Top Social

Lunch @ Baldaszti's & my new hairstyle / Ebéd a Baldaszti's-ban & új frizura

Wednesday, October 26, 2011
Those who follow me on facebook already know that I have a new hairstyle, and finally I can show off the first photoshoot where I have bangs. My hair was made the previous day, I felt like I needed a little change, I hope you will like it too. Though I was working on that afternoon we had a quick lunch in Baldaszti's that's a bistro & delicatesse. We tried the cheese plate as a starter, I ordered asian style pasta with shrimps (I don't remember the exact name) as a main course, and we shared a cheese-cake as a dessert :)
It's a well-known fact about me that I'm really choosy, but here everything was impeccable, it shows that they really care about details and it's important for them that you enjoy yourself. It's a special feature of the place that there are lots of books, cookbooks and guide books, you can really forget about time when browsing amongst them and it's such a pleasure that they don't only have hungarian but english books too. The books I loved the most was the huge vegetarian cookbook and one about fashion, I just had to pose with it :) After lunch we went to see the delicatesse part, you buy lots of rarities that normally you could only buy abroad. To sum up: we really enjoyed spending time here and I hope to eat here soon again :)

Aki követ facebookon, értesülhetett róla hogy már egy ideje új frizurám van, most jött el az ideje hogy bemutassam az első olyan fotósorozatot ahol oldalfrufrum van. A hajam előző nap készült, úgy éreztem szükségem van egy kis változásra, remélem nektek is tetszeni fog. Bár ezen a délutánon dolgoztam, beugrottunk előtte egy rövid ebédre a Baldaszti's-ba, ami egy bisztró & délicatesse. Kipróbáltuk a sajttálat előételként, én főételként ilyen ázsiai beütésű tésztaételt (a pontos nevére nem emlékszem :$) kértem garnélarákkal, desszertnek pedig elfeleztünk egy sajttortát :) Köztudott rólam hogy finnyás vagyok, de itt minden kifogástalan volt, látszik hogy itt nagyon ügyelnek a részletekre és fontos nekik hogy a vendég jól érezze magát. A hely különlegessége hogy rengeteg könyv van, szakácskönyvek és útikönyvek, nagyon bele lehet merülni az olvasásba, és külön öröm hogy nem csak magyar de angol nyelvűek is vannak. Ami a legjobban tetszett az a hatalmas vegetáriánus szakácskönyv és persze találtam egy divatról szóló könyvet is, ezzel muszáj volt fotózkodni :) Ebéd után megnéztük a délicatesse részt, itt mindenféle ritkaságot is lehet kapni amit egyébként csak külföldön. Összességében nagyon kellemesen telt az itt töltött idő és remélem hamarosan újra ehetünk itt egy jót :)

01

I know that the clothes I'm wearing are not really special, today my hair is the main attraction :) Just a few words about the top: recently I met with one of my readers, Hana, she gave me a huge pile of quality brand clothes, thank you again for that! This Marks&Spencer one was one of them. I really fancied it, though looking at the pictures I feel like it doesn't really suit me, it seems like I have wide hips. But I really don't :) Anyways I'm happy for it, I just love the colour and the little buttons at the front. I'm wearing my black rose badge again, I can promise you will see me wearing it quite often, I love it! But this was the last time you saw the shoes, because I'm going to throw it away - I was on a shopping spree yesterday and finally I have the perfect, black leather balerina shoes :) I can't wait to show them to you, this will happen on Sunday when you can see me live on ustream at noon (Hungary time - that's GMT+1), I hope the time is suitable for you all and I can greet a lot of you in chat! Until then, let me give you a little challenge. I didn't forget about you while on shopping: I bought the new fragrance from Burberry: Body, there will be a sweepstake where you can win it. I start the competition when the facebook page of the blog reaches 1000 followers. To reach this soon, recommend the blog to your friends, share the page on twitter, facebook, on your own blog, be creative :P
Have a nice evening everyone!
XOXO,
Lidia.

Tudom, a ruha, amit viselek semmi különleges, ezúttal a hajam a lényeg :) A felsőről annyit azért megemlítenék hogy nemrég találkoztam az egyik olvasómmal, Hanával, nekem adott egy hatalmas kupac márkás ruhát, amit ezúton is nagyon köszönök! Ez a Marks&Spencer darab is közte volt. Nagyon megtetszett, bár így utólag a képeket elnézve lehet nekem annyira nem előnyös, mivel lefelé bővül és így olyan mintha nagyon széles lenne a csípőm :) Pedig nem :) De akkor is úgy örülök neki, tetszik a színe és a kis gombok elöl a mellrészen nagyon feldobják. Ismét a fekete rózsa kitűzőm van rajtam, még sokszor fogjátok látni, imádom! A cipőt pedig valószínűleg itt látjátok rajtam utoljára ugyanis kiselejtezem - voltam shoppingolni és végre van tökéletes, fekete, igazi bőr balerinacipőm :) Alig várom hogy megmutassam nektek, erre vasárnap fog sor kerülni amikor élőben jelentkezem ustreamről pontban délben, remélem mindenkinek megfelel az időpont és sokan leszünk majd :) Addig is hogy ne unatkozzatok, kaptok egy kis feladatot. A shoppingolás közben rólatok sem feledkeztem ám meg, vettem egy Burberry Body parfümöt amit játék keretében kisorsolok az olvasók között. A játékot akkor indítom el, amikor a blog facebookja eléri az 1000 főt :) Hogy ez minél hamarabb megtörténjen, javasoljátok ismerősöknek, barátoknak, osszátok meg magát az oldalt twitteren, facebookon, blogon, legyetek kreatívak :P
Szép estét mindenkinek!
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15

Top / Felső: Marks&Spencer

Cardigan: An old piece / Kardigán: Egy régi darab
Jeans / Farmer: F&F
Flower / Virág: Claire's
8 comments on "Lunch @ Baldaszti's & my new hairstyle / Ebéd a Baldaszti's-ban & új frizura"
 1. wááá nagyon jó lett az új hajad : )))

  ReplyDelete
 2. Nagyon jól áll az oldalfrufru, idősít, de jó értelemben, komolyabb lett tőle az arcod, és a hajadnak is jól jött biztosan a frissítés. A ustreamet sajnos megint nem tudom látni, mert akkor ünnepeljük a szülinapomat, de majd utólag megnézem, mert nagyon kíváncsi vagyok a zsákmányaidra.=)
  Viszont lenne egy kérdésem. Áprilisban utazom Londonba, busszal megyünk (suliszervezés), erre azt gondoltam, veszek egy balerinacipőt, mert kétszer is fogunk a buszon aludni, abban lenne a legkényelmesebb. Hol lehetne szerinted jól kinéző, nem túl drága balerinát találni? Nekem megfelel most a műbőr vagy szövet is, mert amúgy nem tervezem sokszor hordani, de erre az útra nagyon kéne. Puszi!=)

  ReplyDelete
 3. Egyetértek, szerintem is (jó értelemben) komolyabbnak tűnik az arcod a frufru miatt, a változatosság pedig amúgy sem árt. :)
  A helynek pedig remek hangulata lehetett!

  ReplyDelete
 4. Határozottan jól áll neked a frufru! :)

  ReplyDelete
 5. Szerintem ezt a szettet nagyon eltalátad! Jól áll a felső színe, szerintem a fazonnal sincs gond. Aki ilyen vékony, nem árt neki egy bővülős fazon:)
  A hajad pedig isteni. Sokkal jobb, mint a régi. Ezzel a fazonnal ráadásul valahogy többnek is látszik a hajad, nem olyan lenyalt. - bár ez lehet, hogy a friss fodrászolás miatt van. De nagyon jó. Sokkal jobban áll mint a régi.

  ReplyDelete
 6. Na végreeeee, egyrészt azért, mert van új poszt, másrészt azért, mert jó lett a hajad, milliószor előnyösebb, mint a régi! Ez a felső aranyos, de tényleg nem előnyös, bár szerintem ez a kismama fazon kiasmamákon kívül senkinek sem áll jól :-)
  Még nem kommenteltem, ezért most leírom, hogy nagyon tetszik a blogodban az is, hogy olyan, mint egy kis országimázs-blog, a legszebb helyeken készülnek a fotók! Most őszre javaslom a Sissi-kilátót :-)!

  ReplyDelete
 7. Nagyon szuper az új hajad, jól jött neki egy kis újítás! :) És a ruha is tetszik, nagyon jó a felsőd színe. Én is úgy gondolom egyébként, hogy amennyire vékony vagy, nem néz ki rosszul rajtad a bővülős fazon, mert pont csak annyi kis plusz súlyt ad, ami egyébként is normális lenne (remélem ezért nem haragszol meg). :)
  Az ételek pedig istenien néznek ki, az a sooook sajt, nyami! Jó kis helynek tűnik! ;)

  ReplyDelete
 8. Anonymous: Köszi :)

  Apolka: Köszönöm, én is így látom :) Ha jó műbőr is akkor szerintem F&F, H&M és Deichmann, így ebbe na sorrendben, nagyon szépek vannak és olcsóak is. De ha az érdekel h én hol vettem az enyémet, akkor az Arénában, a Bata cipőboltban, 12 ezer volt és tiszta bőr. De ehhez csak azért ragaszkodom, mert munka közben mindig ezt fogom hordani és fontos hogy kényelmes legyen, ne izzadjak bele és visszafogott is legyen :) Annyira nem is volt drága, bőr balerinákat 17-18 ezer alatt nem láttam sehol, csak ott.

  Angol Csipke: Így van, nagyon örülök hogy ráakadtunk a neten véletlenül :)

  Kriszti: Köszi szépen, aranyos vagy :)

  Anonymous 2: Akkor örülök ha tetszik. Igen szerintem is sokkal dúsabb így, a végéből is lett vágva és így már egyre kevesebb a vörös benne :)

  céerem: Igen tényleg, kicsit kismama fazon :) De azért nagyon cuki :)
  Igyekszem, de azért néha úgy érzem kezdek kifogyni az ötletekből, köszönöm hogy írtad a Sissi kilátót, de ott pont mostanában fotóztunk, szóval nemsokára láthatod a blogon ;) Új ötlet? :)

  Zsófi: Jaj köszönöm :) És dehogy haragszom, elkélne még rám plusz kiló, tudom én jól :)
  Jó hely, melegen ajánlom Neked is :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature