Top Social

Nyári ruha téliesítve / Wearing a summer dress in the winter

Monday, December 26, 2011
There is nothing wrong with wearing a maxi dress during the winter (in dry, humid weather – like it was yesterday, not even on rainy, snowy days) if you layer the pieces, too bad not everyone do so. This year earth colours, red & orange are in, I love them too and want to get my hands on more similar coloured pieces. 

Maxiruhát simán lehet hordani ilyenkor is (száraz, enyhe időben – mint amilyen tegnap is volt, véletlenül sem esős, havas, latyakos időben) ha rétegesen öltözködünk, bár nem sokan teszik. Idén divatosak a földszínek, a téglavörös és a narancsos árnyalatok, én is megkedveltem és szeretnék több ilyen színű darabot még a szekrényembe.

01


I’ve bought this dress during the summer, but I couldn’t wear it then: you know, it has long sleeves so I was feeling kinda hot in it. Now it’s a bit cold to wear it, but it has an advantage: it’s floor length so if I layer it with other pieces I don’t feel cold. I chose furry boots, thick, knitted tights, leggings, and as for the upper part, I’m wearing denim jacket and my new faux-fur vest.
Hope you had a lovely Christmas!
Have a nice evening,
XOXO,
Lidia.

Ezt a ruhát még nyáron vettem, mégsem tudtam akkor felvenni, mert hosszú ujjú és eléggé melegített. Most már kicsit talán hideg van hozzá, de ami jó benne, hogy földig ér, így ha aláöltözöm, egyáltalán nem fázom. Csizmát, több réteg vastag, kötött harisnyát és leggingst vettem fel alá, felülre pedig farmer anyagú dzsekit és az új szőrmemellényem.
Remélem jól teltek az ünnepek mindenkinek!
Legyen szép estétek,
XOXO,
Lídia


02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16

Dress / Ruha: H&M
Denim jacket / Farmer dzseki: River Island
Faux fur vest / Szőrmemellény: Vero Moda
Boots / Csizma: Humanic
Bag / Táska: Zara
Belt: From Mum / Öv: Anyukámtól
Watch / Óra: Michael Kors
Earrings / Fülbevaló: Takko
11 comments on "Nyári ruha téliesítve / Wearing a summer dress in the winter"
 1. Húú, Lídia, ez eddig a legjobb postod szerintem :)) Nagyon tetszik az összeállítás, az ötlet, hogy nyári ruhából legyen téli, meg minden. A fűben fekvős (?) képeden gyönyörű vagy, és ez a haj valami istenien áll! Nagyon egyben van az egész, nekem csak a körmödről hiányzik valami szép nude körömlakk, vagy akár valami sötétebb. :)

  ReplyDelete
 2. nagyon jó a hangulata a képeknek, laza, hippis, eszméletlenül tetszik! a szőrmemellény meg...váá imádom!=D
  hogy állsz a mostanában érkező leárazásokkal? tervezel venni valamit? én biztosan, szeretnék arany színű ékszereket meg néhány új cuccot, remélem, találok valahol bézs ballonkabátot.=)
  puszi!

  ReplyDelete
 3. Egyetértek Timivel, ez nagyon egyben van! :)

  ReplyDelete
 4. nagyon szép képek lettek, gyönyörű vagy, a hajad is nagyon klassz így, irigyellek,hogy ilyen bátor vagy. Én nem mernék felvenni télen maxiruhát.:D

  ReplyDelete
 5. Nekem is ez az egyik legjobb outfit tőled. Ha nem tudnám, hogy karácsony van, azt hinném, egy szép szeptemberi napon fotóztál. Jó ötlet a nyári ruha téliesítése és imádom a színeit!
  Boldog karácsonyt, már ami még hátravan belőle :-)

  ReplyDelete
 6. Tényleg jó, de az a csizma sajnos nem az igazi..

  ReplyDelete
 7. Lovely dress. :) I love bright colors for winter too. An item on my wishlist is a turqoise or fucshia coat (or both. :))

  Happy holidays!

  Cheers, Victoria from Toronto.

  ReplyDelete
 8. Timi: köszönöm, nagyon jól esik hogy így látod :) Nekem is az egyik kedvenc szettem ez, de szerintem nem érvényesülne ennyire ha nem egy ilyen verőfényes félutánon fotózzuk, a szép fények sokat dobnak ám rajta :)
  A körmöm egyébként sosem szoktam festeni, régebben volt sok körömlakkom, de besárgult tőle a körmöm és egyébként is utálom hogy ha lekopik akkor igénytelen és le kell szedni... egyszóval macerás, nem veszek már lakkokat. De igazad van, ehhez jól mutatna egy nude árnyalat :)
  Ott amúgy nem a fűben fekszem, hanem ráhajoltam guggolva egy bokorra :)

  Apolka: Ma néztem szét a boltokban, hát eléggé elment a kedvem, mindenhonnan kifordultam, hatalmas a tömeg! Inkább nem vettem semmit. Igazából nem hiányzik most semmi a ruhatáramból, de nem zárkózom el tőle hogy ha valamit nagyon jó áron látok megvegyem, de egy darabig most biztos nem megyek boltok közelébe, majd januárban talán :)
  Arra viszont kíváncsi leszek hogy miket zsákmányolsz, hátha adsz pár jó ötletet, csinálj majd egy haul posztot!
  Pussz!

  Bogca: Aranyos vagy, köszönöm :)

  Rami: Hát kell hozzá bátorság, mert eléggé marslakónak néznek benne az utcán :D De örülök hogy neked tetszik, köszönöm :)

  Bog-Bog: Örülök hogy így tetszik, csak most gondban vagyok, ha ez ilyen jó lett, hogy fogom überelni ezután? :D Boldog ünnepeket neked is! :)

  Marcsi: Kösziii :-*

  Anonymous: A csizmából úgysem látszik sok, csak gondoltam felhúzom a ruhát hogy minden részletet lássatok :) Szerintem színben nem üt el, és igényesebben néz ki azért mint egy UGG csizma. Viszont érdekelne hogy Te milyen cipőt tudnál elképzelni hozzá? :)

  Victoria West: Thank you so much :) Wow these sound great, if you have found the coats, post pictures from them on your blog, I'd love to see it!
  Merry Christmas, Happy new year! XOXO

  ReplyDelete
 9. Imádom ezt a szettet, nagyon csinos vagy, szuperek a képek! Egyben van az egész:). Amúgy tök jó, ennél a parknál lakik a barátom, sokat vagyok itt, csoda, hogy még nem láttalak errefelé:)))

  ReplyDelete
 10. Az komoly :D Remélem egyszer összefutunk mégis :) Mondjuk mióta ilyen szürke, szomorú idő van, ritkábban mozdulok ki.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature