Top Social

The Island / Hajógyári Sziget

Friday, September 2, 2011
Happy September for everyone, back to school! Were you looking forward to it? We were on the Hajógyári Island, it may sound familiar because the famous Sziget Festival takes place here every year in August. As for me, I'm not really a festival fan, this is why I try to avoid coming here at that period, but now that it's over I gladly came here, it has such a lovely atmosphere for walking. It's ideal for making pictures too with the iconic bridge that leads you to the island over the Danube.

Boldog Szeptembert mindenkinek, kezdődik az iskola! Ti vártátok már?
A Hajógyári szigeten voltunk, tudjátok, itt rendezik meg a híres Sziget Fesztivált minden év augusztusában. Ami engem illet, nem vagyok nagy fesztiválra járó, ezért ebben az időszakban elkerülöm a szigetet, de most hogy vége, nagyon is szívesen jövök ide, hangulatos itt sétálni és szuper helyszín fotózásra az ikonikus híddal amin át eljuthatunk a szigetre.Sometimes I need inspiration too, and when I do, I go online and watch streetfashion sites or paparazzi pictures of celebrities, it can be really inspiring. I came across this photo of Nicky Hilton who is always wearing the perfect outfit. I really like how simple this combination is, she is wearing basic pieces that can be found in anyones warderobe. Under her pictures you can see my version for the striped top+denim short+ankle boots combination. Do you like it? :)
XOXO,
Lidia.

Néha én is híján vagyok az inspirációnak, ilyenkor leülök a gép elé és streetfashion oldalakat vagy sztárokról készült paparazzi fotókat nézegetek, nagyon inspiráló tud lenni. Nemrég bukkantam erre a fotóra Nicky Hiltonról, aki mindig kifogástalanul öltözik. Az tetszett meg benne hogy abszolút alapdarabokat visel amik bárkinek a szekrényében megtalálhatóak. Íme tehát az én verzióm a csíkos felső+farmer short+bokacsizma kombinációra. Nektek hogy tetszik? :)
XOXO,
Lídia.


Simple but great: Nicky Hilton wearing a striped top, denim shorts and brown ankle boots.

Egyszerű de nagyszerű: Nicky Hilton csíkos felsőben, farmershortban és barna bokacsizmában.


And this is me on Hajógyári Island

Ez pedig én vagyok a Hajógyári szigeten

Hat / Kalap: Orsay
Striped top / Csíkos felső: F&F
Necklace / Nyaklánc: Tally Weijl
Denim short - from Zita / Farmer short - Zitától: Mexx
Shoes: from the USA / Cipő: Amerikából
Bag / Táska: Zara
11 comments on "The Island / Hajógyári Sziget"
 1. Hűha! Ezt most nagyon eltaláltad, csinos, nőies és letisztult! :))

  ReplyDelete
 2. Nagyon rendben van. És az a csizma...! Tök jó, amikor magas lányok is fel merik venni.

  ReplyDelete
 3. Ez a poszt a legjobbkor jött, nemrég találtam selejtezés közben egy csíkos felsőt, megtartottam, de nem nagyon volt ötletem, mivel viseljem. Ha kicsit hidegebb lesz, kipróbálom kalappal, farmerrel és fűzős cipővel.=)
  Általában lookbookra szoktam menni, ha inspiráció kéne, de a sztárok szettjeit is figyelem.

  ReplyDelete
 4. I really love the shoes.And the outfit is very cool :)

  ReplyDelete
 5. Nekem a te szetted jobban tetszik, mint Niki-é:))

  ReplyDelete
 6. Remek a hely, és a ruha is ;)

  ReplyDelete
 7. A Te megoldásod jobban tetszik, mint Hiltoné. Gratulálok, csinos vagy, mint mostanában mindig. :)

  ReplyDelete
 8. úúúú, brutális eza cipő, tuti nem bírnék benne járni.:D

  ReplyDelete
 9. Wow! Now those are shoes! Just be careful you don't poke anyone's eyes out with those heels!

  ReplyDelete
 10. Én a H&M-ben bukkantam ugyanerre a nadrágra, meg is lepődtem, amikor a sort résznél Mexx-t írtál, bár ez egy alapdarab, szóval gondolom (keveset olvasok ruhákról és divatról) minden street fashion márka legyártja belőle a saját darabját. :D Jó érzés volt látni a posztban és még kaptam egy szett-tippet is mellé, köszönöm! :)

  ReplyDelete
 11. Csilla: Örülök és köszönöm :)

  Topánka: hát eléggé 2 méteres vagyok benne, de sebaj :D Imádom a szép cipőket és nem érdekel ha beszólnak hogy "na és milyen ott fent a levegő?", nekünk is jogunk van a magassarkúhoz :P

  Apolka: Nekem is lookbook a fő insprációm, de ott nehezebb olyan szettre bukkanni ami ilyen egyszerű, azok olyan extrák és kevés az ilyen basic darabos. Ebben pont az egyszerűsége fogott meg :) Örülök h adtam egy jó ötletet :)

  Dora: Thank you! I'm glad you like them :)

  Timi: hű ez nagy szó, mert ő aztán tényleg szuperül öltözik :) Köszönöm, aranyos vagy :)

  Marcsi: Köszi :-*

  Cicalány: Hát nekem ilyen darabjaim voltak, ebből tudtam gazdálkodni :) Az övében kicsit fura a csíkos felsőn felül a minta :) De ez nagy elismerés hogy az enyém jobb lett, köszönöm :-*

  Rami: Óóó dehogynem, hidd el bírnál, hatalmas a platform rész, belül pedig olyan puha és bőr (kívül is mondjuk :) ) a talpa, egyszerűen szuper kényelmes. Mondjuk macskaköves úton ez is kifog rajtam. :P

  Shybiker: Hehe, okay I promise to be careful :P

  Tinka: Hát ez a nadrág nem ilyen volt, nézd meg a zsákmányos posztban, combközépig érő naci volt, de átalakíttattam ilyenre, hogy felhajtottam és levarrattam. De tényleg, alapdarab, szóval jó hogy lecsaptál rá :) Örülök hogy adtam egy ötletet :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature