Top Social

Music Pavilion / Zenepavilon

Thursday, October 6, 2011
We found this place by accident. We passed by MOM Cultural Center recently (you may remember that already from a previous post), these days had some business to nearby because I was working in it's neighbourhood (yeah, the past tense is not a coincidence, but who cares, I got a new job that's a thousand times better so I couldn't be more happy :) ). There is a nice park so I thought we should look around there if I pass by so often. We took a walk and when we reached the end of the little path, we saw this pavilion with a little signpost saying: "Music Pavilion". We took a picture of the building next to it, this is the Budapest Congress & World Trade Center, the most modern conference building of Hungary.

Egészen véletlenül találtunk rá erre a helyre. Legutóbb a MOM Kulturális központ (emlékezhettek rá egy korábbi bejegyzésből :) ) közelében jártunk, mostanában sűrűn volt dolgom arra, mert a közelben dolgoztam (igen, a múlt idő nem véletlen, de kit érdekel, ezerszer jobb munkahelyem lett azóta, szóval boldogság van :) ). Itt van egy szép park, gondoltam tehetnénk itt egy sétát ha már úgyis annyiszor megyek el mellette. A sétány végére érve láttuk meg ezt a pavilont ami mellett egy kis tábla mutatja hogy ez a "Zenepavilon". Lefotóztuk a mellette álló épületet, ez nem más mint a Budapest Congress & World Trade Center, az ország legmodernebb konferenciahelyszíne.

01

I planned to post these pictures in September, and I had a good reason for that. Besides that this is a perfect back-to-school look, it's also good to wear on windy autumn days. Unfortunately I was a bit busy so this is why I haven't posted them sooner, but anyways, the weather was warm and sunny and they say that the cold is just coming today. I hope you will find this post useful :)
Be careful with pairing black & red: you will seem like you are dressed as a little devil. But matching these colours with nude & white will make your look perfect & polished.
What do you think? :)
XOXO,
Lidia

Ezt az összeállítást szeptemberre terveztem, nem véletlenül. Amellett hogy kezdődik az új tanév és egy ilyesmi szett tökéletes iskolába, kicsit ősziesebb is. Sajnos közbejött pár dolog, emiatt nem tettem ki előbb, de mivel eddig úgyis olyan meleg volt és mától mondanak hűvösebb időt, remélem hasznosnak fogjátok találni :)
A piros-fekete párosítással vigyázni kell, mert könnyen kisördögnek nézhetünk ki benne, de ezt szépen megtöri a nude és a fehér színkombinációja.
Nektek hogy tetszik? :)
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15


Headband / Hajpánt: H&M
Tank top, blazer / Atléta, blézer: F&F
Jeans / Farmer: Bershka
Shoes / Cipő: Buffalo
10 comments on "Music Pavilion / Zenepavilon"
 1. én nem pont ezt a hajpántot vettem volna fel,de szuper egy szett lett,egyik kedvencem :)

  ReplyDelete
 2. Inkább egy mondatban foglalom össze a véleményemet, a fél oldalas kivesézés helyett: Júj de gyönyörű! *___*

  ReplyDelete
 3. nagyon ütős a piros farmer miatt, egyszerű de látványos! tetszik!=)

  ReplyDelete
 4. Szia Lídia! Még tavasszal jártam a blogodon, azóta erre se piszítettem, mert nagyon zavaros, pörgős félév áll mögöttem.. Látom, hogy a kezdeti nehézségek után vannak akutálisak is, de ez sem a kedved, sem a tettrekészséged nem befolyásolja. Csak így tovább :)
  Én jelenleg Londonban élek, szóval új dimenzióját fedeztem fel a divatnak, a stílusnak, és a ruhavásárlási lehetőségeknek. Mivel jómagam minden esetben az ízlésre és stílusra szavazok a legmenőbb trenddel szemben is, itt olykor feltűnést keltek, még az Oxford streeten is, ami elismerés hiú és megjelenés-imádó lelkemnek :) Az angol nyelvű postolás igazán okos dolog, és abszolút multikultivá teszi a blogodat, remélem itt is megismerik majd minél hamarabb. Ebben az országban kevesebb kritikával kellett volna megküzdened, hisz itt mindenki sokkal bátrabban vállalja önmagát- na de mi Magyarországra születtünk, vagyis olyasféle tanulnivalónk van, amiket a helyi nehézségek gördítenek elénk. Ebben azt hiszem te élen jársz, úgyhogy hajrá, csak így tovább, és ha látok valami igazán érdekes outfitet, lefotózom neked, hátha tudsz belőle meríteni!
  S.

  U.I.: Légy elnéző, alig húsz évvel, és mindössze fél generációval a barna kartonruhák és a kék nejlon iskolaköpeny után már az sem rossz eredmény, hogy a kommentelési stílus fejlődik :D

  ReplyDelete
 5. Lídia, régen írtál már! Hiányoztál. Biztos elfoglalt vagy. :) De ugye minden oké, a munka mellett is jól mennek a dolgaid?
  Az összeállítás nagyon kreatív, a fekete-fehér nálam mindig nyerő volt, a fekete-fehér-piros, ha jól összeállítod, nagyszerű. Kiegészítve a nude-dal pedig zseniális. Nagyon kreatív ötlet volt - hogy is fogalmazzam, szóval imádom. :) A csíkos kiegészítő ugyan agyoncsapja egy kicsit, ne haragudj, hogy ilyen kifejezéssel élek. :) Szóval az a csíkos nem kellett volna. De a makeupot is nagyon eltaláltad, meg egyébként továbbra is csinos vagy meg szép, szóval elnézem. (Milyen rendes vagyok. ^^') :D
  Ugye, fogsz tudni mostanában több szettet posztolgatni? Szükségem van az inspirációra, minden szempontból. Jó ég, nagyon régóta olvaslak már és tényleg rengeteget változtál egy év alatt. Kreatív lettél, nagyon. :)
  A Glamour-napok, az ősz igazi kezdete kapcsán bizonyára beszerzel majd valami szépet, ehhez jó szórakozást kívánok, egyébként meg jó legyél! ^.^

  ReplyDelete
 6. A négy kedvenc színem Lídián. :) Nagyon ötletes, letisztult, nagyon szeretem, amikor tényleg "a legalapabb" alapdarabokból raksz össze egy ilyen szettet. Gratula!

  ReplyDelete
 7. Annyira jó az a nadrág, azt hiszem szerelmes lettem.

  ReplyDelete
 8. Nóra: anélkül olyan szigorú lenne :(

  iwiiii: Aranyos vagy, köszönöm szépen :)

  Apolka: bizony, a piros farmer alapdarab! Sokan nem gondolnák de annyi mindenhez megy! Most a Szerelmemet győzködöm hogy vegyen egyet, bár szerinte béna fiúknak a színes naci :(

  Sinell: De jó neked hogy kint élhetsz! Az időjárás mondjuk nem valami jó, de az emberek, a mentalitás, a sok szép üzlet, a nagy márkák engem is csábítanak :) Az is olyan jó a londoni utcákban, h annyira kreatívan öltöznek a járókelők, csak nyitva kell tartanod a szemed és máris jobbnál jobb ötletekkel szembesülsz. Irigyellek nagyon :$
  És persze imádom a nyelvet <3 Ezért is írom angolul a blogot, így nem jövök ki a gyakorlatból. Jól esik azért ha külföldieknek is tetszik amit csinálok, amíg szállodában dolgoztam, sok vendégnek meséltem róla és boldogan lájkoltak be facebookon. Na ha csak magyarul írnám, akkor pl. ők sem olvashatnának :)
  Igyekszem posztolgatni rendszeresen, mostanában sajnos csak ritkán volt rá alkalmam, de a lelkesedésem töretlen :)
  Kék iskolaköpenyem nekem is volt még alsó tagozatban :D
  Sok sikert neked a kinti élethez, és majd feltétlenül küldj nekem inspiráló fotókat kintről, tudod: lidiasfashionmask@gmail.com

  Kitty Kye: Hát a munka lefoglalt, a magánéletem meg úgy tűnik helyrejött szóval kijelenthetem hogy most rendben vagyok :)
  A csíkos szerintem azért telitalálat mert a felső fehér, a blézer fekete, a hajpánton meg ez a két szín van pont, amúgy sincs rajtam semmi mintás, ezért harmonikus. Ha nincs a hajamban semmi, vagy ezt a mintát kihagyom, önmagában annyira szigorú lett volna a szett. De hát ízlések és pofonok :)
  Aranyos vagy, most hogy írtad ezt a kommentet, hogy posztoljak gyakrabban, kicsit összekaptam magam, írtam mára is egy posztot. Megtisztelő hogy inspirállak, te is inspiráltál engem, rávettél hogy ma írjak :)
  Köszönöm, és örülök hogy látod a változást!
  Igen, én már megvagyok a Glamour napozással, pénteken elintéztem :) Vettem sok szép dolgot, alig várom hogy beszámoljak róluk :) Neked is jó vásárlást, légy jó, puszi!

  Cicalány: Köszönöm, örülök hogy tetszik :) Mostanában reggelente egyre többször megyek biztosra és csak összedobok egy ing+farmer+blézer kombót. A boltokban is inkább alapdarabokra vadászom. És mennyivel könnyebb így felöltözni, már nincs az az érzésem hogy nincs egy göncöm se amit felvegyek :)

  Miklós: Thanks ;)

  Sári: A színébe én is, és mivel most a 7/8-os nadrágok divatosak, csak fel kellett hajtani a skinny fazon alját. Ha meg hidegebb lesz, majd lehajtom :)

  ReplyDelete
 9. Isteni ez a piros naci a piros rúzzsal!

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature