Top Social

Christmas outfit / Szett Karácsonyra

Thursday, December 22, 2011
Yesterday we came together with my family for the usual annual Christmas lunch. There were some delicious dishes, for example garlic cream soup, sweet-potato purée, rice, fried zucchini, fried cheese, fried chicken for the meat-eaters, and as for cookies, there were: honey-cream cake, gerbeaud, poppy-seed "guba" (it was kind of a special edition, made with vanilla pudding, and baked with whip on top). We are all really busy during the year so we don't meet often, but whenever we do, we continue where we have knocked it off. There was a real holiday spirit with Christmas bulbs, presents and snow fall... I was so happy that even the weather orientated to us. I already had a white Christmas :)

Tegnap összejött a család a szokásos éves karácsonyi ebédre. Volt minden mi szem-szájnak ingere: fokhagymakrémleves, csicsóka püré, rizs, rántott cukkini, rántott sajt, húsevőknek rántott csirke, és süti: mézes krémes, mézes zserbó, mákos guba (utóbbi igazán különleges volt, vaníliapudinggal készült és meg volt sütve, a tetején tojáshabbal). Az egész éves hajtás miatt ritkán futunk össze, de amikor találkozunk, ott folytatjuk ahol abbahagytuk. Valódi ünnepi hangulat volt, égők, ajándéközön, hóesés... úgy örültem, hogy még az időjárás is hozzánk igazodott. Nekem már fehér Karácsonyom volt :)

01

This year I'm working during Christmas, so it's good we could celebrate in advance. I was preparing for it for weeks, so I planned everything exactly, especially my hair and outfit. I wanted everything to be perfect and it was indeed! Celebrating is not like with other familes, that they end up fighting because of the huge stress, so I'm really grateful for having a family like this. The best present was to see them again finally. I hope it doesn't show off on the pictures but I have to mention I slept 3 hours before that night, because I went to work at 4 AM to finish soon (plus I'm unable to sleep before midnight :S).
The blazer and bag you see me wearing are new, I bought them with the kimono & satin pants with 25 % on the H&M shopping party, you could see them in my "Christmas dinner with the company" post. These stuff were love at first sight plus I didn't have to worry anymore what to wear for these occasions. The necklace is a pre-Christmas present I got recently :$ :)
Recently I was at a photographer, so I thought I'd dress the blog up a bit, we also shot a new series of pictures. They are not ready yet, but I couldn't wait to show you my new header, this is my Christmas present for you :) Oh and I'd love to give the Burberry Body fragrance too, so keep sharing and liking my facebook page, when we reach 1000 the competition can start.
XOXO,
Lídia.


Sajnos én dolgozom egész Karácsonykor, ezért jó hogy előre tudtuk hozni az ünneplést. Nagyon készültem már rá, jó előre megterveztem a ruhám, hajam, szerettem volna ha minden tökéletes lesz és az is lett! Nálunk nem olyan az ünneplés mint sok helyen hogy a nagy stressz miatt csak összeveszés a dolog vége, hálás vagyok, amiért ilyen családom van. A legszebb ajándék ebben az évben is az volt hogy láthattam őket végre.
Remélem nem látszik a képeken, de azért megemlítem hogy 21-ét megelőző éjszaka 3 órát aludtam mert hajnali 4-re mentem dolgozni hogy korán végezzek (sajnos éjfél előtt képtelen vagyok elaludni :S).
A blézer és táska amit itt láttok, új, a kimonóval és a szaténnadrággal vettem amivel már találkozhattatok a céges vacsorás posztomban, 25 % kedvezménnyel vettem mindet a H&M-ben a shoppingparty keretében. Szerelem volt első látásra és legalább nem kellett sokat agyalnom hogy mit viseljek ezeken az alkalmakon. A nyaklánc elő-karácsonyi ajándék, kaptam :$ :)
Nemrég voltam fotósnál, gondoltam a blogot is ünnepi díszbe öltöztetem, illetve csináltunk egy fotósorozatot is. Utóbbi ugyan még nincs kész, de a fejléccel nem bírtam várni, ez az én karácsonyi ajándékom nektek :) Illetve sorsolnám már azt a Burberry Body parfümöt, ha eléri a blog facebookja az 1000 főt, indul a játék. Osszátok meg az oldalt, lájkoljatok, hajrá ;)
XOXO,
Lídia


02 03 04 05 06 07 08 09 10 11


Blazer, bag, necklace / Blézer, táska, nyaklánc: H&M
Little white dress: It was a present, it had a bigger size, just I had it customized / Kis fehér ruha: Ajándékba kaptam, kicsit nagyobb volt de át lett alakítva a méretemre :)
Tights: old ones, from the mall Westend City Center as I remember / Harisnya: már régi darab, de ha jól emlékszem a Westendből van
Shoes / Cipő: Buffalo
6 comments on "Christmas outfit / Szett Karácsonyra"
 1. Ez zseniális ... teljesen egyben van!
  Jó az új fejléc is!

  ReplyDelete
 2. nagyon jó szett, átjött a karácsonyi hangulat.=) a piros blézer a kedvencem, újabban rá vagyok kattanva a piros dolgokra. a harisnya is gyönyörű, odavagyok a különleges harisnyákért!
  te szegény, pont karácsonykor dolgozni...=/ kitartást, és kellemes ünnepeket!=)

  ReplyDelete
 3. Nagyon csinos, olyan klasszikus! :)

  ReplyDelete
 4. Csini!! :) Kellemes ünnepeket kívánok!

  ReplyDelete
 5. gyönyörű vagy, és nagyon csinos,bár én biztosan inkább egy piros harisnyával vettem volna fel,de hát ha jól emlékszem, mondtad,hogy te nem szereted az ilyen matchy-matchy dolgokat:)

  ReplyDelete
 6. JAGMAN: aranyos vagy, örülök hogy tetszik!

  Apolka: A blézer igazából narancssárga, bár lehet a fények miatt tűnik pirosasnak :)
  Köszönöm, hát csak kitartottam, bár nem volt kellemes minden reggel 7kor kelni :S :)

  Timi: Köszönöm, igen, erre törekedtem az ünnep alkalmából :)

  Marcsi: Köszönöm, neked is! :)

  Rami: Nem akartam hogy annyira direktben köszönjön vissza a szín lent is, és mintás darabot is direkt csak egyet vettem fel, így talán nem annyira sok az összhatás(bár lehet valakinél már ez is kiveri a biztosítékot :) ). Nem nagyon szeretem a matchy-matchyt, de néha azért bejátszom, kell ilyen is, olyan is :)
  És köszönöm :) Puszi! :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature