Top Social

Garden of Philosophy / Filozófia kert

Friday, October 21, 2011
You know me, and my love for statues, this is why I was so happy when I found the Garden of Philosophy where the World’s biggest philosophers gathered (such a shame but I only came across this place a month ago, but I’m pretty sure that this wasn’t the last time I visited :) ). This is a really special location and I’m convinced that it has to be featured on the blog because I don’t only promote creative outfits but also my hometown Budapest. The group of statues can be found on Gellert Hill and it is so popular that it rarely stands alone. Young people (future philosophers? :) ) are brainstorming sitting next to it or tourists come here to take pictures of it. When we arrived here there were already a few people around, so we thought we’d go for a short walk nearby. When we got back they were about to go so we could shoot some pictures.

Ismertek, imádom a szobrokat, ezért nagyon megörültem mikor rátaláltam a Filozófia kertre ahol a világ legnagyobb filozófusai gyűltek össze (szégyellem, de még csak 1 hónapja hogy rátaláltam, de biztos vagyok benne, hogy máskor is eljövök majd :) ). Ez egy igazán különleges helyszín és szerintem helye van ezen a blogon, hiszen itt nem csak a kreatív öltözködést promótálom, hanem szülővárosomat, Budapestet is. A szoborcsoport a Gellérthegyen áll és rendkívül nagy népszerűségnek örvend, szinte alig hagyják szabadon. Fiatalok (a jövő filozófusai? :) ) folytatnak itt kreatív eszmecserét vagy turisták fotózkodnak a szobrokkal. Mikor mi érkeztünk ide akkor is ültek itt, így gondoltuk teszünk még egy kört. Mikor visszaértünk, már pont szedelőzködtek, így gyorsan tudtunk lőni pár képet.

  01


Those who follow my blog now for a long time may know this dress already: you know I had a post where I was posing in a hypermarket with anything I could with, such as coke, cabbage, and other stuff too that doesn’t begin with letter c :D A few weeks ago I deleted a few posts from the blog that I didn’t like anymore, this was one of them. Of course it’s not really proper to pose with food in a shop, but I was also unhappy with the outfit so here is one of my favourite Mango maxidress in a brand new outfit, I hope you like it :)
If the wind is blowing it’s practical to tie a tight shirt on your sweet, summer maxidress, that’s what I did. The shirt btw is a really nice, elegant, basic white one with a V cut in the front, I often wear itt o work, but as you see it really suits in a hippie set too. The tan coloured shoes match the tapestry bag and being neutral colours they also fit in the combination. The whole outfit is so comfortable, needless to say it was nothing to climb the hill in this :)
Have a wonderful Friday, hold on, it’s almost weekend ;)
XOXO,
Lidia.

A ruhát, amit viselek, már ismerhetik azok, akik régóta követik a blogot: tudjátok, volt egy képsorozatom, amiben egy hipermarketben pózoltam mindennel, ami csak a kezem ügyébe került: kenyér, kóla, káposzta és még sok más, ami nem k betűs :D Pár hete letöröltem néhány bejegyzést, amit visszanézve úgy éreztem, hogy nem tetszik már annyira, ez is közte volt. Nyilván az élelmiszerekkel pózolás sem szerencsés, de magával a szettel sem voltam maradéktalanul elégedett, úgyhogy itt az egyik kedvenc Mango maxiruhám egy másik szettben újragondolva, remélem tetszeni fog :)
Ha fúj a szél, nagyon praktikus lehet egy könnyű nyári maxiruha fölé passzentos inget kötni, ezt tettem én is. Az ing egyébként nagyon szép, elegáns, alap fehér ing elöl V kivágással, munkába szoktam hordani, de amint látjátok egy ilyen hippis ruhaösszeállításban is megállja a helyét :) A barna cipő és táska szépen kiegészítik egymást és semleges színük révén jól passzolnak a szettbe. Annyira kényelmes az egész összeállítás, mondanom sem kell, hogy meg sem kottyant ebben felmászni a hegyre :)
Legyen kellemes pénteketek, kitartás, már itt is a hétvége ;) XOXO,
Lídia.

 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16

Ing / Shirt: Next
Maxidress / Maxiruha: Mango
Bag / Táska: Zara
Shoes / Cipő: Ebay

A szoborlapon megtaláljátok a legfontosabb infókat a szoborcsoportról, olvassátok el itt:

http://www.szoborlap.hu/1873_filozofiai_kert_budapest_wagner_nandor_2001.html
5 comments on "Garden of Philosophy / Filozófia kert"
 1. nagyon csinos ez a ruha, és nagyon klasszul áll rajtad.
  a cipő meg...imádom őket, de sosem gondoltam volna rá, hogy ilyen ruhával párosítsam...eddig:)

  ReplyDelete
 2. I ♥ your style. This dress is just awesome! ♥ and shoes. and bag :D ur hair is perfect too :)
  xoxo, Andrea :*

  ReplyDelete
 3. Rami: Köszönöm :) Igen, először én sem voltam benne biztos hogy jó ötlet, de felvéve tetszett az összhatás :)

  And: Thank you so much, I'm glad you like it! XOXO!

  ReplyDelete
 4. amazing post, and really great blog :)
  What do you think, of following each other ?
  xoxo
  ⓈⓈ ⒻⒶⓈⒽⒾⓄⓃ ⓌⓄⓇⓁⒹ

  ReplyDelete
 5. ez tényleg jó hely, méltánytalanul nem ismert.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature