Top Social

Normafa

Thursday, November 10, 2011
I know that even by looking at the pictures you start freezing, but unfortunately I could only post them now :( When we shot them, the leaves already fell down, it was autumn, yet the weather was warm and sunny, so I didn't feel cold at all. We were at Normafa, this is one of my favourite places in Budapest, I have been here a thousand times already. Those who like to go on excurions by foot or by bike this is the perfect location. I can recommend it to anyone, it's a must-see whether you come during the winter or the summer. When it's cold, hot strudels and mulled wine keeps you warm, when it's hot, you can organize a picnic in the grass or just buy a scone ("langos") and freshen up yourself with a must. Our lunch was the last one, but I can't wait to try the other version this winter :) There is one thing that doesn't change: the amazing view!

Tudom hogy rossz nézni a képeket mert már a látványtól megfagytok, de sajnos csak most jutottam el odáig hogy kiposztoljam őket :( Amikor a képek készültek, már lehullottak a levelek és bőven ősz volt, mégis kellemes meleg volt, szóval a fotózás idején nem fáztam. A Normafánál jártunk, ez egyike a kedvenc helyeimnek, rengetegszer jártam már itt. Aki szeret kirándulni vagy biciklizni annak ez ideális túrahelyszín lehet. Ajánlom nektek is, akár télen, akár nyáron jöttök, mindig jó program. Hideg időben felmelegít a finom rétes és a forraltbor, jó időben pedig lehet a fűben piknikezni vagy venni egy lángost, frissítőként pedig mustot. A mi ebédünk ez utóbbi volt, de már alig várom hogy a másik változatot is kipróbáljam idén :) Egy dolog van ami nem változik: a mesés kilátás!


   01


I know the outfit is kinda (really) matchy-matchy, the belt & bag don't just resemble in their colour but in material too, even their brand is the same. That's because I bought them together when I was in New York 2 years ago, you know Guess products are much cheaper there. It was when my love for red stuff began, before that, I never wore it. So I bought a top, bag, belt so that I could wear them together with something. Anyways, there will be days like this, hope you don't mind :) I'm just not completely satisfied with the shoes, unfortunately these are my only comfortable, girly white flats. I could have chosen red sneakers... but trying them on convinced me they aren't for this combination. To sum up: this is not a typical fashionable outfit, those who are into this seasons top trends may find it weird, but I just love three colours together. Even if it isn't a good example for what's hot this year, I thought I'd share it with you :) At least because of the beautiful location :P

Hope you like it :)

XOXO,

Lidia.


Tudom, egy kicsit (nagyon) matchy-matchy a szett, az öv és a táska ráadásul nem csak színben de anyagban is hasonló, és persze a márkájuk is ugyanaz. Ez azért van, mert 2 éve együtt vettem őket new york-i kiruccanásom alkalmával, ott ugyanis sokkal jobb árban vannak a Guess cuccok. Akkor kezdődött a piros iránti szerelmem, azelőtt nem nagyon hordtam. Be is szereztem gyorsan felsőt, táskát, övet, hogy legyen mivel hordani őket. Néha ilyen is kell, remélem nem bánjátok. A cipővel nem vagyok kibékülve, de sajnos ez az egyetlen csajos és kényelmes fehér lapostalpúm. Vehettem volna még piros tornacipőt... de felpróbálva nem volt az igazi. Lehet hogy ez nem kimondottan trendi összeállítás, egy divathoz értő embernél akár tiltólistás is lehetne, de én nagyon szeretem ezt a 3 színt így együtt. Még ha nem is ez az ékes példa rá hogy mi idén a divat, akkor is úgy éreztem helye van a blogon :) Már csak a szép helyszín miatt is :P
Remélem azért tetszeni fog nektek :)
XOXO,
Lídia.


02 03 04 05 06 07 08 09 10


Hat / Sapka: F&F
Cardigan, striped top / Kardigán, csíkos felső: H&M
Skirt / Szoknya: Zara
Belt, Bag / Öv, táska: GuessHope you haven't forgot about my competition, the number of the blog's facebook page already started to increase! Recommend it to friends, and when the page reaches a 1000 members, I will make a sweepstake and send the Burberry Body fragrance to one lucky winner!

Remélem nem felejtettétek el a nyereményjátékot, már egész szépen gyűlünk facebookon, ajánljátok ismerősöknek az oldalt, amint elérjük az 1000 tagot, kisorsolom a Burberry Body parfümöt!

12
5 comments on "Normafa"
 1. Jaj, te lány! Mikor megláttam Fészbukon a kis képet, azt hittem, szándékosan Piroskának öltöztél. Most nem fogok hosszú-hosszú véleményeket írni, mert még nem fogalmazódott meg minden, de ez a szett nagyon aranyos, imádom! A helyszín külön piros pont, a mesés hangulat dicséretes ötös. Nagyon tetszik! :)
  Még nem is gratuláltam a Glamour tünteséses nyereményedhez, pedig nagyon örültem, mikor megláttam. Szóval gratulálok! :) Remélem, jó löket volt még sok csinos szetthez.
  Például... nem lenne kedved néhány mesehőst szándékosan megtestesíteni, vagy legalább inspirálódni róluk? Én nagyon szeretek ilyesmin agyalni, hogy lehetne megoldani egy-egy karaktert, csak sosem vagyok elég bátor, hogy el is kezdjem összeállítani. Egy Alice-t például nagyon szívesen megnéznék tőled - nekem most éppen ő a célpontom, de Téged meg merlek kérni, hogy vezesd elő. Én nem vagyok elég kreatív, az a helyzet. ^^' Pont jókor találok ki ilyesmit, mindjárt tél, vigyázz, Lídia, az egészséged nehogy rámenjen a fotóidra! :)
  Puszi. ^^

  ReplyDelete
 2. Normafa nálam is az egyik best :)

  ReplyDelete
 3. Ez nem szorosan ide tartozik, de gondoltam megírom, hogy a János-hegyen az Erzsébet kilátó is nagyon szép helyszín lenne egyszer fotózni. :) Próbáltam keresni, hogy volt-e már, de nem találtam... Bocsi ha én vagyok a béna, csak épp a hétvégén voltunk ott és eszembe jutottál, hogy majd mondom. :)

  ReplyDelete
 4. Szia! klassz a szetted! és szép helyen jártál, én még nem jártam ott, remélem hamarosan megváltozik ez az állítás! ez a téli forraltborozás jól hangzik! :)

  ReplyDelete
 5. Kitty Kye: Az ötlet nagyon jól hangzik, én már régóta szeretnék egy búzavirágkék ruhácskát, pont azért hogy valami alice-inspirálta szettet kreálhassak, de sajnos még nem találtam meg a tökéleteset, anélkül viszont nehéz lenne :( Meg most amúgy is nagyon hideg van már a nyári ruhákhoz :( De ha jó idő lesz, feltétlenül megvalósítom :)
  Köszönöm, igen, abszolút motivált a nyeremény, az új szerzeményekkel más készült is pár fotósorozat, nemsokára posztolom őket!

  Marcsi: Megunhatatlan :)

  Zsófi: Igen, már kint is van az Erzsébet-kilátós poszt, sokan mondták már, egy ideje le is van fotózva, de csak most volt időm kitenni :) Remélem tetszeni fog!

  hótündérkirálylány: Igen, én idén még nem is ittam forraltbort, ezt sürgősen pótolni kell :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature