Top Social

Roof garden / Tetőkert

Saturday, December 3, 2011
It has been a while since we shot these pictures, you can see I didn’t have bangs here. Plus it’s already december, you know I wouldn’t go out in a miniskirt on the street. The location is a roofgarden of a mall in Budapest, it’s good to take a walk or just sit on a bench here, and in the winter they open the skating rink, I was there a week ago, it was amazing :)

Ez a fotósorozat egy ideje már megvan, láthatjátok, hogy itt még nem volt frufrum sem. Amellett már december van, ilyenkor azért nem mennék ki az utcára miniszoknyában. A helyszín az egyik budapesti pláza tetőkertje, nagyon hangulatos ide kiülni vagy sétálgatni, télen pedig megnyitják a jégpályát is, én 1 hete voltam itt korcsolyázni, szuper volt :)

01

The outfit is inspired by my favourite tv series, Gossip Girl (the other one is Desperate Housewives :D), mostly by the first 1-2 season, when the characters attended at Constance elite college. The girls have to wear a uniform: a dark or tartan skirt, white shirt, blazer or knit vest. But they are never boring: the stylists make sure that they always make the outfits outstanding: with a headband, colourful or kneehigh tights, unique bag. My personal favourite character is Blair, and Chuck from the boys. I believe that they will be together at the end, I couldn’t think of a more matching couple. They are just beautiful together <3 Every girl needs a Chuck Bass in her life :)
Do you watch the series too? Who's your favourite character?
Have a nice day!
XOXO,
Lidia.

A szettet az egyik kedvenc sorozatom, a Gossip Girl inspirálta (a másik a Született feleségek :D), illetve főleg az első 1-2 évad, amikor még a főszereplők a Constance elit gimnáziumba jártak. A lányoknak egyenruhát kell hordaniuk: sötét vagy skótkockás szoknyát, fehér inget, blézert vagy kötött mellényt. De ez soha nem unalmas: a sorozat stylistjai gondoskodnak róla, hogy mindig feldobják a szereplők outfitjeit: egy hajpánttal, színes vagy térdharisnyával, különleges táskával. Nekem személy szerint Blair a kedvenc szereplőm, fiúk közül Chuck, és hiszek benne, hogy a sorozat legvégén összejönnek majd, náluk összeillőbb párt el sem tudnék képzelni. Gyönyörűek együtt <3 Minden lánynak kell egy Chuck Bass az életébe :)
Ti nézitek a sorozatot? Nektek ki a kedvenc karakteretek?
Legyen szép napotok!
XOXO,
Lídia.

First of all here are some pictures that inspired me when I created the outfit :)

Kezdetnek íme néhány kép a sorozatból, ezek inspiráltak amikor összeraktam a szettet :)

001a 001b 001c Gossip Girl

And now let's see my version

És most lássuk az én verziómat


02 03 04 05 06 08 09 10 11 12 13

Headband: Hairdresser's accessories shop / Hajpánt: Fodrászkellékes bolt
Shirt / Ing: Zara
Pullover: I borrowed it from my best friend, Ildi / Pulcsi: Legjobb barátnőmtől kölcsön
Mini skirt: Second hand / Miniszoknya: Turi
Socks / Zokni: New Yorker
Shoes: Little shoes shop at Westend City Center, Underground / Cipő: Westend aluljáró, kis cipőbolt

A mai bejegyzést Bakonyi Ildi fotózta, ha tetszett nektek, lájkoljátok az ő facebook oldalát itt:

Végül pedig egy gyönyörű videó a Gossip Girl 4. évadából Chuck-kal és Blair-rel, arról hogy az igaz szerelem nem mindig egyenlő az őrült szerelemmel és néha el kell engednünk azt, aki nem nekünk való, még akkor is, ha legbelül sosem leszünk képesek elfelejteni.chuck-bass-and-blair-waldorf

'Gossip Girl' film set

Aotc_blair_chuck_gossip_girl2
3 comments on "Roof garden / Tetőkert"
 1. ügyes vagy, jó képek!! :) a kardigán/pulcsi márkájára nem emlékszel?
  jajjj, imádom Chuck Basst, és szerintem is mindenkinek kell egy belőle :)

  ReplyDelete
 2. Hi Lidia, how have you been? Getting ready for the holiday season?
  Lovely outfit!
  Cheers, Victoria from Toronto.

  ReplyDelete
 3. szerintem jól áll, jó összetétel :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature