Top Social

Flare trousers / Trapéznadrág

Tuesday, December 27, 2011
This outfit has a little hippie style with the flare trousers, the loose fitted, comfy poncho and the bold hat. I love 70s inspired combinations, back in the day I only had bellbottom trousers in my closet. It’s just such a pity that it’s so hard to find a nice pair in the shops these days.

Ennek az outfitnek van egy kis hippis beütése a trapéznadrággal, a bő fazonú, kényelmes poncsóval és a feltűnő kalappal. Szeretem az ilyen 70-es évek inspirálta összeállításokat, régen pedig csak trapéznadrágok voltak a szekrényemben. Csak azt sajnálom, hogy ahhoz képest, hogy milyen reneszánszát éli mostanság, nehéz rábukkanni egy szép darabra a boltokban.

01


Sales have started in the shops yesterday, I was wandering around in my favourite ones too, but the huge crowd have put me off. I think I'll check back in January. Have you bought something already?
Have a nice day Everyone! :)
XOXO,
Lidia.

Tegnap kezdődtek a leárazások a boltokban, ma én is körbenéztem pár helyen, de eléggé elkedvetlenített a tömeg. Szerintem januárban visszanézek újra. Ti vettetek már valamit?
Szép napot mindenkinek :)
XOXO,
Lídia


02 03 04 05 06 07 08 09


Hat, poncho / Kalap, poncsó: H&M
Flare trousers / Trapéznadrág: Retro
Shoes: from the USA / Cipő: Amerikából
Watch / Óra: Michael Kors

6 comments on "Flare trousers / Trapéznadrág"
 1. szia lidi, hol készültek a képek?

  ReplyDelete
 2. Nekem nagyon bejön ez a szett, de az órát már rögtön kiszúrtam, gyönyörű *_*

  ReplyDelete
 3. I love the jeans. They look great on you :)

  ReplyDelete
 4. Nagyon csinos ez a szett, de az előzőek is ötletesek. Emlékszem "tini" koromban nekem is csak trapéznadrágjaim voltak, most viszont a skinnyért vagyok oda. Ma vettem egyet a h&m gyerekosztályán. ;) Amúgy szemeztem a kimonóddal, csak feketében, 2000 Ft most... hm... :)Boldog és posztokban gazdag új évet kívánok Neked! :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous: Somewhere over the rainbow, 8. kerület. A nevem még mindig Lídia és nagybetű.

  Krisz: Köszönöm, hát az óra az szerelem, megunhatatlan, hordom is mindenhez :)

  Dora: Thank you so much! :$

  Cicalány: Jaj igen láttam, én 25% kedvezménnyel vettem, annyira beleszerettem hogy nem akartam kockáztatni hogy elkapkodják :) Bár nem valami praktikus darab, gyanítom hogy csak úgy fogom tudni hordani ha aláöltözöm.

  ReplyDelete
 6. The jeans are really great. :)
  It's the Boxing Week in Canada right now, but I didn't go for any shopping, because it's too crowded, and it would be too stressful for my 2-year old baby.
  Last year I went shopping on Boxing Day, December 26th, and it was CRAZY. So this year, I've decided to skip the Boxing Day and the Boxing Week altogether. Usually, there are good deals and sales during January too, once the holidays are over, so I may go shopping sometime next month. I hate mall crowds. :))

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature