Top Social

Dead-end tracks / Vakvágány

Tuesday, January 17, 2012

The colours together may seem unusual, a few months ago even I wouldn’t have thought I’d wear something like this. Still, right now I’m loving the mix of black, green, sand and leopard print :) The weather was nice and sunny when we shot the pictures, this is why I’m wearing a skirt, sunnies and a spring coat.

A színkombináció szokatlannak tűnhet, régebben én sem gondoltam volna, hogy valami ehhez hasonlót felvegyek. Most mégis imádom a fekete, zöld, homokszín és leopárdminta keverékét :) Kellemes idő és ragyogó napsütés volt mikor fotóztunk, ezért is van rajtam szoknya, napszemüveg és tavaszi, átmeneti kabát.

01


You will understand the title if you see the rest of the pictures: we found a street where the tram used to pass, though this must have been long ago... I don't get it though, why the tracks are still here, why they didn't blacktop it properly. Anyways, we thought we'd use it till it's still here, it seemed a perfect location for my new post :)
Have a nice evening!
XOXO,
Lidia.


A címet is megértitek, amint megnézitek a képeket: találtunk egy utcát, ahol egykor még villamos járt, bár ez már nagyon régen lehetett... nem is értem, miért nem szedték még fel a síneket, vagy betonozták le rendesen az utcát. Mindenesetre gondoltuk, kihasználjuk amíg még itt van, tökéletes helyszínnek bizonyult a legújabb poszthoz :)
Legyen szép estétek!
XOXO,
Lídia.


02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15

Sunnies / Napszemüveg: Mango
Scarf, clutch / Sál, táska: H&M
Trench / Ballonkabát: F&F
Skirt / Szoknya: Noname
T-shirt / Felső: Philip Russel
13 comments on "Dead-end tracks / Vakvágány"
 1. Nagyon szép összeállítás, a képek pedig fantasztikusak!

  ReplyDelete
 2. Nekem nagyon tetszik ez a szett, és a színösszeállítás se túl merész. A mosolygós képek és az ugrálósak a legjobbak. :D

  ReplyDelete
 3. Nagyon szép a cipőd, a szoknya, kabát és táska is jól néz ki. A sállal nem értek egyet, de alapból nem kedvelem az állatmintát, ez lehet az oka.
  De ez a felső szerintem nagyon elrontja az egész összképet. Egyáltalán nem illik bele a képbe, elrontja az egészet, pedig amúgy a többi ruhadarabba nem lehetne belekötni. Valahogy azt az érzést kelti bennem, hogy mire a felső kiválasztására került a sor, meguntad a ruhák összeválogatását, és felkaptad az elsőt, ami szembe került.
  Egy más színű felsővel nagyon szuper lenne. Így viszont...

  Mellesleg tök jó lábaid vannak és ha teheted, hordj gyakrabban szoknyát, mert sokkal csinosabban állnak mint a nadrágok!

  ReplyDelete
 4. szuper szett! a táskát imádom, én is nézegettem, de sajnos elkapkodták.=( még a sál is tetszik, lassan megszeretteted velem az állatmintát haha!=D

  ReplyDelete
 5. Ötletes az ellenfényes kép, és az utóbbi posztoknál egyre jobbak az első képek (mondjuk az előzőt nehéz lesz felülmúlni, de ez szubjektív). A fotósod a kompozíció után kicsit az utómunkával többet foglalkozhatna. Egy kis vágás, kiegyenesítés, fehéregyensúly. Nem kell feltétlenül a Photoshopra gondolni, a RawTherapee + Gimp is elég hatékony.

  ReplyDelete
 6. Eddigi pályafutásod talán legjobb postja! Gratulálni tudok csak!
  Nagyon jó látni azt a fejlődést, amin végigmész, mind az összeállításaidon, mind a helyszíneken, mind a fotók képi világán. Csak így tovább!
  A szetteden pedig minden részlet a helyén van (végre), a hajad, a napszemüveg, a színek, a felső meg egyszerűen mesésen feldobja a bézs-fekete kreációt. A legjobb ötlet volt ez a szín és szuperül áll! Ebben az összeállításban az a csodás, hogy a nőt venni észre először, és nem a fiatal lányt/hölgyet aki mögötte van!
  Csak így tovább, ez az etalon!:)

  ReplyDelete
 7. What an interesting combination of colors. I would have never thought to do that. Your shoes are especially beautiful.

  ReplyDelete
 8. Nagyon jó a szett összhatása, a felső szuperül feldobja, gratulálok:) Az alakod pedig mesés, a képek pedig megint nagyon jók!!!:)

  ReplyDelete
 9. Nice photos. :)

  Have a lovely day!
  Victoria from Toronto.

  http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/

  ReplyDelete
 10. legerősebb virágszál: köszönöm, örülök hogy tetszett!

  Timi: köszönöm! Igyekeztem spontán lenni :D

  Anonymous: Azért januárban nem lesz rendszer abból, hogy szoknyát hordok, de ha jó idő van, ennek semmi akadálya :)
  Viszont a felső fontos része a szettnek, ez visz színt bele. Jó okom volt ezt választani, és ez nem a lustaság volt, vagy hogy meguntam volna a válogatást.

  Thündérke: Kösziii :-*

  Apolka: ne búsolj a táska miatt, H&M mindig kínál szép borítéktáskákat, nézz vissza máskor is :)
  Örülök hogy tetszik, annak meg különösen hogy megszereted az állatmintát :DD

  Gregoriosz: Az ellenfényes kép a fotósom ötlete volt ellenben a szerkesztés már az én munkám :D Mindig én szerkesztem a képeket egyébként, szóval ne legyél velem túl szigorú mert nem vagyok egy profi :D Azért igyekszem kihozni a lehetőségekből a legtöbbet :P

  Anonymous 2: De aranyos vagy, köszönöm, ez hihetetlenül jól esett most :) Igyekszem tartani a szintet!

  Shybiker: Thank you! Maybe in the future you will be wearing unusual colours too? :P

  Anonymous 3: Köszönöm szépen, elpirultam :)

  Victoria: Thank you, have a nice day :-*

  ReplyDelete
 11. Szerintem meg pont ez a zöld árnyalatú felső volt telitalálat ebben a szettben. Szép, nőies, stílusos outfit lett, a legjobbak között van.

  ReplyDelete
 12. Hol készültek a képek? Amúgy szuper a szett!

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature