Top Social

The making of... my new header / Így készült... az új fejlécem

Thursday, January 19, 2012
It has been a month since I changed the header of my blog, which may seem a bit strange I know: it barely resembles to me, and my eye-colour is modified too to match the peacock feathers. We shot the pictures in a studio, a couple of them are captured without the mask. My little dog, Roxy was with me too, she wasn't featured in too many posts lately. This was a special experience for her too (well, maybe if she could speak, she wouldn't say the exact same words :P), this was the first time that professional pictures were made from her in a studio!

Már lassan 1 hónapja új fejlécem van, amin akár hiszitek, akár nem, én vagyok (tudom, nem nagyon felismerhető és a szemem színe is szerkesztve van a pávatollhoz). Egy műteremben fotóztunk, készült pár kép rólam maszk nélkül is. Ott volt velem a kiskutyám, Roxy is, aki mostanában sajnos méltatlanul keveset szerepelt a blogon! Ez most neki is különleges élmény volt (bár lehet, ha beszélni tudna, ő nem pont így fogalmazna :P), hiszen ez az első alkalom hogy profi fotósorozat készült róla műteremben!

01


This mask is so beautiful and unique, when I saw it I knew it's a sign: this will be my fashion mask :D Then I tried it on and I was almost terrified, how this amazing mask can make my face so scary. I was hoping we could accentuate the beauty of the mask somehow, but the whole-face pictures are still frightening. Then, my photographer cut one of the pictures as an experiment. I thought this one was worth sharing so I chose it as my header.
You can see me wearing a t-shirt I bought for this special occasion, though I didn't use it for the header in the end.
What do you think about my new header? Do you like it? Or would you choose another picture from these?
XOXO,
Lidia.


Ez a maszk szerintem gyönyörű és nagyon különleges, mikor megláttam, egyből tudtam hogy ez jel: ez lesz az én "fashion mask"-om :D Aztán felpróbáltam, és szinte elborzasztott, hogy ez a gyönyörű álarc milyen ijesztővé teszi az arcom :D Gondoltam előnyös fotózással ki lehet majd hangsúlyozni a maszk szépségét, de a teljes arcos képek sajnos elég rémisztőek. Aztán a fotósom csak kísérletképpen megvágta az egyik képet. Ez már szerintem is vállalható lett, annyira, hogy ezt választottam a fejlécnek is.
Láthatjátok, hogy van rajtam egy póló is, amit direkt erre az alkalomra csináltattam, de végül nem használtam ki.
Mit gondoltok az új fejlécről? Tetszik? Vagy inkább másik fotót választanátok a sorozatból?
XOXO,
Lídia.


02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
8 comments on "The making of... my new header / Így készült... az új fejlécem"
 1. Nagyon édesek a képek :) Én se gondoltam volna, hogy Te vagy a fejléces képen! De jó tudni, hogy igen. :D Milyen pirosító van rajtad? Nagyon szép.

  ReplyDelete
 2. Your dog is a cutie. :)))
  Enjoy your day!

  Xoxo, Victoria from Toronto.

  http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Egy jó vágás csodákra képes. A maszk egy kifejezéstelen arcot ábrázol (szerintem), és ez a szenvetlenség feketében kicsit ijesztővé teszi. A vágás pont ezen segít, a hangsúly sokkal inkább a szemedre került (a színezés miatt is), de emellett maradt egy adag titokzatosság. (A kutyás képek nagyon jók lettek.)

  ReplyDelete
 4. Szerintem nagyon jó ez a fejléc, mert abszolút le lehet belőle szűrni, hogy direkt ehhez a bloghoz készült, én szeretem, amikor a blogger az egyéniségéhez illő layout-ot készít, nem csak úgy átvesz valamit valahonnan (nekem még az utóbbi van, de szeretnék egyedit készíteni, ha megoldható lesz a fotózás végre). Egyedül a szemszínnel van egy kis bajom, nekem egy kicsit természetellenes, szerintem maradhatott volna a 2. képen az eredeti zöld, az is tökéletesen passzol a pávatollak színéhez. Remélem, nem haragszol, hogy ezt írom, nem akarok kötözködni. A többi kép is jó, látszik, hogy nagyon szereted a kiskutyád (aki nagyon cuki, kicsit megszeppent képet vág ♥), ami nekem mindig nagyon szimpatikus, hisz imádom a kutyákat.

  ReplyDelete
 5. Szia!
  Nagyon jó a fejléc, de azon gondolkodtam, hogy talán meg kellett volna próbálni, hogy mondjuk szoros kontyba tűzöd a hajad, és úgy nem lett volna fura.

  ReplyDelete
 6. Timi: Köszönöm :) Akkor még jó hogy kiírtam :) A pirosító: MAC, ezt vettem a divattüntetéses nyereményemből, ha jól néztem, akkor az árnyalat neve Well Dressed :) Milyen találó :DD

  Victoria: Oh thank you, I told Roxy too :D Have a nice day!

  Gregoriosz: Köszönöm! Örülök hogy tetszett :) Tőled, mint szakértőtől még inkább jól esik :)

  Bog-Bog: Dehogy veszem kötözködésnek :) Ez egy szubjektív vélemény, de pl. egyik legjobb barátnőm is azt mondta, hogy jobb lett volna a saját szemszínemmel. Szóval lehet benne valami!
  Kíváncsi leszek az egyedi fejlécedre!
  Köszönöm hogy írtál és örülök hogy tetszenek a képek :)

  Anonymous: Lehet hogy igazad van... erre nem is gondoltam :(

  ReplyDelete
 7. The full face pictures are beautiful as are the ones with your wonderful Roxy. I would keep the one that you have on your header as you are comfortable with it ~ Remember we are just spectators in your life.

  ReplyDelete
 8. jaj ez a kutya de édes ♥♥♥ és te is nagyon szép vagy mindegyiken :)
  puszi :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature