Top Social

Image Slider

Outfit idea for New Year's Eve / Ruhaösszeállítás Szilveszterre

Friday, December 30, 2011
Though it’s only 30th December, I thought it would be useful to show a New Year’s Eve outfit idea, there may be some of you who have no idea yet what to wear on the last night of the year. I think I’d choose something like this to party, but I promise to post my actual New Year’s Eve outfit, of course it won’t be this one because I already showed it here :)

Bár még „csak” december 30. van, úgy gondoltam most ideális kirakni egy szilveszteri outfit ötletet, biztos vannak még páran, akik nem tudják, mit vegyenek fel az év utolsó estéjén. Én valami ilyesmiben partyznék, de januárban kiposztolom, mi volt rajtam Szilveszter éjjel, nyilván nem ez lesz, hiszen ezt már megmutattam itt :)

01

Flare trousers / Trapéznadrág

Tuesday, December 27, 2011
This outfit has a little hippie style with the flare trousers, the loose fitted, comfy poncho and the bold hat. I love 70s inspired combinations, back in the day I only had bellbottom trousers in my closet. It’s just such a pity that it’s so hard to find a nice pair in the shops these days.

Ennek az outfitnek van egy kis hippis beütése a trapéznadrággal, a bő fazonú, kényelmes poncsóval és a feltűnő kalappal. Szeretem az ilyen 70-es évek inspirálta összeállításokat, régen pedig csak trapéznadrágok voltak a szekrényemben. Csak azt sajnálom, hogy ahhoz képest, hogy milyen reneszánszát éli mostanság, nehéz rábukkanni egy szép darabra a boltokban.

01

Nyári ruha téliesítve / Wearing a summer dress in the winter

Monday, December 26, 2011
There is nothing wrong with wearing a maxi dress during the winter (in dry, humid weather – like it was yesterday, not even on rainy, snowy days) if you layer the pieces, too bad not everyone do so. This year earth colours, red & orange are in, I love them too and want to get my hands on more similar coloured pieces. 

Maxiruhát simán lehet hordani ilyenkor is (száraz, enyhe időben – mint amilyen tegnap is volt, véletlenül sem esős, havas, latyakos időben) ha rétegesen öltözködünk, bár nem sokan teszik. Idén divatosak a földszínek, a téglavörös és a narancsos árnyalatok, én is megkedveltem és szeretnék több ilyen színű darabot még a szekrényembe.

01

Merry Christmas! / Boldog Karácsonyt!

Saturday, December 24, 2011
This outfit doesn't really relate to Christmas, but anyways I've posted 2 elegant outfits recently, and I'll post one more before/after New Years Eve. This one is a more casual one, including one of my favourite pullovers I got from Zita and a leopard print scarf that makes any outfit special.

Ez az outfit nem kapcsolódik szorosan a Karácsonyhoz, de alkalmi outfitek úgyis mostanában voltak, majd Szilveszter előtt/után is lesz még egy szerintem. Ez most egy hétköznapibb szett, benne az egyik kedvenc kötött pulcsimmal amit Zitától kaptam és egy leopárdmintás sállal ami egyszerűen mindent feldob.

04

Christmas outfit / Szett Karácsonyra

Thursday, December 22, 2011
Yesterday we came together with my family for the usual annual Christmas lunch. There were some delicious dishes, for example garlic cream soup, sweet-potato purée, rice, fried zucchini, fried cheese, fried chicken for the meat-eaters, and as for cookies, there were: honey-cream cake, gerbeaud, poppy-seed "guba" (it was kind of a special edition, made with vanilla pudding, and baked with whip on top). We are all really busy during the year so we don't meet often, but whenever we do, we continue where we have knocked it off. There was a real holiday spirit with Christmas bulbs, presents and snow fall... I was so happy that even the weather orientated to us. I already had a white Christmas :)

Tegnap összejött a család a szokásos éves karácsonyi ebédre. Volt minden mi szem-szájnak ingere: fokhagymakrémleves, csicsóka püré, rizs, rántott cukkini, rántott sajt, húsevőknek rántott csirke, és süti: mézes krémes, mézes zserbó, mákos guba (utóbbi igazán különleges volt, vaníliapudinggal készült és meg volt sütve, a tetején tojáshabbal). Az egész éves hajtás miatt ritkán futunk össze, de amikor találkozunk, ott folytatjuk ahol abbahagytuk. Valódi ünnepi hangulat volt, égők, ajándéközön, hóesés... úgy örültem, hogy még az időjárás is hozzánk igazodott. Nekem már fehér Karácsonyom volt :)

01

The leopard coat / A leopárdmintás kabát

Monday, December 19, 2011
They always ask me what's the highest amount of money that I find too much for a piece of clothing, and what piece was the most expensive in my warderobe. Well, now you know: it was this coat, I ordered it online. The inspiration was Rumi Neeli, she posted an outfit from herself on a fashion show wearing this coat. I immediately fell in love with it (the coat :D) and I decided: I WILL HAVE IT! I'm not kind of a copy cat, I prefer to discover the stuff for myself, but there has to be examples like this.

Mindig kérdezik tőlem, hogy mennyi az az összeg ami szerintem már túl sok egy ruhadarabért illetve hogy nekem melyik az a cucc amire a legtöbbet adtam ki. Ez a kabát lenne az, a netről rendeltem. Az inspiráció Rumi Neeli egyik szettje volt, aki pár héttel azelőtt posztolt magáról képet egy divatbemutatón és ez a kabát volt rajta. Azonnal beleszerettem (a kabátba :D) és eldöntöttem: KELL! Nem vagyok az utánzás híve, jobban szeretem én magam felfedezni a cuccokat, de kellenek ilyen kivételek is.

01

Dinner with the company / Céges vacsora a Trófea grillben

Tuesday, December 13, 2011
I was at the annual Christmas dinner at Trofea Grill, organized by the company I work for. I've never been to this restaurant before, though I have been told by friends that I must go and see it, they have delicious dishes and you can eat until you're full for a fix price. Now the time has come, I was eating until I couldn't eat more, unfortunately I couldn't try the dessert because I was already full. This was one rare occasion because normally I never miss sweets. Anyways, the pumpkin cream soup, pancakes "hortobágyi" style, chicken "bakonyi style" & butter noodles, venison stew with potato dumplings was completely enough. I really wanted to try out the Somloi, well, maybe next time. The outfit I'm wearing is a haul at the same time because I bought the clothes at the H&M shopping party. Yes, I was there, I didn't write a post about it because my experiences weren't the best, so in my opinion, better tell nothing than tell the negative. My necklace is a pre-christmas present, though I don't want to tell more about this, but I promise I will inform you about it later :)

A Trófea grillben tartotta az éves karácsonyi vacsorát a cég, ahol dolgozom. Még sosem voltam, pedig már évek óta mondták ismerősök hogy érdemes elmenni mert nagyon jó ételek vannak és annyit ehetsz fix áron, amennyi beléd fér. Pukkadásig ettük magunkat, én annyira, hogy már desszert sem fért belém, pedig azt ki nem hagynám egy helyen sem. Mindenesetre a sütőtökkrémleves, hortobágyi palacsinta, bakonyi csirke vajas galuskával és szarvasragu burgonyafánkkal mindenért kárpótolt :) Mondjuk úgy terveztem, kipróbálom a somlóit, hát sajnos nem jött össze. Felavattam a H&M-es shoppingpartys szerzeményeimet, mert ott voltam ám, még ha nem is a legjobbak a tapasztalataim róla, ezért is nem írtam erről posztot, ha jót nem tudok, akkor inkább semmit. Ez a poszt tehát ha úgy tetszik zsákmányos poszt is lesz egyben. A nyaklánc pedig egy elő-karácsonyi ajándék, de erről most nem szeretnék többet írni :) Majd eljön úgyis az ideje :P


01

Roof garden / Tetőkert

Saturday, December 3, 2011
It has been a while since we shot these pictures, you can see I didn’t have bangs here. Plus it’s already december, you know I wouldn’t go out in a miniskirt on the street. The location is a roofgarden of a mall in Budapest, it’s good to take a walk or just sit on a bench here, and in the winter they open the skating rink, I was there a week ago, it was amazing :)

Ez a fotósorozat egy ideje már megvan, láthatjátok, hogy itt még nem volt frufrum sem. Amellett már december van, ilyenkor azért nem mennék ki az utcára miniszoknyában. A helyszín az egyik budapesti pláza tetőkertje, nagyon hangulatos ide kiülni vagy sétálgatni, télen pedig megnyitják a jégpályát is, én 1 hete voltam itt korcsolyázni, szuper volt :)

01

Auto Post Signature

Auto Post  Signature