Top Social

1st birthday of the blog + my favourite swimsuit + Omszki lake / 1 éves lett a blog! + a kedvenc fürdőruhám + Omszki tó

Thursday, September 29, 2011
Tegnap lett 1 éves a blog :) Szinte hihetetlen. Ebben a hónapban sajnos nem sok bejegyzés volt, emiatt ne haragudjatok. Mondjuk valami lehet a levegőben mert más bloggereknél is észrevettem hogy kevesebb poszt született. Én sajnos a munkám miatt mostanában eléggé elhanyagoltam az írást, de már rájöttem hogy nem szabad. Nem hagyhatom hogy az életemben egy dolog túlsúlyba kerüljön egy másikkal szemben, mert bebizonyosodik hogy amit biztosnak hiszünk, nem az.
Mindig azt mondják a munkahelyemen hogy a blog így meg úgy, mikor arra nem veszik a fáradságot hogy megnézzék az oldalt és lássák hogy nem is posztolok már hetek óta. De nem érdekel, már annyiszor megfogadtam hogy a munkahelyemen nem beszélek a blogról, hát ezek után tényleg nem fogok, mert ez alapján elhamarkodottan ítélnek. De végül is mindig lesz kifogás hogy miért nem én vagyok a tökéletes jelölt az adott pozícióra. És akkor sem fogok a divatszakmában állást keresni, én tudom hogy nekem civil munka kell. A divat számomra szerelem és hobbi, nem pedig pénzkereseti lehetőség. Mondjuk nem utasítanék el egy ilyen jellegű megkeresést, sok dolog érdekel és sok területen dolgoznék szívesen, de elsősorban nem a divat területén nézelődöm. És hiszem hogy lesz majd egy olyan hely ahol megbecsülnek és értékelik a lelkesedésem és az igyekezetem. Egyébként hálás lennék ha írnátok nekem valamilyen jó állást, eddig hostesskedtem, voltam irodai asszisztens és recepciós. Van egy idegenvezetői bizonyítványom és egy érettségim, diplomám még sajna nincs, de angolul és franciául jól beszélek. Aki tud segíteni írjon a lidiasfashionmask@gmail.com -ra, előre is köszönöm!

It was the first birthday of the blog yesterday :) Almost unbelievable. There wasn't too many posts this month, I apologize for that. There must be something in the air these days because I noticed the same on other blogs too. As for me, I neglected writing because of my job, but I realized that it's wrong. I mustn't let certain things to hold down other important parts of my life, because fate proves that what you thought was sure is not sure anymore.
At my workplace they always babble to me like blog this, blog that, but they don't take the time to see the site and see that I haven't posted anything for weeks. But I don't care, I already swore I'll never talk again about the blog at my workplace, well after this it's a 100% I won't speak about it, because they tend to judge too easily. Well, there will always be some stupid excuse why I'm not the perfect candidate for the position. But either ways I won't try to get a job in the fashion industry, I know I need a regular job. For me, fashion is love and just a hobby and not something I want to earn money with. Well I wouldn't turn down an opportunity like that, I'm interested in a lot of things and I would gladly work in different positions, but I prefer other trades to fashion. And I believe that I'll find a place where they appreciate my efforts and my enthusiasm. Anyways I'd be glad if you offered a good job, I used to be a hostess, assistant in an office and receptionist. My profession is tour guide, well I don't have a university degree so far, but I speak english and french quite good. If you can help, please write to lidiasfashionmask@gmail.com , thank you so much!

01


Ez a bejegyzés azért is különleges mert ez az első fürdőruhás posztom :) Elég szégyenlős vagyok, szóval ebből nem lesz rendszer, csak azért szeretném ha látnátok mert tavaly minden boltot felkutattam érte. Először a Cosmopolitan tavaszi bikinishow-ján láttam, ahol a főszereplők Calzedonia fürdőruhák voltak, de aztán kiderült hogy más márkából is mutattak be darabokat. Megkérdeztem mindenkit hogy ez a fekete-fehér fürdőruci milyen márka, de senki sem tudta, azt mondták beszéljek a stylisttal. A show után szerettem volna a backstage-be menni, de a biztonsági őr nem volt hajlandó kihívni és be sem engedett.
1 órán át vártam és akkor sem jött ki, ekkor meguntam az egészet, feladtam és hazamentem. 1 hónappal később megjelent az új Glamour és abban benne volt álmaim fürdőruhája. Végre megtudtam hogy F&F márkájú. Rohantam is a Tescoba, de persze mindenhol ki volt fogyva a méret, vagy csak eggyel nagyobb, vagy csak eggyel kisebb volt. Végigjártam a város összes Tescoját, míg végül a Váci úti Tescoban leltem rá egy 36-osra. Hihetetlenül boldog voltam :) Annyira tetszik hogy ilyen retros fazonja van, tündériek rajta a kis gombok és a felső részéről levehető a pánt. Tavaly pánttal hordtam, de most hogy divatosak a pánt nélküliek, gondoltam így fotóztatom le magamon. Nektek hogy tetszik? :)
A helyszín az Omszki tó, én most jártam itt először, nem is volt senki így nyugodtan tudtunk úszkálni. A Párom volt a fotós, előtte pedig elvitt palacsintázni. A kedvencemet kértem, spenótos-sajtos palacsintát, desszertnek pedig áfonyás-csokisat és meggyes-mákosat.
XOXO,
Lídia.

This post is special because this is my first one wearing a swimsuit :) Well I'm really shy so this won't be regular, I just wanted you to see it because last year I searched each and every shop for it. At first I saw it at the Cosmopolitan spring bikini-show, where most of the swimsuits were from Calzedonia, but then it turned out that they showed some others too from different brands. I asked everyone if they knew the brand of this black&white beauty, but noone did, they told me to speak with the stylist. I wanted to go backstage to speak to her but the security guard didn't let me, he didn't even call her for me. I waited for an hour but she still didn't come, that was when I got bored with the whole thing, I gave up and went home. A month later the new Glamour magazine came out and inside there was my baby! Finally I got to know the brand: F&F. I rushed to Tesco, but of course I couldn't find it in my size, I only found 1 size bigger or 1 size smaller. I went to all the Tescos in Budapest, when finally in the last one I found a size 36. I was unbelievably happy :) I love the retro style so much, the buttons are adorable and the straps are removable from the top. Last year I wore it with straps but now that this year strapless swimsuits are so hot, I thought I'd wear and pose in it this way. How do you like it? :)
The location is Omszki lake, I was here for the first time, and there weren't any people here so it was really peaceful and we could swim a little too. The photographer was my Boyfriend, he took me eating out and we bought pancakes. I ordered my favourite: spinache-cheese ones, and for dessert some blueberry-chocolate and cherry-chocolate ones.
XOXO,
Lidia.


  02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


Swimsuit / Fürdőruha: F&F
Hat / Kalap: H&M
Wedges / Telitalpú: Playboy
Watch / Óra: Juicy Couture
Dotted dress: my Boyfriend's Mum made it for me out of a skirt / Pöttyös ruha: Egy szoknyából varrta nekem a Párom Anyukája
7 comments on "1st birthday of the blog + my favourite swimsuit + Omszki lake / 1 éves lett a blog! + a kedvenc fürdőruhám + Omszki tó"
 1. Nagyon csinos vagy, és ahhoz képest, hogy vékony vagy, mégse nézel úgy ki, mint egy alultáplált (ahogy sok modell) Ezt vedd abszolút bóknak! :D
  És gratulálok a blog szülinaphoz, valamiért azt hittem, ti öregebbek vagytok mint mi (én és a blogom :D) mert mikor én elkezdtem, nekem úgy tűnt, hogy te már régóta benne vagy. :D (én októberben kezdtem) Szóval gratula és így tovább, már most látszik az egy évvel ezelőtti szettekhez képest a fejlődés, egyre csinosabb vagy te is, és az öltözködésed is jobb. :)

  ReplyDelete
 2. Köszönöm! Hát azért hízhatnék, meg így elnézve a képeket, elég rossz a tartásom, fürdőruciban sokkal jobban látszik az ilyesmi :S De akkor is kellett már egy ilyen poszt :) Sajna jön a hideg, idén már nem lesz több ilyen.
  Én meg azt hittem Te kezdted régebben, meg is lepődtem akkor hogy mennyien követnek Téged és hogy hogy lehet hogy nem hallottam még rólad előtte. Ha jól emlékszem google-ban keresgéltem más magyar blogok után, így akadtam Rád :)
  Látom neked is olyan a blog mint a gyereked :)) Köszönöm, aranyos vagy, az ember pedig folyton változik és fejlődik, sztem jövőre a mostani szettjeimen fogok mosolyogni hogy Úristen mit gondoltam :D
  Hajrá hajrá nektek is, nemsokára ott is blogszülinap :)

  ReplyDelete
 3. Boldog szülinapot!=) Őszintén szólva fogalmam sincs, hogyan találtam rád (meg a többi bloggerre, akit olvasok haha=D), de emlékszem, az fogott meg, hogy olyan pozitív és lelkes stílusban írsz általában, hogy rögtön jobb kedve lesz tőle az embernek.
  Ez a fürdőruci nagyon jó, leginkább az tetszik benne, hogy nem tucatdarab. És az alakod meg csudaszép, mit nem adnék ilyen hosszú lábakért te atyaúristen...=D A palacsinták meg irtó guszták, meg is éheztem!=P
  Még 50 (és még annál is több) ilyen blogszülinapot kívánok Neked!=) Puszi!

  ReplyDelete
 4. Huh, mennyire vékony vagy! :) Egyébként tényleg nagyon csinos a fürdőruha, és érdekesen van megoldva az alja, olyan szoknyaszerűnek néz ki... Ezalatt van még egy bugyi rész, vagy hogy van megoldva?
  Jaj és persze nagyon boldog blogszülinapot! Még sokszor ennyi ideig szeretnénk látni a bejegyzéseid! :))

  ReplyDelete
 5. Cuki a fürdőruha. Meg a ruha is.
  Boldog blogszülinapot! Én is azt hittem, "öregebb" a blog, mivel olyan sokan ismerik, de még az enyém is öregebb :-)
  Ja, a munkahelyen meg szerintem semmi közük, mivel töltöd a szabadidőd, bár sajnos tényleg sokszor beleszólnak, én már nem is teszem nyilvánossá a táncos képeimet adatlapokon, mert még baj lesz belőle, pedig a XXI. században élünk, vagy mi... (orientális táncról van szó).
  Manapság meg divat lett divatszakmában dolgozni, de szerintem így sokkal izgalmasabb, hogy nem abban dolgozol, és divatról írsz. Nem kell feltétlenül szakmabelinek lenni hozzá, hogy értsd is.

  ReplyDelete
 6. Apolka: Hát általában igen, bár azért nekem is vannak rossz napjaim... de az a jó a blogban hogy itt mindent kiírhatok magamból.
  Nekem is az egyedisége tetszett meg a fürdőruhában, csak egy kicsit attól féltem hogy a fekete színe miatt sápasztani fog.
  Köszönöm a jókívánságot, bár nem tudom hogy 72 évesen milyen szetteket fogok mutatni :D

  Zsófi: Jaj, tudom :( Bár állítólag most egy kicsit híztam, aminek nagyon örülök :) Mondjuk ahogy ismerem magam, 2 hét és lemegy rólam.
  A szoknya rész alatt nincs semmi, nem hordok bugyit.
  CSAK VICCELTEM :D Egybe van varrva a bugyi résszel :P
  Köszönöm és igyekezni fogok :-*

  Bog-Bog: Szerintem sem, úgyhogy ezek után okosabb leszek és nem verem nagydobra a dolgot. Amúgy szívesen kipróbálnám magam divat terén élesben is, ki tudja, mit hoz a jövő, lehet a végén annyi kudarc ér hogy elgondolkozom rajta hogy van-e keresnivalóm ilyen civil munkahelyeken.
  Köszönöm és örülök hogy tetszik :)

  ReplyDelete
 7. Aki kicsit is ad magára, az nem vesz fel semmit, ami playboy nyuszis (még akkor sem, mikor még divat volt), főleg az ne tegye, aki egyébként konyít a divathoz, mint ahogy te.

  A retro bikini viszont nagyon tetszik, szimpatikus, hogy kedveled a régebbi idők divatját.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature