Top Social

My favourite faux fur gilet / A kedvenc szőrmemellényem

Friday, January 6, 2012
I noticed that nowadays I keep wearing this gilet with everything, it fits into almost any combination. This winter (maybe even on the colder spring days too) you will see it in lots of posts, but I'm sure that many of you have something similar in your warderobe, so I hope I will be able to give you good tips how to wear it. I wasn't feeling cold in the balerina shoes at all, you know the weather was mild, though I was wearing a coat above my clothes, I just took it off for the sake of the photoshoot :)

Azt vettem észre, hogy mostanában szinte mindenhez ezt a mellényt hordom, olyan jól kiegészít bármilyen ruhaösszeállítást. Ezen a télen (talán még a hidegebb tavaszi napokon is) sok posztban fogtok még vele találkozni, de biztosan sokatoknak van hasonló a szekrényében, remélem tudok majd jó ötleteket adni hogy hogyan viseljétek. A balerinacipőben pedig egyáltalán nem fáztam, mostanában enyhébb napok voltak, bár kabát azért volt a ruha fölött, csak a fotózás kedvéért levettem :)

01


We shot the pictures in a really good mood, plus there was a volunteer wanting to participate in the photoshoot: a dog :) It's such a shame I forgot to bring Roxy, I'm sure they'd get on pretty well :)
I leaned to the fence and I didn't notice him, just that something wet touched my hand! I got really frightened, but then I realized it's just Him coming towards the fence and that he really want to make friends :) So we became acquainted with eachother and I promised him to put in today's post! :P Hope you like it!
XOXO,
Lidia.


A fotózás igazán mókás hangulatban telt, akadt még egy jelentkező aki szeretett volna részt venni a képeken: egy kutyus :) Ezúttal nagyon sajnáltam hogy nem volt velem Roxy, pedig milyen jól kijöttek volna :) Nekidőltem a kerítésnek és észre sem vettem, csak azt hogy valami nedves hozzáért a kezemhez! Nagyon megijedtem, de aztán láttam hogy Ő jött oda a kerítéshez és nagyon szeretne velem megismerkedni :) Szóval összebarátkoztunk és megígértem neki hogy beleteszem őt is a mai posztba :P Fogadjátok szeretettel!
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
Hat / Sapi: C&A
Striped top / Csíkos felső: F&F
Faux fur gilet / Szőrmemellény: Vero Moda
Red skinny jeans / Piros skinny farmer: Bershka
Balerinas / Balerinacipő: Bata
Fringe bag / Rojtos táska: Sebastiano
Watch / Óra: Michael Kors
Earrings / Fülbevaló: Tally Weijl
11 comments on "My favourite faux fur gilet / A kedvenc szőrmemellényem"
 1. Jaj de jó, hogy a kutyust beletetted!! Nagyon cuki :)
  Eddig nem igazán tetszettek a szőrme mellények, de már egyre jobban kezdek vele megbarátkozni, még a végén az is lehet, hogy veszek egyet. :)))

  ReplyDelete
 2. Az első kép a legjobb, ahol csak alig észrevehetően nyúlik be az orra :D
  Egyébként tetszik a szett, egyszerű és jól néz ki!

  ReplyDelete
 3. Jó lett ez a sorozat, és jó ötlet volt benne hagyni a kutyás képeket. Szegény fotósod nem volt túl irigylésre méltó helyzetben, mert sem az idő, sem a környezet nem kényeztette el. Ilyenkor szoktam fekete-fehérre váltani, persze az én képeimnek semmi köze a divathoz.

  ReplyDelete
 4. Fabulous outfit. Everything in it is trendy right now and together they all look great. Superb bag. Cute shoes. Adorable hat. Visiting your blog is always like getting a lesson in how to dress well!

  ReplyDelete
 5. Nice gilet. :)

  Have a lovely weekend!

  ReplyDelete
 6. Anonymous: Noname hely, nem köthető semmihez :) Egy kis erdő mellett van.

  Niki: mindenképpen, hűvös időben praktikus és variálható :) Örülök hogy tetszik, köszönöm :)

  Anonymous: Igen, nekem is pont ez tetszik benne, teljesen egyszerű, de kényelmes, kellenek ilyenek is :)
  Bizony, azért lett az az első kép :)

  Gregoriosz: Jó meglátás, így van :( De nem akartam fekete-fehéret, ebben pont az a lényeg hogy szín van benne, kár lett volna eltüntetni a pirosat :( Te is fotózol? Meg lehet nézni a képeid valahol?

  Shybiker: Thank you so much! I always get delighted by your comments and posts too! xx

  Victoria: Thanks ;) You too!

  ReplyDelete
 7. Szia! Én is gondolkodom egy ilyen mellényen, megkérdezhetem hogy mennyiért vetted? ;)

  ReplyDelete
 8. flickren - kissé vegyes. (Egy komolytalan ötlet: lehet olyan ff képet is csinálni, hogy csak egy szín marad meg, és az a pirosnál elég egyszerű, de itt elég vicces lenne az eredmény, mert a nadrág lenne a legfeltűnőbb elem.) A 9-es kép viszont szép portré lett.

  ReplyDelete
 9. Anonymous: 13 ezer volt azt hiszem, bár ez még októberben volt :)

  gregoriosz: Megnéztem a képeidet, gyönyörűek! Látszik hogy profi vagy! Valóban, nem lenne túl szerencsés ha csak a nadrág lenne piros, de én is láttam már képeket ahol csak egy szín maradt meg. A 9-es kép most az egyik kedvencem magamról: mind a blog mind a saját facebook oldalamon ez a profilképem :)

  ReplyDelete
 10. Egyre jobb vagy, Lídia! Letisztultabb, stílusosabb, nem kevered a szezont a fazonnal a végtelenségig, nagyon jól megvan a szettekben az összhang mostanában. Szerintem ez is tökéletes lett. Pont annyi csavar van benne, ami ahhoz kell, hogy érdekes legyen egy szett, de nem erőltetett és túlzó. Csak így tovább!:)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature