Top Social

Shopping @ Arena Plaza & USTREAM!!!

Saturday, October 29, 2011
I was on a shopping spree thanks to my prize I won at the fashion demonstration. Ági, who is a stylist of the Hungarian Glamour Magazine helped me, she had great ideas, the day wouldn't have been so perfect without her! You can see the haul tomorrow on ustream, I will present them to you live, but for now you can only see what I wore on the big day. Well, it won't be a special outfit, but I couldn't go in 6 inch heels, 5 layers and wearing twenty-something accessories. You know it's essential to choose something comfortable you can take off easily because you try on lots of new stuff.

Zsákmányszerző körútra indultam a divattüntetéses nyereményemből. Segítségemre volt még Ági, a stylist, nagyon jó ötletei voltak, nélküle nem sikerült volt ilyen jól a nap! A szerzeményeket holnap nézhetitek meg ustream-en, élőben bemutatom őket, addig is nézzétek meg mit viseltem shoppingolás közben. Ez már megint ilyen semmi extra szett lesz, de nem mehettem 15 centis tűsarkúban és 5 réteg ruhában meg 20 féle kiegészítővel, ilyenkor azért nagyon fontos hogy gyorsan tudd fel-le kapni a darabokat hiszen nem egy cuccot felpróbálsz.

01


We were browsing in the stores from 10am to 5 pm and trust me it wasn't that simple. I've never spent this much and never bought so many stuff before on one day, it was such a novelty and a huge experience. We all considered the thought what we bought if we gained a lot of money but we become more thoughtful when it actually happens. Well at least as for me, I didn't want to waste the prize so I write a list with the most important things. Before the big day I visited the mall twice, first my favourite shops, and when I found a piece from the list, I jotted it down, I ticked. The second time I went there a day before the actual shopping to check it out if the stuff I plan to buy are still available. This was rankling, most of the stuff weren't available in my size anymore and all that happened in less than a week! I was so sad, I could already feel it, getting my hands on them. I had no idea how to get half of the stuff from the list. I was so lucky I had Ági with me, she has good eyes, she knew exactly which shops to visit, so at last we succeeded! Around noon we had lunch, I chose cottage cheese-raspberry pancakes and strawberry shake, it felt so good. The photographer of Glamour came with us too, I can't wait to see the pictures :)
I hope you are free tomorrow at noon, give the info to your friends too, I'd love to greet all of you on ustream ;) Please registrate on ustream if you want to ask questions of me, and don't be scared if I'm speaking in hungarian, just ask an english question and I will reply to you!
Have an amazing weekend!
XOXO,
Lidia.


Reggel 10től délután 5ig jártuk az üzleteket és nem volt azért egyszerű. Ennyi pénzt még sosem költöttem el egyszerre és ennyi cuccot sem vettem még 1 nap alatt, újdonság volt és persze hatalmas élmény. Mind eljátszottunk már a gondolattal hogy ha sok pénzünk lesz mit veszünk majd, de mikor az ölünkbe hull a lehetőség azért megfontoltabbak leszünk. Én legalábbis így vagyok, nem akartam meggondolatlanul elszórni a nyereményt, ezért kezdetnek listát írtam rajta a legfontosabbakkal. A nagy nap előtt 2x jártam körbe a plázát, először a kedvenc boltjaimat, és mikor megtaláltam a listáról egy darabot, felírtam, pipáltam. Másodszorra 1 nappal a shopping előtt mentem el hogy utoljára lecsekkoljam kaphatók-e még amiket kinéztem. Ez nagyon elkeserítő volt, mert csomó mindent már elkapkodtak az 1 hét alatt! Egészen elszomorodtam, beleéltem már magam hogy enyémek lesznek a választott dolgok. A listám felét még fogalmam sem volt honnan szerzem majd be. Jó hogy ott volt velem Ági, nagyon jó szeme van, pontosan tudta milyen üzletekbe kell bemenni, így végül sikeres volt a körút :) Dél körül ettünk egy jót, én túrós-málnás palacsintát és eperturmixot kértem, teljesen feltöltött. Jött velünk a Glamour fotósa is, már alig várom hogy láthassam a képeket :)
Remélem számíthatok rátok holnap délben, adjátok tovább az ismerősöknek is, legyünk minél többen ;) Addig is regeljetek be ustreamen, így fogtok tudni kérdezni tőlem a chatben.
Szép hétvégét!
XOXO,
Lídia


02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
Hat / Sapi: Takko
Shoes, scarf / Cipő, sál: F&F
Grey jeans / Szürke farmer: Guess
Oversize tee: Blogger's clothes exchange, from Dora / Oversize póló: Bloggeres ruhacsereberéről, Dórától
Bag / Táska: Topshop
Watch / Óra: Juicy Couture
5 comments on "Shopping @ Arena Plaza & USTREAM!!!"
 1. Mindjárt kezdünk :)

  ReplyDelete
 2. Ez a szett pont az egyszerűsége miatt tökéletes. Ne vedd bántásnak, de néha szerintem ott szúrod el, hogy túl feltűnő akarsz lenni, ami szerintem nem annyira természetesen jön, csak "sokkolni" akarsz, de inkább erőlködős, mint természetes az ilyen próbálkozásod. Pedig szerintem az tud igazán stílusos lenni, aki a kisugárzásával éri el, hogy megnézzék, és akkor is jól mutat, ha egy egyszerű ruha van rajta, és akkor is, ha vadabb, ha az a ruha/stílus az övé. Szerintem ez a szett nagyon jól mutatja, hogy a kevesebb néha több. Szóval csak így tovább, ez a szett nagyon klasz, és ezen a kisugárzásod is rengeteget dob.Természetes, laza, látszik, hogy nincs benne semmi erőlködés, vagy megfelelni vágyás.

  ReplyDelete
 3. Szia! Valóban megérdemelten nyerted Te ezt a "kis" vásárlást! Remélem amiket vettél azok is felkerülnek majd, nagyon kíváncsi vagyok miket sikerült beszerezni! :)

  ReplyDelete
 4. Nóra: Köszönöm szépen :)

  Anonymous: Nyilván, nem mindig jön össze, de a divatban a kísérletezés a legjobb, nem mindig a biztonság, a megszokottság, ami már jól bevált. Imádok kipróbálni új dolgokat és feszegetni a határaimat. Örülök hogy tetszik ez a szett, kicsit elaludtam a shopping előtt, úgyhogy magamra kaptam kb. az első kezem ügyébe kerülő nadrágot, pólót, rákaptam egy sálat és rohantam is :)

  Anonymous2: De aranyos vagy, nagyon köszönöm! Vasárnapra tervezem kirakni a posztot amiben bemutatom a zsákmányt :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature