Top Social

Black 'n white

Saturday, January 21, 2012
This time, the title of the post is not referring to the colours of the outfit. I thought it'd be good to show some photos like these instead of the usual colourful ones :) I know that the details are essential in an outfit post, so I also enclosed some colourful pictures.

A bejegyzés címe ezúttal nem a szett színeire utal. Gondoltam, miért ne lehetne egyszer egy ilyen fotósorozat is, a megszokott színesek helyett :) Tudom, egy outfit posztnak szerves része a részlet-képek, ezért mutatok 1-2 színes fotót is, csak hogy ezek jobban átjöjjenek.

01

I want to create something with this shirt for months now, I absolutely love it! I got it from Zita and I think I know why she gave it up: the huge bow on it always droops on the sides when I take it on. I took it to a seamstress and had the sides of the bow sewed up, now it looks so good :)
A lot of you tell me to wear skirts more often, but wants to wear one in the January cold? :D Though the skirt displayed here doesn't show off my legs, it's still practical in the winter because you can always wear layers under it. I still don't see many girls wearing a maxi skirt, but bravely wear it. It's the best with heels.

I chose a shawl that's colours may seem as a contrast comparing to the other details of the outfit. These days wearing oversize scarfs and shawls became stylish, and not around the neck, but over the shoulders. I inherited this one a few years ago from my Mum, who wanted to dress more practical that time, so she threw out lots of her old accessories. I kept this one and it waited for years for me to wear it. Though it's not really obvious on the pictures, but I have pearl earrings in my ears, so they kinda match with eachother.
What do you think about the black&white photos? Do you want me to post pictures like these in the future? What do you like better in this post: the colourful or the black&white ones?
Have a nice weekend! For me, this beautiful sunshine is delighting, but this is just the beginning, I've gotta go preparing myself, I have a date :P
XOXO,
Lidia.


Hónapok óta szeretnék már kitalálni valamit ezzel az inggel, egyszerűen imádom! Zitától kaptam, és valószínűleg tudom is, hogy miért vált meg tőle: a rajta látható óriási masni felvéve mindig lekonyult két oldalt. Elvittem varrónőhöz és a masni két oldalát felvarrattam, így már felvéve is szépen mutat :)
Sokan írjátok nekem, hogy hordjak gyakrabban szoknyát, de a januári hidegben kinek van kedve mindig miniszoknyában járni? :D Bár az itt látható szoknya nem mutatja meg a lábaim, télen akkor is praktikus, mert alá lehet öltözni. Még mindig ritkán látni fiatal lányokat maxiszoknyában, én azonban bátran hordom. Magassarkúval az igazi.
Az inghez egy színben látszólag elütő kendőt választottam. Mostanában stílusos lett oversize sálakat, kendőket hordani, és nem a nyak köré tekerve hanem vállra vetve. Én ezt pár éve megörököltem Anyukámtól, aki akkoriban a praktikusabb öltözködés híve lett, ezért sok kiegészítőjétől vált meg. Erre lecsaptam, és mostanáig várt a polcon hogy felavassam. Bár a képeken nem éppen feltűnő, de gyöngy fülbevaló van a fülemben, így a szettben mégis csak visszaköszön a törtfehér.
Mit gondoltok erről a fekete-fehér fotósorozatról? Legyen máskor is ilyen? Melyik képek tetszenek jobban ebben a bejegyzésben: a színesek vagy a fekete-fehérek?
Legyen csodás hétvégétek! Nekem már ez a ragyogó napsütés feldobta, de ez még csak a kezdet, úgyhogy rohanok is készülődni, mert randim van :P
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15
Hat / Kalap: H&M
Shirt / Ing: Mexx
Skirt / Szoknya: New Yorker
Ankle boots: From the USA / Bokacsizma: Amerikából
Shawl / Kendő: Vintage
10 comments on "Black 'n white"
 1. Pretty shapes and patterns. Shooting in b/w was smart. Good luck on your date!!

  ReplyDelete
 2. Nagyon szepen lettek a kepek, a fekete-feherek kifejezetten kulonlegesek, de ahogy mentem az oldalon lefele, a szinesekhez erve is valami kulonleges erzes jott at. Egyre jobbak, nagyon jo, mikor mosolyogsz! Es ez az ing tenyleg gyonyoru!

  ReplyDelete
 3. Húh! az összes jó! Szerintem lehet máskor is fekete-fehér de ne mindig! Amúgy a fekete-fehér képekből nem gondoltam volna, hogy az ing lila!

  ReplyDelete
 4. a fekete-fehér képeknek nagyon határozott hangulata van, de egészen elütő dolgot sugárzol mint amikor látszanak a ruha színei. Ha a "pózolás" a cél, meg a képkészítés akkor a ff sokat tud dobni dolgokon, de amíg a ruhára helyezed a hangsúlyt, szerintem nem jó.

  ReplyDelete
 5. Jó ötlet volt, igazán szép képek lettek. Mivel készült a fekete-fehér konvertálás? (szerintem a 7, 11, 12 a legjobb) Legyen máskor is, mert az ff fotó érdekes. :)

  ReplyDelete
 6. Ez a szett szerintem egyáltalán nem sikerült:( A fekete-fehár képek jók, de ez a szerelés egyáltalán nem előnyös. A hosszú lógós szoknya meg a horgolt sál...hááááát..inkább tűnsz egy aggszűznek, mint divatosnak.
  A horgolt sál szerintem a lehető legrosszabb választás volt ehhez a szetthez, egyáltalán nem megy a blúzhoz, és a szoknyához sem. Igazából az egész szett, minden darab olyan átgondolatlan. Nem tűnik egységesnek egyáltalán. Nem is értem, hogy mit akartál ezekkel a darabokkal így együtt.
  Én nem erőltetném a helyedben a hosszú szoknyákat. Egyébként is vékony vagy(ami egyébként tök jó, irigyellek is érte:) ), és tényleg olyan hatást keltenek, minta egy gyerek beletúrt volna az anyukája szekrényébe, és magára aggatta volna, amit talált. Jelen esetben ezt a hosszú szoknyát. Szerintem a hosszú szoknyához elég nehéz jó szettet párosítani, bár neked van, amikor nagyon jól sikerül.
  Ez most szerintem visszalépés a közelmúlt remek szettjeihez képest.

  ReplyDelete
 7. Black and white is always a good medium to shoot in as you do not get distracted by the colours of the outfit but rather look at the style and lines. I love that you included the colour ones as well so that we could see the colours of the outfit. You are a gorgeous young lady and I love reading your blog.

  ReplyDelete
 8. Shybiker: Thank you, I’m so happy you like it :) The date was just perfect :P

  Gabesz: De jóó! Köszönöm! Örülök hogy tetszenek. Máskor is lesz majd akkor ilyen :)

  Ancsy: Persze, azért nem lesz mindig, elvesztené a varázsát. Igen, a fekete fehér képekben az a jó, hogy ilyenkor nem a színekre koncentrálsz, hanem a hangulatra :P

  Nóli: Ezt nem teljesen értem, de végülis ez egy personal style blog, a ruhák kapják a legfőbb hangsúlyt. A fekete fehér most csak egy kísérlet volt, hogy nektek hogy tetszenek így a képek :)

  Gregoriosz: Köszönöm! Photoshoppal konvertáltam át fekete-fehérre. Örülök hogy neked is bejön :)

  Lynn: Yes, that was the point exactly! Glad you understood my perspective and I’m even more delighted you like the pictures :) Have a nice day! xx

  ReplyDelete
 9. Szia Lídia!

  Egész egyszerűen FEJLŐDSZ, így nagybetűvel :):):) Ez olyan fellengzősen és anyukásan hangzik, tudom, de nincs jobb szavam leírni a változást, amin keresztülmentél az elmúlt év/ek során :)

  Borszasztóan tetszik ez az outfit, csakúgy, mint a fekete szőrme kiskabátos-kalapos szetted a garázssoron.. Szerintem egy igazi, sikkes divatblogger bevállal ilyen összeállításokat, mint ez a mai, mert az összhatást tervezi jó esetben, nem pedig az egyes darabok hanguatát méricskéli. Nekem egy modern Virginia Woolf jutott eszembe, de egy olyan, aki inkább az életet választja ;)
  Szerettem, szeretem ezt a posztot, gratulálok hozzá! Igazi öröm látni, hogy valaki, aki nem adta fel, ennyire jól halad a saját útján előre, és megszületik az eredmény!
  Imit mikor öltözteted fel?

  üdv,

  Erika Londonból, ahol még bilit is képesek a nők a fejükre húzni, csak hogy különbözzenek :D

  ReplyDelete
 10. Szia Erika!

  Nagyon meglepett hogy ehhez a régebbi poszthoz írtál :) Pedig ez elég megosztó szett volt, de örülök hogy tetszik.
  Én azért a csillagjegyemnél fogva (vízöntő) elég nyitott és kísérletező vagyok, a divat azért nekem való hobbi, mert ebben is fontos a változatosság és a megújulás, ami nekem lételemem. Az órák egyébként az egyik kedvenc filmem, szóval köszönöm a bókot :)
  Imit most akartam benevezni a biciklis stílusversenyre, de sajnos amikorra a fotózást terveztük, váratlanul behívtak dolgozni :( De ami késik nem múlik, remélem megengedi majd hogy feltöltsek róla ide egy képet, amin én választottam ki a szettjét :)
  Kedves vagy hogy írtál és irigy vagyok ám hogy Londonból írsz, mi Imivel folyton azt tervezgetjük, hogy ki kéne oda költözni, nekünk való hely lenne :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature