff on the hangers, I noticed this beautiful white, knitted material with beautiful golden strands spun into it. Only the sleeves were hanging out and I was about to reach out for it, but the girl next to me was faster and she caught it :( I was peeking when she lifted it to get a closer look on it and I was sad to find out that not only the material was amazing but the shape is also really sweet with those ruffles. I tried to keep calm by thinking that I will find more, much nicer things. Well after this I've found a few basic shirts, nothing special, but I took these to the changing room. There were some hangers too where they've put stuff that didn't look that good when trying on. Guess what?! There was my cute little cardigan :)) I snapped it, tried it on and it fit perfectly. I fell in love with it and never let go of it. A real love story, isn't it? :P I was wondering that it's previous owner got rid of it maybe because it's ruffles are quite "naughty", you will see it on the pictures that they are constantly moving and no matter how I set it, they are standing differently depending on how I move. But it's not a problem for me, I love it either ways.
Have a nice day ;)
XOXO,
Lidia.

A kardigánról annyit kell tudni hogy a Cosmo ruhacsereberén találtam, de nem volt ennyire egyértelmű a szitu. Válogatás közben megláttam ezt a szép, arany szálakkal átszőtt fehér kötött anyagot. Csak az ujja lógott ki, már nyúltam volna érte, de a mellettem álló lány gyorsabb volt és lekapta :( Néztem mikor felemelte és szomorúan állapítottam meg hogy nem csak az anyag csodás de a fazon is annyira édes a kis fodrokkal. Azzal nyugtattam magam hogy fogok én ennél még sokkal szebb darabot találni. Találtam pár basic inget végülis, semmi extrát, de ezeket hátravittem próbálni. Ott is voltak sztenderek ahová azokat a ruhákat tették amik felpróbálva nem mutattak jól. Képzeljétek el: ott volt felakasztva az én kis kardigánom :)) Azonnal lekaptam, felpróbáltam és gyönyörűen állt. Beleszerettem és többé nem is engedtem el. Igazi love-story a miénk :P Arra tudok tippelni hogy az előző gazdája azért selejtezte ki mert a fodrok elég kis rakoncátlanok, azt láthatjátok a képeken hogy állandó mozgásban vannak és bárhogy igazgatom, mindig máshogy állnak. De nem is baj, nekem tetszik így is.
Egyébként nagyon hálás lennék ha adnátok pár jó kis budapesti helyszín ötletet ahol még nem fotóztam. Előre is köszönöm :) Legyen szép napotok!
XOXO,
Lídia.
Headband / Hajpánt: H&M
Turtleneck sleeveless top / Garbósnyakú ujjatlan felső: Mango
Buttoned chocolate brown skirt (from Zita) / Gombos csokibarna szoknya (Zitától): Mexx
Ruffle cardigan: Cosmopolitan clothes exchange / Fodros kardigán: Cosmo ruhacserebere
Shoes / Cipő: Buffalo
4 comments on "Elisabeth Bridge / Erzsébet híd"
  1. Nagyon bájos kis szettet hoztál össze, a piros kicsit kilendíti a cukiságból és vagánnyá teszi az összhatást, tetszik :). A cipődet elfogadnám :3

    ReplyDelete
  2. Kell a cipőd!!!!!! :D Nagyon szép klasszikus outfit, jó kis poszt! :)))

    ReplyDelete
  3. Nagyon jó outfit!=) Simán felvenném egy az egyben suliba. Imádom ezt a szoknyádat, mostanában rákattantam a magasabb derekú szoknyákra, elegánsak és nőiesek.

    ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post  Signature