Top Social

Dinner with the company / Céges vacsora a Trófea grillben

Tuesday, December 13, 2011
I was at the annual Christmas dinner at Trofea Grill, organized by the company I work for. I've never been to this restaurant before, though I have been told by friends that I must go and see it, they have delicious dishes and you can eat until you're full for a fix price. Now the time has come, I was eating until I couldn't eat more, unfortunately I couldn't try the dessert because I was already full. This was one rare occasion because normally I never miss sweets. Anyways, the pumpkin cream soup, pancakes "hortobágyi" style, chicken "bakonyi style" & butter noodles, venison stew with potato dumplings was completely enough. I really wanted to try out the Somloi, well, maybe next time. The outfit I'm wearing is a haul at the same time because I bought the clothes at the H&M shopping party. Yes, I was there, I didn't write a post about it because my experiences weren't the best, so in my opinion, better tell nothing than tell the negative. My necklace is a pre-christmas present, though I don't want to tell more about this, but I promise I will inform you about it later :)

A Trófea grillben tartotta az éves karácsonyi vacsorát a cég, ahol dolgozom. Még sosem voltam, pedig már évek óta mondták ismerősök hogy érdemes elmenni mert nagyon jó ételek vannak és annyit ehetsz fix áron, amennyi beléd fér. Pukkadásig ettük magunkat, én annyira, hogy már desszert sem fért belém, pedig azt ki nem hagynám egy helyen sem. Mindenesetre a sütőtökkrémleves, hortobágyi palacsinta, bakonyi csirke vajas galuskával és szarvasragu burgonyafánkkal mindenért kárpótolt :) Mondjuk úgy terveztem, kipróbálom a somlóit, hát sajnos nem jött össze. Felavattam a H&M-es shoppingpartys szerzeményeimet, mert ott voltam ám, még ha nem is a legjobbak a tapasztalataim róla, ezért is nem írtam erről posztot, ha jót nem tudok, akkor inkább semmit. Ez a poszt tehát ha úgy tetszik zsákmányos poszt is lesz egyben. A nyaklánc pedig egy elő-karácsonyi ajándék, de erről most nem szeretnék többet írni :) Majd eljön úgyis az ideje :P


01I wore the kimono-like top with a turtleneck top, you know how cold it is outside in the middle of December. The golden accessories (statement necklace, watch) go well with the outfit plus I wear pearl earrings too that I forgot to capture, but it matches the base colour of the top.
You know me, I don't usually create elegant outfits, but there has to be ones like this. This is the time of year when you are invited to Christmas parties and New Years Eve bashes with friends, this is something I recommend to wear for such an event. I promise you there will be at least one more festive composition, before Christmas, I know that a lot of you have no idea what to wear in this case.
Are you invited to a party like this? Do you want to see more posts like this in the future?
Have a nice day!
XOXO,
Lidia.

A kimono-szerű felsőt egy fekete garbóval egészítettem ki, hiszen elég hideg van már így december közepén. A szettet szerintem nagyon feldobják az arany részletek (nyaklánc, óra) illetve van a fülemben egy gyöngy fülbevaló amit elfelejtettem megörökíteni, de pont passzol a felső alapszínéhez.
Ritkán szoktam elegáns outfiteket bemutatni a blogon, de néha ilyen is kell. Közeleg a karácsonyi partyk, szilveszteri baráti összejövetelek időszaka, én valami ilyesmit javaslok rá, remélem tetszik :) Lesz még ünnepi ruha-összeállítás a blogon, (ha szeretnétek :) ) még Karácsony előtt, tudom, hogy sokan vagytok gondban ilyenkor hogy mit vegyetek fel.
Ti mentek ilyen jellegű bulira mostanában? Érdekelne még titeket alkalmi outfit poszt?
Legyen szép napotok!
XOXO,
Lídia.


02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17


With my favourite colleagues ♥ :)/ Kedvenc kollégáimmal ♥ :)DSC_4899 DSC_4908
Kimono, satin trousers, necklace / Kimono, szatén nadrág, nyaklánc: H&M
Watch / Óra: Michael Kors
Shoes / Cipő: Buffalo
4 comments on "Dinner with the company / Céges vacsora a Trófea grillben"
 1. Very exotic and attractive. Your shoes are really nice, too.

  ReplyDelete
 2. Nyammi sütőtökkrémleves! :) :)
  Csinos voltál!

  ReplyDelete
 3. Gyönyőrű a felsőd, de szerintem ezzel a nadrággal kicsit sok. Nem néz ki rosszul, de nekem túlságosan fényes, és a nadrág csillogása elvonja a figyelmet a kimonó különlegességéről. Az óra és a nyakék csillagos ötös. :)

  ReplyDelete
 4. ritkán szoktál elegáns outfitet bemutatni? viccelsz? :D szerintem elegáns a stílusod:)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature