Top Social

Image Slider

Boráros square / Boráros tér

Monday, February 28, 2011
I made you wait for the quality pictures for a very long time :) But the time has come: here are the first pictures made by a real photographer and a quality camera. Tell me honestly: was it worth it to wait for it? ;)

Hosszú ideje váratlak már titeket a minőségi képekre :) De végre eljött az idő: íme az első képek, amiket igazi fotós csinált rólam profi géppel. Most őszintén: ugye megérte várni? ;)Ooh la la

Saturday, February 26, 2011
I couldn't find a proper english name for this place, but I can explain it with a few words about it. This is a park, that's surrounded by the Danube and it is near the Lágymányosi bridge in Budapest. We caught the last rays of the sun which is visible on the pictures, and even my outfit matches the sky: it's pale pink. We have good reasons why we visited the "Kopaszi gát" this time: I couldn't imagine a nicer activity in the evening than to watch the sun going down with my Love, in a green park environment at the riverside. Isn't it so romantic? :)

Egy gyönyörű parkban jártunk, ami Budapesten van, közel a Lágymányosi hídhoz, amit körülvesz a Duna. Nem nagyon találtam angol nevet erre a helyszínre, habár ez most csak a külföldi olvasóknak jelent problémát, de igyekszem hiteles fordítást adni. Lehet hogy már ismeritek a Kopaszi gátat, de azért remélem lesztek páran, akiknek újat mutatok ezzel a hellyel. Elkaptuk a nap utolsó sugarait, ami látszik a képeken, sőt még a ruhám színe is passzol az éghez, mert sápadt rózsaszín. Jó okunk volt ekkor jönni: nem tudtam volna elképzelni szebb elfoglaltságot estére, mint  nézni a naplementét a Szerelmemmel, egy zöld, parkos környezetben, a vízparton. Hát nem romantikus? :)


Bottomless lake / Feneketlen tó

Friday, February 25, 2011
We took the photos in the 11th district of Budapest, at the Bottomless lake. It has a depth of about 4-5 metres. It exists since 1877, before that time there was a brick-field, but the groundwater broke in it's territory and since then it has been developed to a lake. In my opinion it is an ideal place for a romantic first date or to come here alone to find your peace of mind, just sitting on a bench by the lake and thinking about the big things of life :)

A képek Budapest 11. kerületében, a Feneketlen tónál készültek. A tó egyébként nem feneketlen, kb. 4-5 méter mély lehet. 1877 óta létezik, előtte egy téglagyár volt itt, de ennek területére betört a talajvíz, és azóta kialakították tónak. Szerintem ideális helyszín egy romantikus első randira vagy akár egyedül is, ha szeretnéd megtalálni a lelki békéd, csak leülsz a tó mellett egy padra és az élet nagy dolgairól elmélkedsz :)


At the Budapest Eastern Railway Station (outfit for traveling by train) / A budapesti Keleti Pályaudvaron (szett utazáshoz, vonattal)

Wednesday, February 23, 2011
Another post (after the flying outfit from last week) dedicated to one of my lovely readers: Kitty Kye who requested an outfit for warmer days, for a train-trip. She told me that when the weather is getting warm enough and she has to travel by train, it is a problem that she doesn't want to take shorts or skirts because the train is dirty, the environment is not hygenical, but in long trousers she might be sizzling. Read more to see why I advise this outfit for traveling.

Még egy bejegyzés (a legutóbbi, repülős után,) amit egyik kedves olvasómnak, Kitty Kye-nak dedikálok, aki egy olyan szettet szeretett volna látni, ami melegebb napokra, vonaton utazáshoz megfelelő. Amikor már melegebb az idő és vonattal kell utaznia valahová, nem szeretne rövid shortot vagy szoknyát felvenni, mert a vonat piszkos, a környezet nem éppen higiénikus, de hosszú nadrágban viszont melege lenne. Olvassatok tovább, hogy megtudjátok, miért ezt a szettet javaslom egy vonantútra.


White stripes / Fehér csíkok

Monday, February 21, 2011
You can never go wrong with black and white. I chose this outfit to the smokey eyes make up I showed you last week. We took the photos in the staircase and in the elevator, because the weather is so cold that I don't really feel like going out too much, plus this way I can show you every detail without the stupid faces that I pull when I'm freezing :)

A fekete-fehér összeállításokkal nem lehet mellélőni. Ezt a szettet a füstös szem sminkhez választottam amit múlt héten mutattam be. A képek a lépcsőházban és a liftben készültek, mert az idő annyira hideg mostanában hogy képtelen voltam rávenni magam arra hogy kimozduljak. Így ráadásul megmutathatom a szett minden apró részletét anélkül, hogy a vacogás miatt hülye fejet vágjak a kamerába :)

Aircraft Memorial Park / Repülőgép Emlékpark

Sunday, February 20, 2011
The pictures were taken near the Hungarian Airport, "Ferihegy". I'm posing in front of the Aircraft Memorial Park. It is not open yet, but I plan to visit it at spring again. I chose a matching outfit to the background: the hat, the sunglasses and the jacket gave me the feeling that I was a real pilot :P

A képek a ferihegyi repülőtér mellett készültek. Nem más a háttér, mint a Repülőgép Emlékpark. Nincs nyitva még, de majd visszalátogatok tavasszal is. A háttérhez választottam a ruhát: a sapka, a napszemüveg és a dzseki mind olyan érzést kölcsönöznek mintha igazi pilóta lennék :P


Valentine's Day at the Budapest Zoo / Valentin nap az Állatkertben

Saturday, February 19, 2011
On monday, it was Valentine's day. Thanks to the internet, we were informed that there was a little discount for the Lovers in the Budapest Zoo: for a kiss to your boyfriend/girlfriend, you could enter with only one ticket. The weather was a bit grey, but for us, everything was pink :) Sorry that I haven't posted anything for days, but to compensate you, here is a mega-long post with more than 60 pictures, hope you like it :)

Hétfőn Valentin nap volt. Hála az internetnek, arról értesültünk, hogy egy kis akció keretében a Szerelmesek bemehetnek az Állatkertbe egy jegy áráért, ha belépéskor adnak egy csókot párjuknak. Az idő szürke volt, de nekünk minden rózsaszín volt :) Ne haragudjatok hogy nem posztoltam semmit már napok óta, de kárpótlásképpen most itt egy mega-hosszú poszt, több mint 60 képpel, remélem tetszeni fog :)"Perfumes are the feelings of flowers." Heinrich Heine / "A parfümök a virágok érzései" Heinrich Heine

Wednesday, February 16, 2011
It was Valentine's Day on monday, so a flower-themed post is more than actual now :) Let me show you the pictures we took during the weekend, in the shop of Virágnet. It is a very nice shop, and I like the idea that you can both go into the shop and buy something and order online too and surprise your Sweetheart with flowers if you want to show her love :) I have never been sent flowers, but it would be lovely, so I recommend it to everyone, especially the boys! Be gentlemen, and treat your girlfriends like a lady ;) I love flowers so much! My favourites are the orchid, the lily and the rose :) How about you?

Hétfőn Valentin nap volt, úgyhogy egy virágos poszt nem is lehetne most aktuálisabb :) Most a hétvégén készült képeket fogjátok látni, amit a Virágnet boltjában fotóztunk. Nagyon szép bolt és tetszik az ötlet hogy nem csak bemehetsz a boltba és vehetsz valamit hanem a 21. század vívmányainak köszönhetően már rendelhetsz a neten is és meglepheted a Kedvesed virágokkal ha szeretnéd kimutatni neki mennyire szereted :) Nekem még sosem küldtek virágot, de ha küldenének, imádnám, úgyhogy csak javasolni tudom mindenkinek, különösen a fiúknak! Legyetek gavallérok, és kezeljétek úgy a barátnőtöket mint egy igazi Hölgyet ;) Én imádom a virágokat, a kedvencem az orchidea, a liliom és a rózsa :) És nektek?The girl behind the.... make up :P / A lány a .... smink mögött :P

Saturday, February 12, 2011
I promised this post a couple of days ago, after my birthday. I thought you should see my face in 4 ways: naturally, just with foundation, with my regular make-up and with a very strong, smokey-eyes make-up. The make-up is made by me, because as I said I'm not a make-up artist, but I know quite a lot of tricks how to do a make-up that suits me for any occasion: whether I go to work or go out with friends or go to party (though I'm not a party animal as I think about it :D)

Már ígértem nektek pár napja ezt a bejegyzést, a szülinapom után. Arra gondoltam látnotok kell az arcomat 4-féleképpen: smink nélkül, csak alapozóval, a szokásos sminkemmel, és egy erős, füstös szem sminkkel. A sminket én csináltam, mert mint már említettem nem vagyok sminkes de tudok elég trükköt ahhoz hogy hozzám illő sminket csináljak bármilyen alkalomra: akár munkába megyek, akár barátokkal valahová vagy éppen partyzni (habár nem szoktam bulizni most így belegondolva :D)Can we pretend that airplanes in the night sky are shooting stars?

Wednesday, February 9, 2011
This outfit was requested by one of my lovely readers, Kitty Kye, who writes me very long and constructive comments, so I really enjoy reading her ideas. She requested 2 outfits, both of them are ready so here is the first one, a comfortable outfit if you travel somewhere by plane.

Ezt a szettet az egyik kedves olvasóm, Kitty Kye kérte, aki mindig nagyon jó hosszú és egyben építő ötleteket ír, úgyhogy nagyon szeretem olvasni az ötleteit. 2 szettet kért, mindkettő kész van, egyelőre ebben a posztban az egyiket mutatom meg, egy kényelmes összeállítás ha utaznátok valahová.


Zikkurat

Thursday, February 3, 2011
 I hope noone will have any problems with this place. It is near the National Theatre in Budapest. Yes I know what is it :D Sorry nowadays everything is so crazy around me so I wrote it National Museum. Shame on me. Okay, you got me :D Sorry once again :)

Remélem ezzel a helyszínnel senkinek nem lesz problémája. A Nemzeti Szinháznál van, Budapesten. Igen tudom hogy mi ez :D Elnézést csak mostanában elég őrültek a napjaim, a munkában is meg a bloggal kapcsolatosan is úgyhogy ez egy elég kemény elírás volt. Szégyellem is magam. Most megfogtatok :D Még egyszer bocsi :)


Auto Post Signature

Auto Post  Signature