Top Social

First contest on my blog with New Year’s Resolutions / Első nyereményjáték & újévi fogadalmak

Sunday, January 1, 2012
Back in the day when I didn’t have a blog, I wrote a diary regularly. I wrote my new years resolutions this; some points I could tick at the end of the year, while with others I failed. Anyways, I always had huge plans and great enthusiasm towards a new year. Now I read a few of my old posts and surprisingly I didn’t write a new years resolution post. This year I mustn’t miss it, maybe you will be inspired by it too so you will write a list of your plans and desires. You will realize that putting them into words (on paper or virtual paper) will make them seem easier to reach!

Régebben, míg nem volt blogom, naplót írtam rendszeresen. Ebbe minden év utolsó napján leírtam az újévi fogadalmaimat, amiket aztán vagy sikerült teljesítenem, vagy nem, mindenesetre mindig nagy elhatározásokkal és hatalmas lelkesedéssel vágtam neki az évnek. Most visszanéztem az elmúlt év bejegyzéseit és meglepve tapasztaltam, hogy tavaly nem volt újévi fogadalmas poszt. Gondoltam ez idén nem maradhat ki, és talán titeket is inspirállak egy kicsit, hogy írjátok össze a terveiteket, vágyaitokat, amiket megfogalmazva máris könnyebb lesz elérni őket!

01


 1. I will post sooner than in the past half year, I know I haven’t posted much since june! I’m quite satisfied with the first half year though, I plan to carry on with that amount of posts in the future.
 2. I will make more competitions :) To prove you my intentions are serious, I start the first one for the honour of the new year. Details at the end of the post.
 3. 3 years ago I almost passed the language exam of French, only a few points were missing, but then I graduated from high school, started university and I didn’t have any possibilities to practise the language. By the end of the year I encouraged myself to speak french with French people and now I’m getting better and better! It’s such a good feeling. I try to be as good in French as my English. It’s a huge goal, I know, but I’m determined!
 4. I’ll get the driving licence. I plan this for years now but I didn’t have a regular, 100% sure 9 to 5 job so it was difficult to make it. Now I feel the circumstances will let me reach this aim.
 5. I’ll save more money (no comment needed :))
 6. I won’t neglect my duties, I will be hard-working and loyal.
 7. I will do exercise regularly, because nowadays I missed training a lot.
 8. I will eat and drink regularly, I won’t let anything to get my attention off of these. This may seem stupid but I used to have serious problems that I didn’t drink enough, the fact I’m not eating enough is showing off on my appearance. I’m not anorexic, I just know that I’m too thin and that I’d look way better with some extra kilos, but I always rank my duties and it’s always eating that finishes last. The good thing is that I eat healthy stuff, eat meat rarely (only in restaurants or when visiting someone, I don’t prepare meaty dishes), I consume lots of vegetables, fruits and whole grain stuff.
 9. I don’t want to write this down directly but I will get the job I’m longing for for many many years, with this my childhood dream would come true. I will do everything for that.
 10. I will provide love towards the world and my environment: this may seem a cliché but without this I would be nothing. I chose this as the final point because this is the most important.


 1. Gyakrabban fogok posztolni, mint az elmúlt fél évben, tudom, nagyon kevés bejegyzés született június óta! Az első fél éves teljesítményemmel meg vagyok elégedve, azt a szintet szeretném ezután is tartani :)
 2. Több nyereményjáték lesz :) Hogy lássátok, komolyak a szándékaim, el is indítom most az elsőt, az Újév örömére :) Részletek a poszt végén.
 3. 3 éve majdnem meg lett a középfokúm franciából, csak pár pont hiányzott, aztán meg vége lett a gimnáziumnak, kezdődött az egyetem és nem volt már lehetőségem aktívan gyakorolni a nyelvet. Most az év vége felé rávettem magam a munkahelyemen hogy a franciákhoz franciául szóljak és már is jönnek vissza az elfelejtett szavak :) Nagyon jó érzés! Az újévben megpróbálom közel olyan jóra fejleszteni a francia tudásom, mint az angolt. Hatalmas cél, tudom, de nagyon elszánt vagyok!
 4. Megszerzem a jogosítványt! Ezt már évek óta tervezem, de állandó munka híján nehéz volt megvalósítani. Most úgy érzem minden adott, hogy sikerüljön :)
 5. Többet spórolok! (ehhez nincs is hozzáfűznivalóm :))
 6. Nem hanyagolom el a kötelességeim, szorgalmas leszek és kitartó.
 7. Rendszeresen fogok sportolni, mert mostanában sokszor kihagytam az edzést.
 8. Rendszeresen fogok enni és inni, nem hagyom, hogy bármi elvonja a figyelmem ezekről. Ez hülyén hangozhat, de régebben komoly problémáim voltak azzal, hogy nem ittam eleget, az meg hogy nem eszem túl sokat sajnos meglátszik… Nem vagyok amúgy anorexiás, tisztában vagyok vele, hogy túl vékony vagyok és hogy jobban mutatnék pár plusz kilóval, de rangsorolok a napi teendőim között, és nagyon helytelenül mindig az evést sorolom utolsónak. Egyébként egészséges dolgokat eszem, ritkán fogyasztok húst (csak étteremben és vendégségben, magamnak nem csinálok ilyen kaját) és zöldséget, gyümölcsöt és teljes kiőrlésű dolgokat eszem.
 9. Ezt konkrétan nem írom le, de idén meg fogom kapni azt a munkát, amire mindig is vágytam, ezzel teljesülne a gyerekkori álmom. Ezért mindent el fogok követni!
 10. Szeretettel viszonyulok a világhoz (közhelynek hangzik, de enélkül nem érnék el semmit. Direkt a végére hagytam, mert ez a legfontosabb).


CONTEST


The contest is really simple. Like the facebook page of the blog HERE and follow the blog with your google account (Click on „Join this site” on the right side and log in with your google account. If you don’t have one yet, registrate). After this, comment to this post mentioning what is your name you are following me with, with google account and facebook. Please include your e-mail address too.
You have an extra chance if you
♥ Write a new post on your blog about this competition including the picture and the link of this post (leave the link of your post in a comment below with your details mentioned above) /-only blogs created before 1 September 2011 can have this chance, with a minimum of 7 posts per months – I try to avoid fake applications this way.
♥Put the contests picture in the sidebar of your blog with a link back to this post (to get this chance, leave the link of your blog in a comment below with the details mentioned above) /-only blogs created before 1 September 2011 can have this chance, with a minimum of 7 posts per months – I try to avoid fake applications this way.
♥ Share the picture I’ve put on the facebook page of the blog about the competition. Do it this way: Click on the Share button under the picture, this way I will see who shared the picture. If you took this chance, please write it in the comment.
You can have a total of 1+3=4 chances.

The prize is a Burberry Body perfume. Contest is open worldwide, I pay the postage. Contest is open until 31st January 2012, midnight GMT+1 midnight, good luck!


NYEREMÉNYJÁTÉK


A nyereményjáték egyszerű. Lájkold a blog facebook oldalát ITT és kövesd a blogot Google fiókkal (blog jobb oldalsávjában kattints a „Join this site”-ra és jelentkezz be a google felhasználóneveddel. Ha még nincs, hozz létre egyet). Ezután írd meg kommentben ehhez a bejegyzéshez, hogy milyen néven követsz google fiókkal és facebookon és mi az e-mail címed.
Plusz esély gyűjthető ha
♥ Írsz egy külön bejegyzést a blogodra erről a nyereményjátékról és a végén linkeled ezt a posztot (kommentben írd meg posztod linkjét ehhez a bejegyzéshez a fentebb kért adatokkal együtt) /– csak 2011. szeptember 1 előtt létrehozott blogok vehetnek ebben részt, minimum havi 7 poszttal – ezzel igyekszem elkerülni a kamu regeket./
♥ Kiteszed a blogod oldalsávjába a játékot képpel és visszamutató linkkel erre a posztra (kommentben linkeld a blogod) /– csak 2011. szeptember 1 előtt létrehozott blogok vehetnek ebben részt, minimum havi 7 poszttal – ezzel igyekszem elkerülni a kamu regeket./
♥ Megosztod a facebookodon a blog facebookjára kirakott képet a nyereményjátékról (kattints a kép alatt a megosztásra, így én látni fogom, hogy ki osztotta meg a képet). Ha élsz ezzel az eséllyel, írd meg kommentben.

Összesen 1+3 azaz 4 esély gyűjthető.

A nyeremény nem más, mint egy Burberry Body parfüm. A postaköltséget természetesen én állom. A nyereményjáték 2012. január 31. éjfélig tart. Sok sikert!


02
119 comments on "First contest on my blog with New Year’s Resolutions / Első nyereményjáték & újévi fogadalmak"
 1. Szia!
  GFC: niki
  facebook: Nikolett Kancsár
  email: k.nikkancs@freemail.hu

  Köszi a játékot! :-)

  ReplyDelete
 2. Szia!

  Itt Andrea,facebook-on Ada Shap néven követlek.
  Email: pituj@citromail.hu

  És megosztottalak facebook-on. ;)

  Köszönöm a lehetőséget!És BÚÉK! :)

  ReplyDelete
 3. Szia Lídia! Itt a blogon: Csilla
  Facebookon: Csilla Katona
  email: csillkat@gmail.com
  Köszi a játékot! :)

  ReplyDelete
 4. A blogodat Kicsi Díva. néven követem,facebookon pedig Brigitta Török néven lájkoltalak.
  e-mail címem: szeretlek08@citromail.hu

  ReplyDelete
 5. Először is, boldog új évet és sok sikert a céljaidhoz.

  Aztán:

  blogon: citromhab, facebookon Kruchió Évi néven követlek, az email címem pedig tejpor89@freemail.hu. A nyereményjátékodat pedig fb-n megosztottam.

  ReplyDelete
 6. Szia!
  Nóra néven követlek, facebookon Nora Pirosként.
  Oldalsáv: alanora.blogspot.com
  FB megosztás:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=302577306453607&id=293147947365169
  email:nora.piros@gmail.com

  Köszi! :)

  ReplyDelete
 7. Szia!

  Szandra néven követlek itt, Fb-on kovács Szandra néven lájkoltalak.
  FB-on megosztotta, a játékodat.
  e-mail: axandra06@gmail.com

  Köszönöm a lehetőséget:)

  ReplyDelete
 8. Szia Lídia!
  A blogodon materialgirl néven követlek, facebookon pedig Szabina Csonka-ként vagyok fellelhető.

  Köszönöm a lehetőséget, és további posztokban, erőben, egészségben gazdag Boldog Új Évet Kívánok :) Puszi :)

  ReplyDelete
 9. Boldog új éve kívánok Lídia!

  Facebookon Szücs Orsolya (Orshy) néven követlek, mgosztottam a nyereményjátékot FB-on.
  A blogon Orsyként követlek, az email címem: orsolya.skinner@gmail.com

  Sok sikert kívánok a bloghoz 2012-ben is!

  ReplyDelete
 10. Szia!
  Aniko Horvath néven követlek itt a blogon, facebookon Horváth Anikóként.
  Blogom nincs.
  Facebookon megosztottam a képet.
  (https://www.facebook.com/profile.php?id=100002095175677)
  Köszi a lehetőséget!

  ReplyDelete
 11. Boldog új évet és sok sikert a fogadalmakhoz!
  legerősebb virágszál néven követlek, gogosvirag@gmail.com az e-mail címem, facebookon megosztottam Gőgös Vanda Virág néven.
  Köszi a játékot!

  ReplyDelete
 12. Szia!
  Vámossy Brigitta néven követlek, facebookon Brigitta Vámossy néven.
  FB megosztás: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=319148008118872&id=100001437813316
  email: a301@freemail.hu

  Köszi! :)

  BÚÉK.

  Brigi

  ReplyDelete
 13. Szia!
  Christa Sándor-Ferencz néven követlek
  Krisztina Sándor-Ferencz osztottam a meg a játékod facen.
  Email címem: mogyeszt22@gmail.com
  Köszi!

  ReplyDelete
 14. Szia!

  Zsanci néven követlek
  e-mail: zsanciszepseg@citromail.hu
  FB: Zsanci Szépségszigete megosztottam: http://www.facebook.com/pages/Zsanci-Sz%C3%A9ps%C3%A9gszigete/264227933630112
  Kitettem a blogom oldalsávjába: http://olcsosminkekzsancitol.blogspot.com/
  Igaz, hogy 2011 november 15 óta írom a blogom, de megnézheted, hogy nem kamublog a nyj-ok miatt! Ha viszont nem fogadod el, az sem baj :)
  Köszi a lehetőséget! :)) B.Ú.É.K.

  ReplyDelete
 15. Nemesné Wágner BeátaJanuary 2, 2012 at 10:24 AM

  BÚÉK!
  E-mail : nwbea@feemail.hu
  Megosztva a facebookon: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=302577306453607&id=293147947365169

  Nemesné Wágner Beáta

  ReplyDelete
 16. Szióó!
  Marcsi néven követlek, Facebookon pedig Marietta Kolozsvári.
  http://marcsikincsesladikaja.blogspot.com/

  Köszi a játékot :)

  ReplyDelete
 17. mííí néven követlek
  fb: minden Nőnek és Helga Sipos

  ReplyDelete
 18. Szia!

  Renii néven követlek.
  Email: renii_@hotmail.hu
  Facebookon: Nagy Renáta
  ______________

  + megosztottam Facebookon

  ReplyDelete
 19. Szia!
  Mara75 néven követlek itt..facebookon Mária Sándor néven.
  E-mail címem: mara75@freemail.hu
  Sajna blogom nincs,de facén megosztottam!
  A parfümből csak mintám van,úgyhogy nagyon jó lenne megnyerni!! :)
  BUÉK!

  ReplyDelete
 20. Osztottam a facebook-on: Horváth Andrea

  ReplyDelete
 21. Szió!

  GFC: gabus1217_8
  FB: Gősi Gabriella
  email: gabus1217_8@hotmail.com

  +esélyek (3)
  Írtam bejegyzést:http://t-i-sz-a-p-a-r-t.freeblog.hu/archives/2012/01/02/Elso_nyeremenyjatek_Burberry_Body_parfumert/
  Blog oldalsávomba is kiraktam:http://t-i-sz-a-p-a-r-t.freeblog.hu/
  Megosztva FB-n a kép.

  ReplyDelete
 22. szia!=)
  itt: apolka∗.∗
  FB-on Apolka Kovalcsik
  email: apolka.k@gmail.com
  és megosztottam FB-on a nyereményt
  köszi a játékot!=)

  ReplyDelete
 23. Szia!

  Boldog Új Évet Kívánok!
  Regina néven követlek a blogon, facebookon pedig Nagy Reginaként.
  E-mail címem: n.regina59@gmail.com
  Megosztottam facebookon a játékot.
  Köszönöm a lehetőséget!
  Minden jót!

  ReplyDelete
 24. Facebookon osztva, Karnis LÁszló

  ReplyDelete
 25. Szia!
  Nicimeli néven követlek,FB-n Melitta Janák
  Email:nicimeli@gmail.com
  Megosztottam FB a játékot: https://www.facebook.com/profile.php?id=100001129080267
  Köszi a lehetőséget! :)

  ReplyDelete
 26. szia,

  Bikira néven követlek itt és Vera Zana néven facebookon, ahol meg is osztottam a játékot :)

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=169042593195693&id=1795841119

  köszi szépen, csodás a nyeremény :)
  (roni)

  ReplyDelete
 27. Szia!
  Bloggeren Bog-Bog, facebookon Boglarkastyle - divatblog/fashion blog néven követlek, ott meg is osztottam, illetve a blogon kiraktam a játékot a linkekhez (sajnos ikont nem sikerült beszúrnom, de remélem, a szöveg is megteszi).

  ReplyDelete
 28. Blogon: ILka von Torok
  Facebook: Ilka von Torok
  mail: ilka_malna@yahoo.com
  puszi

  ReplyDelete
 29. Szia!

  Itt dorca néven követlek, fészbúkon pedig György Dorottya vagyok.

  ReplyDelete
 30. Szia

  GhostGirl néven követlek itt,és Gulyás Nikolett néven a fbon.
  Kitettem oldalsávba is aj átékot: http://gothicbeautyblog.blogspot.com/

  köszi szépen a lehetőséget :)

  ReplyDelete
 31. szia! a nevem mindenhol gabi császár, követlek a gmail fiókommal (csasziga@gmail.com) és megosztottam a játékot fb-n.üdv.

  ReplyDelete
 32. szia! kitti virag császár vagyok, az emailem: kitti.csaszi@gmail.com, a játékt a fb-n megosztottam.

  ReplyDelete
 33. Szia!

  missdyke néven követlek.
  Facebookon megosztottam a játékot: Ildikó Herczeg
  email: midy@freemail.hu

  ReplyDelete
 34. Szia!

  Itt: Bambyna
  FB: Mayer Margit
  email: v,margit@freemail.hu
  megosztás: http://www.facebook.com/profile.php?id=1396188068&ref=tn_tnmn

  ReplyDelete
 35. Brigics
  Csáti Brigitta
  csatibrigitta@freemail.hu
  osztva is:)

  ReplyDelete
 36. Szia!

  Csak nem olyan rég találtam rá a blogodra, de nagyon tetszik, szívesen olvasgatom. Ez a nyereményjáték pedig szerintem hatalmas kedvesség és nagylelkűség Tőled, szóval mindenki nevében köszönöm! :)
  facebookon Kamocsai Éva néven követlek, itt pedig google profillal. e-mail címem: evikirajkisasszony@gmail.com

  ReplyDelete
 37. Szio!

  Kemiviki néven követem a blogod, facebookon Viktória Majorként. Megosztottam facebookon a játékot.
  Kitettem a blogom oldalsávjába: http://wowoskiscsaj.blogspot.com/
  Köszike a lehetőséget!

  ReplyDelete
 38. Boldog Új Évet kivánok!

  Követem a blogodat GFC-n keresztül Black Asphodel név alatt.

  Követlek Facebook-on Black Asphodel-ként.

  Osztva itt: http://www.facebook.com/BlackAsphodel/posts/271219496271830

  Tumblr poszt: http://blackasphodel.tumblr.com/post/15351489759/enter-this-giveaway-for-a-chance-to-win-a-burberry

  e-mail: blackasphodel@yahoo.com

  Köszi a nyereményjátékért! Imadom a kellemes illatokat! :)

  ReplyDelete
 39. Szia!

  Petra világa néven követlek, FB: Czellár Petra
  E-mail: petravilaga@indamail.hu

  Köszi!

  ReplyDelete
 40. szia :)
  $zaßina néven követlek.
  e-mail: kollarszabina@gmail.com
  köszi a lehetőséget ;)

  ReplyDelete
 41. Szia! Itt Lindi27 néven követelk, facebookon pedig Melinda Lepsényi. e-mail címem: krila@freemail.hu
  megosztottam a játékot facebookon.

  Köszi a játékot!

  ReplyDelete
 42. Szia!
  Kulturmosoly néven követlek itt, fb-on pedig Judit Hoskó
  E-mail: superjuci@heroin.hu
  Megosztottam facebookon: http://www.facebook.com/judithosko/posts/333233163363087

  Köszi a játékot :)

  ReplyDelete
 43. Szia! Itt Zsofi néven követlek, facebookon Zsófia Szabó néven.emailcímem : getready009@hotmail.com. Megosztottam az oldalad facebookon, én is sok sikert kívánok az újévi fogadalmak betartásához! :)

  ReplyDelete
 44. Szia!
  Itt Krisz (rougeandstyle.blogspot.com) néven követlek facebookon pedig rougeandstyle blog néven.
  Email: kristinajuhas@gmail.com
  Kitettelek a blogom oldalsávjába : rougeandstyle.blogspot.com
  Igaz, hogy a feltételekben azt írtad, hogy a szeptember 1-je előtt indított blogoknál fogadod el, hogy elkerüld a kamu blogokat, remélem az enyémet el tudod fogadni, nem pont elsején indítottam, de valahol ott szeptember elején, azóta havi 25-30 bejegyzésem van :)
  Köszi a lehetőséget, imádom a blogodat *_*

  ReplyDelete
 45. Szia!
  HystericalGirl néven követlek itt.
  Facen pedig Renata Olajos néven ;)

  Köszi a lehetőséget! :)

  ReplyDelete
 46. Elfelejtettem a mailem: o.renata92@hotmail.com ;) Köszi és bocsi :S :$

  ReplyDelete
 47. jajj deklassz:)
  fb-on Róth Ramona, itt Rami néven követlek, és megosztottam fb-on a képet:)

  ReplyDelete
 48. Szia!
  Szeretnék jelentkezni a játékra!
  A blogod Gumikacsa20 néven követem. Lájkoltam a blog Facebook oldalát is és meg is osztottam a játékot. (Kecskeméti Hajnalka néven)
  Az e- mail címem pedig: kecskemeti.hajnalka@gmail.com
  Köszönöm:
  Hajni :-)

  ReplyDelete
 49. Szia!
  A blogod Roxi néven követem, facebookon Roxana Jennyfer Herczog néven lájkoltam az oldalad. E-mail címem: roxietronic@yahoo.de

  ReplyDelete
 50. Szia!

  GFC: Maryen
  Facebook: Adancsek Annamária
  Email: viorica@spwned.net

  Köszi a játékot!

  ReplyDelete
 51. Szia!

  A blogon Nina néven követlek
  Facebook: Kovács Krisztina
  email:nina909@freemail.hu

  Köszi a játékot!

  ReplyDelete
 52. gfc-anna_k67
  FB-Anna Ku

  shared-https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=327847797249268&id=100000397851099

  anna_k67 at yahoo dot com

  ReplyDelete
 53. Szió, egész új látogató vagyok de azért beállok a sorba.

  Betsi -Betsaida W.G. - néven követem nyilvánosan a blogodat.
  Facebookon meg Ágika Bodó névvel likoltam a kért játékot és meg is osztottam.

  Csinosak az outfit összeállítások. :P Morzsázgatok még.

  Hellou!

  ReplyDelete
 54. Szia:)
  én is új vagyok még a blogodon:D
  GFC: vivien-zsofia
  Fb : Vivien Romvári
  email: zsovia@freemail.hu

  ReplyDelete
 55. Google:varga julia
  Fbook:varga julia
  e-mail:zerobanshee@gmail.com

  koszonjuk a lehetoseget!j

  ReplyDelete
 56. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 57. anita néven követlek itt.
  Fb. Fodor Anita
  fodanita1248@gmail.com

  ReplyDelete
 58. Szia!

  Monday néven követlek és Szépség. Blog. néven lájkoltam a facebook oldalad. :)
  szepseg.blog@gmail.com

  ReplyDelete
 59. Szia!
  Vattacukor néven követlek
  FB: Beautycrumbs néven lájkoltam az oldalad
  Kitettem oldalsávba: http://beautycrumbs.blogspot.com/
  Köszi a játékot! :)

  ReplyDelete
 60. Sziaa. :))
  Rékaa. néven követlek a blogon, facebookon pedig Réka Tóth néven lájkoltalak és meg is osztottam a nyereményjáték képét:)
  Nagyon köszönöm a lehetőséget.
  További szép napot!

  ReplyDelete
 61. bocsi, az email címem lemaradt: trany@citromail.hu

  ReplyDelete
 62. Szia! itt Csillácska néven követlek, faceboonon pedig Csilla Orosz-ként:) mail: csilladraga@gmail.com

  ReplyDelete
 63. Szia! Tímea néven követlek azt hiszem, atimcsike@gmail.com az email címem és megosztottam a játkot a fb oldalamon és ott lájkoltalak is!

  ReplyDelete
 64. Szia. Zsuzsi néven követlek. zsuzsi0505@hotmail.com az e-mail címem. Facebookon Botos Zsuzsika-ként :)

  ReplyDelete
 65. Szia, Nora Feniasz néven követlek, facebookon is megosztottam!

  ReplyDelete
 66. Szia,
  Google fiók: neon_kíwíí
  Facebook: Tíaa Nekobampaia
  E-mail: tyah@citromail.hu
  :)

  ReplyDelete
 67. Szia!

  Követlek:
  Google: Németh Réka
  Facebook: Réka Németh
  E-mail: nemethreka1987@hotmail.com
  Lájk az oldal és osztva a nyereményjáték facebookon!

  ReplyDelete
 68. Szia! Gréti néven követlek, greti93@index.hu mail címmel és a facebookon lájkoltalak és osztottam Gréta Szabó néven :)

  ReplyDelete
 69. Szia! Sok sikert kívánok neked 2012-re:)

  GFC: vera
  Facebook: Veronika Pélyi
  kitettem a blogom oldalsávjába: www.roniswonderland.blogspot.com
  e-mail: pelyivera@gmail.com
  :)

  ReplyDelete
 70. Szia!
  Nagyon tetszik a blogod, és mikor megláttam ezt a nyereményjátékot kb. meghaltam, olyan szinten rajongok ezért a parfümért, éppen ezért megtettem mindent, hogy esélyes legyek rá, lájkoltam is az oldaladat a Facebookon Katona Adrienn néven.
  Bekövettelek Twitteren is: audrina_91
  e-mail: adriennkatona@yahoo.com
  Google: audrina_91
  Megosztottam a képet is, amiről szó volt és szóltam több csajszinak is,hogy tegyék ugyanezt.
  nekem is van egy szépségápolós blogom, ott reklámozlak is majd a következő bejegyzésemben,ha nem gond:D http://www.shopping-biblia.blogspot.com/ örülnék, neki ha benéznél, vagy felírakoznál rá ugyanis hamarosan én is nyereményjátékot indítok ;)
  További sok sikert kívánok neked a bloghoz és sok követőt! :-)

  ReplyDelete
 71. Szia! Itt insidecore néven a facebookon pedig Nicole Pósafalvine Lázár néven követlek.
  E-mail címem: nikiposa@gmail.com

  ReplyDelete
 72. Szia!

  Itt a blogon cs.dora néven követlek, Facebookon pedig Dóra Krauteim néven.
  E-mail: cs.dora@zoznam.sk

  ReplyDelete
 73. szia!

  A blogon cs.dora néven követlek, facebookon pedig Dóra Krautheim néven.
  E-mail: cs.dora@zoznam.sk

  ReplyDelete
 74. Szia,
  itt jeriko rózsája néven követlek, fb-n Noémi Bányai néven osztottam meg.
  E-mail: crazy724@gmail.com

  Sok sikert! :)

  ReplyDelete
 75. Szia!

  Itt követlek: enikoke néven
  E-mail címem: kisenikoke@gmail.com
  Facebookon lájkoltalak és osztottalak: Csók Enikő

  ReplyDelete
 76. Szia!
  Itt nikusz90 néven követlek, FB-on Nikolett Papp néven. FB-on megosztottam a játékot.
  Email címem: nikusz90@gmail.com
  Köszi a játékot!

  ReplyDelete
 77. Szia!

  Katka Hajdúová néven követlek itt, Fb-on Katka Hajdúová néven lájkoltalak.
  FB-on megosztva a játék.
  e-mail: hajdu.carmen87@gmail.com

  Köszönöm a játékot:)

  ReplyDelete
 78. sziaa :)

  viktoria. néven követlek itt, facebookon pedig Viktória Rózsás a nevem, az e-mail címem viktoria.rozsas@gmail.com

  facebookon megosztottam a játékot! :)

  1+1 esély

  köszi a lehetőséget ;)

  ReplyDelete
 79. Adele néven követlek itt, fészen Murvai Mariann, email: panini92@citromail.hu
  köszi:)

  ReplyDelete
 80. Szia!

  Itt Ada néven követlek! Facen: Nagy Adrienn! e-mail puszedli9@freemail.hu

  ReplyDelete
 81. Szia! :)
  Viktória Vereczki néven követlek itt is, ésaa Facebookon is.
  E-mail címem: vviki96@citromail.hu
  + megosztottam a facebookon a játékot :)
  Köszi szépen!

  ReplyDelete
 82. Szia!

  CRaPTRaSH néven követlek, Facebookon Klaudia Orbán néven megosztottam a játékot (természetesen ezzel követlek is :]), e-mail: craptrash@hotmail.com.
  Köszi a lehetőséget :]

  ReplyDelete
 83. Szia!

  Itt követlek: kicsigekko néven
  E-mail címem: kicsigekko@citromail.hu
  Facebookon lájkoltalak és osztottalak: Gertner Kinga

  Köszi a játékot :)

  ReplyDelete
 84. Szia:)
  GFC:morphine
  mail:winnie_thebest[kukac]yahoo.com

  ReplyDelete
 85. GFC: gaby
  Facebook: Gab Juk

  Email: gabjuk@hotmail.com

  ReplyDelete
 86. GFC:Anibani
  email:ancibal12@hotmail.com

  lovely blog :)

  ReplyDelete
 87. amazing giveaway!
  gfc elespot85
  email elespot85@hotmail.it

  ReplyDelete
 88. follower: clapratty
  FB: Claudette Giveawayer
  prattico@inwind.it

  +1 Shared to FB: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=298591886856268&id=100002405035885
  Finger crossed;)

  ReplyDelete
 89. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 90. Szia Lídia!
  Itt a blogon: Soledad
  Facebookon: Rita Szlovencsák és megosztottam a játékot.
  email: soledadgyurmaekszerei@gmail.com
  Köszi a játékot! :)

  ReplyDelete
 91. Szia ! kata1990 néven követlek, Facebookon pedig Kata Papp néven. E-mail:pppkata1@citromail.hu

  +1esély: megosztottam:)

  ReplyDelete
 92. partecipo su facebook e sono follower gfc togato antonella giglio-82@hotmail.it

  ReplyDelete
 93. Awesome!

  GFC: ShiningLittle Star
  FB: Mary Squillace
  Twitter: @ShiningGlam
  Mail: cupcake89@libero.it

  Posted on FB: http://www.facebook.com/mary.squillace2/posts/215667425192443

  ReplyDelete
 94. Enter me please!
  FB: Sunshine's Fashion
  GFC: lebi
  ruth_jagers@libero.it

  ReplyDelete
 95. Shared on fb!
  link: https://www.facebook.com/penelope.give/posts/334133573275192
  FB: Sunshine's Fashion
  GFC: lebi
  ruth_jagers@libero.it

  ReplyDelete
 96. I'd love to win!!!
  GFC: MakeUp Fun
  Email: sidney_3@hotmail.it
  FB: Stella Incantevole
  Shared here: https://www.facebook.com/SteLLa.InCaNtEv0Le/posts/100920030031794
  I really love this perfume! Fingers crossed!!!!!

  ReplyDelete
 97. wooow!!! I follow you on gfc (erikamilani) and fb (erika milani)
  my email is : erikamilani(at)hotmail(dot)it

  ReplyDelete
 98. I share here : https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1592960584
  erikamilani(at)hotmail(dot)it

  ReplyDelete
 99. GFC: chiccacocca
  fb: chicca cocca
  email: erika_giveaway@hotmail.it

  ReplyDelete
 100. GFC: chiccacocca
  fb: chicca cocca
  email: erika_giveaway@hotmail.it

  I shared here: https://www.facebook.com/profile.php?id=100003005158526#!/profile.php?id=100003005158526

  ReplyDelete
 101. Partecipo e condivido! ^^
  Su FACEBOOK sono PATRIZIA GIVEAWAY SCHIAVONE
  PATRI.SHEVA@TISCALI.IT

  ReplyDelete
 102. gfc jasminem2004
  fb carmen rossi
  shared on fb:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000538226239&ref=tn_tnmn

  email:jasminem2004@hotmail.com

  ReplyDelete
 103. hi please enter me!

  gfc eleonora.marchetti
  face ele paradise marchetti
  mail eleonora.marchetti@libero.it

  ReplyDelete
 104. i've also shared on my facebook profile: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=353144391380390&id=100003031468485

  mail eleonora.marchetti@libero.it

  ReplyDelete
 105. gfc mbilla82
  twitter mbilla82
  fb adriana costanzo
  mail mbilla82@yahoo.it
  share on fb https://www.facebook.com/adriana.costanzo/posts/318286624881543

  ReplyDelete
 106. enter me please ^^

  GFC Francesca Scirpoli

  FB Francesca Loveredhair

  piukina81@gmail.com

  ReplyDelete
 107. posted on mu blog sidebar http://4passinellamiavita.blogspot.com/

  piukina81@gmail.com

  ReplyDelete
 108. shared on fb http://www.facebook.com/CenerentolaInnamorataDelMaso/posts/217449771680559

  piukina81@gmail.com

  ReplyDelete
 109. Awesome giveaway! Enter me please! :)
  GFC: floryfrancy
  e-mail: floryfrancy@inwind.it
  FB: Florinda Fraccalvieri

  ReplyDelete
 110. I shared here: https://www.facebook.com/florinda.fraccalvieri
  FB: Florinda Fraccalvieri

  Finger crossed! ;)

  ReplyDelete
 111. HI! I'M NEW ITALIAN FOLLOWER, I'M LAURA VALZY! ENTER ME, PLEASE! MAIL valzy87@yahoo.it
  THANKS!!! ^_^

  ReplyDelete
 112. share don fb
  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=317777451596753&id=100001224291895

  ReplyDelete
 113. gfc: sharmaynelba
  fb: solo giveaway original
  giveawayer@hotmail.it

  ReplyDelete
 114. szia!
  Reni néven követlek itt, facebookon pedig Renáta Rózsás néven lájkoltalak.
  az e-mail címem: renata.rozsas@gmail.com
  megosztottam a játékot facebookon :)
  1+1 esély

  ReplyDelete
 115. szia, itt Marcsikaaa néven kôvetlek, facebookon Mária Parádi néven:)
  email: marcsikatany@azet.sk
  kôszi :)))

  ReplyDelete
 116. jaj, elôbb kifelejtettem, megosztottam facebookon :)))

  ReplyDelete
 117. Hello !!!
  I follow you via GFC with the user iulika_ct. My email address is iulika.ct@gmail.com
  I like your Facebook fan page, my name on Facebook is Iuliana Gondos.
  I facebooked about the giveaway https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=334982786533218&id=100000205924696
  This is a great giveaway. Good luck to everyone !!!

  ReplyDelete
 118. GFC Sara
  e-mail succipooh@hotmail.com
  fb Sara Pastore

  bye :)

  Sara

  ReplyDelete
 119. GFC follower: Fabulosity
  FB. Alessia Lale
  alelale at live.com

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature