Top Social

Merry Christmas! / Boldog Karácsonyt!

Saturday, December 24, 2011
This outfit doesn't really relate to Christmas, but anyways I've posted 2 elegant outfits recently, and I'll post one more before/after New Years Eve. This one is a more casual one, including one of my favourite pullovers I got from Zita and a leopard print scarf that makes any outfit special.

Ez az outfit nem kapcsolódik szorosan a Karácsonyhoz, de alkalmi outfitek úgyis mostanában voltak, majd Szilveszter előtt/után is lesz még egy szerintem. Ez most egy hétköznapibb szett, benne az egyik kedvenc kötött pulcsimmal amit Zitától kaptam és egy leopárdmintás sállal ami egyszerűen mindent feldob.

04


Hope you don't mind that I'm showing this flimsy outfit, arbitrarily you can complete it with a long coat. The point is the combination of colours: green, gray, brown and white is so unusual together. How do you like it? Would you wear it or is it too much?
This will be a short post today, I just got home from work and I'm rushing to the kitchen to cook something, I have to prepare 3 dishes: garlic cream soup, lentils with gnocchi "Umbria" style, Meat stripes with tangerine and cashews with rice noodles. I know, not a typical Christmas menu, but those are so boring. Before anyone writes me on formspring why I'm cooking meat, let me tell I'm not spending Christmas alone, you know usually I cook vegetarian stuff for myself.
I thought I'd put some Christmas songs in this post, these are my favourite ones, they get me in such a holiday mood! Those who are not fed up with tunes like these, feel free to listen to them. Call me sentimental, but I'm a real Christmas fan, I buy a new Christmas cd every year and play them on my ipod throughout December :)
I wish you a blessed and lovely Christmas!
XOXO,
Lidia.

Remélem nem baj hogy egy viszonylag lenge öltözetet mutatok most be, tetszőlegesen kiegészíthető egy hosszú kabáttal. A lényeg szerintem a színkombináció, szokatlan a zöld, a szürke, a barna és a fehér így együtt. Nektek hogy tetszik? Felvennétek vagy már túl sok?
Ez ma egy ilyen gyors bejegyzés lesz, most értem haza munkából és már rohanok is a konyhába főzőcskézni, össze kell dobnom egy 3 fogásos menüt: fokhagymakrémleves, umbriai lencsés gnocchi és mandarinos kesudiós húscsíkok lesznek üvegtésztával. Tudom, nem tipikus karácsonyi ételek, de szerintem az már olyan unalmas. Mielőtt valaki megint belém kötne formspringen, hogy miért főzök húst, nem egyedül töltöm a Karácsonyt, magamnak csak zöldséges dolgokat szoktam főzni.
Arra gondoltam a képek mellé kaptok pár karácsonyi zenét, ezek a kedvenceim most, annyira ünnepi hangulatba hoznak! Akinek még nincs elege az ilyen számokból, nyugodtan hallgassa meg. Lehet szentimentálisnak tűnik, de én igazi Karácsony rajongó vagyok, minden évben veszek egy új karácsonyi cd-t és egész decemberben ezek a dalok szólnak az ipodomon :)
Kívánok nektek áldott és szeretetben gazdag ünnepeket!
XOXO,
Lídia.

01 02. 03 05 06 07 08 09
Scarf / Sál: H&M
Pullover / Pulcsi: Ralph Lauren
Shorts: it was a knee-length piece, I got it from one of my readers, Hana and I had it customized like this / Short: Térdig érő nadrág volt, egyik olvasómtól, Hanától kaptam és átalakíttattam
Tights: from my Grandma / Harisnya: Nagymamámtól ajándékba
Shoes: from the USA / Cipő: Amerikából

Christmas songs 4 U :)


5 comments on "Merry Christmas! / Boldog Karácsonyt!"
 1. Boldog karácsonyt kívánok! :) :)

  ReplyDelete
 2. Merry Christmas and all the best!
  Cheers, Victoria from Toronto.

  ReplyDelete
 3. Nagyon jó az egész, imádom a bakancsot!:))
  Boldog Karácsonyt!:))

  ReplyDelete
 4. Én simán felvenném! :) Boldog karácsonyt!

  ReplyDelete
 5. Boldog Karit nektek is, köszönöm :)

  Merry XMas Victoria, thank you :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature