Top Social

SzeptEmber Feszt 2011 part 2 - Fluor Tomi koncert

Sunday, September 11, 2011
I know, I have a backlog with posts recently... T-home (our internet ISP) is the one to blame, they switched off the service because of arrears. Not just I wasn't owing them anything, but they even sent me surreal bills that have nothing to do with the amount I have to pay every month. And finally, they switched off the service without notifying me. When I called them to switch it back, it took them one more day to set it, because there was some mistake in the system. Normally when they switch it back, it has to be avaukable immediately, but it's typical that it's me who has to wait more. Congratulations to them, they are successful at demanding but FAIL at accomplishment. I wish UPC (another ISP) could come to our street, so I can write a new contract with them and leave T-home. Well, this may not be an appropriate topic for my blog, but anyways, this is my diary, so I have to let you know why I couldn't make posts.

Tudom, el vagyok maradva a bejegyzésekkel mostanság... többek között a T-home tehet mindenről, elment otthon az internet, állítólag számlatartozás miatt. Nem hogy nem tartoztam, de még irreális számlákat is küldözgetnek ki, köze nincs a havidíjhoz, amit fizetnem kéne, aztán felszólítás nélkül kikapcsolják a netet. Mikor telefonálok hogy kapcsolják vissza, újabb 1 napba telik nekik mire beállítják, mert valami hiba csúszott a rendszerbe, pedig a visszakapcsolás után azonnal kéne hogy működjön a net, de jellemzően nekem várnom kell. Gratulálok nekik innen is, a követelés megy, a teljesítés kevésbé. Csak jöjjön a UPC az utcánkba, már mondom is fel a szerződést a T-home-mal. Jó, tudom, ez nem épp ennek a blognak a témájához illik, de végülis ez az én képes naplóm, szóval tudjátok csak meg miért nem volt mostanában poszt.After the recent festival-outfit post here is a suggestion for a concert, again from Népliget, September Festival. We went to see Tomi Fluor (hungarian rapper), unfortunately we didn't have time for more programmes because I had to go to work after it. You may remember my previous post when I met him at the Mall. He is the kind of celebrity who loves his fans, he is so straightaway, he always finds the time to pose with you for a picture or give you an autograph. I like him because he is not stuck-up at all, in fact he is really friendly. I have been planning to see him live for a long time now, but to tell you the truth I'm shoved of his screaming teenage fans. On this concert I was standing far from the stage, I'm not attracted to the crowd too much. It was kind of a quick performance, he just performed a few of his songs (Mizu, Lájk, Off, Csicskalángos and the newest one: Halenda which I'm not sure about to hate it or like it :D) but they were striking. What I really loved was when he played Off, this song has a dubstep base, and they mixed it with a bit of Skrillex, who is also one of my beloved artists :) So it was amazing, you can love or hate Fluor (as for me I adore him, and since the concert I love him even more if it's possible :) :$ ) but he just has that plus, so you have to pay attention whatever he does.

A legutóbbi fesztiválozós szett után itt a koncertremenős változat, ismét a Népligetből, a SzeptEmber Fesztről. Ezúttal csak a Fluor Tomi koncertre mentünk ki, többre nem nagyon volt idő mert mentem utána dolgozni. Biztos emlékeztek arra a posztomra amikor arról írtam hogy találkoztam vele a plázában. Ő az a fajta celeb aki imádja a rajongóit, abszolút közvetlen, mindig szakít időt hogy pózoljon veled egy kép erejéig vagy hogy adjon egy autogrammot. Azért szeretem mert nincs elszállva magától és hihetetlenül barátságos. Mivel nagyon szeretem a számait, régóta tervezem hogy megnézem élőben, csak megmondom őszintén kicsit taszít a sok sikongató tinilányka-rajongója. Itt is inkább távolabb álltam, nem álltam be a tomboló tömegbe, azt nem igazán szeretem. Elég villám-koncert volt, csak néhány dalt adott elő (Mizu, Lájk, Off, Csicskalángos, és a legújabb, megosztó Halenda - még én sem tudom szeressem vagy utáljam :D) de azok ütősek voltak. Sőt mivel az Off-nak dubstepes alapja van, kevertek még hozzá egy kis Skrillex-et is, ami szintén hatalmas szerelem :) Szóval szuper volt, lehet Fluort szeretni vagy utálni (ami engem illet, én egyenesen imádom, a koncert óta pedig ha lehet, még jobban :) :$ ), de egyszerűen tud valamit, olyan kisugárzása van hogy muszáj rá figyelni.


Headband: Hairdresser's accessories shop / Hajpánt: Fodrászkellékes bolt
Flower / Virág: Claire's
Grey tank top / Szürke atléta: F&F
Denim shirt: it was my Mum's / Farmering: Anyukámé volt
Neon pink jeans, bag / Neonrózsaszín farmer, táska: Mango
Wedges / Telitalpú: Playboy
So here is my recent favourite from Fluor: Off

Íme a legújabb kedvencem Fluortól: Off


Here is a dubstep remix of this song, quite good:

Ez egy dubstep remix ugyanebből a számból

And finally the Skrillex song they mixed to the end of it :)

És végül a Skrillex szám amit bekevertek a végére a koncerten :)


Have a nice day! / Legyen szép napotok!

XOXO,

Lidia.
6 comments on "SzeptEmber Feszt 2011 part 2 - Fluor Tomi koncert"
 1. Már többször is észrevettem, hogy sosem használsz övet. Van ennek valami oka? Szerintem öv nélkül minden nadrágos szett olyan "félkész".

  ReplyDelete
 2. Kicsit hülye vagy, hogy ilyen helyekre járkálsz, de amúgy csinos voltál nagyon most kifejezetten. És kérlek hallgass rendes zenét!

  ReplyDelete
 3. Anonymous 1: Nagyon jó megfigyelés, tényleg nem sűrűn használok. Pedig vannak öveim, egy egész nagy zacskónyi de valahogy nem illenek a megálmodott szettekhez soha. Be kéne ruháznom néhány újba.

  Anonymous2: Hát ez van, sajnos zenét én nem úgy hallgatok hogy mi ciki vagy menő, vagy hogy mi az elfogadott, hanem azért mert az tetszik. Egyébként nem csak Fluort hallgatok hanem még nagyon sokféle zenét, meglepődnél ha belehallgatnál a zenékbe az ipodomon, hogy fér meg egymás mellett ennyi zene.
  Azért örülök hogy a szett tetszik :)

  ReplyDelete
 4. Szia!
  Te is voltál az érsekvadkerti Fluor koncerten? A környéken laksz, vagy csak eljöttél?

  xoxo Panni

  ReplyDelete
 5. Szia! Hú, nem voltam, nekem ez volt az első és eddig az utolsó is, mármint nem kizárt h megyek még Fluor koncertre, de a Szeptember feszt óta nem voltam. Megmondom őszintén nem is tudom merre van Érsekvadkert :) Csak nem láttál ott valakit aki hasonlított rám? :DD

  ReplyDelete
 6. én nagyjából az összes zenét szeretem innen, főleg a cinemát:)) és a nadrágod nagyon jo:))

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature