Top Social

Remembering 2011 with my lookbook pictures / Visszatekintés 2011-re a lookbook-os képeimmel

Tuesday, January 3, 2012
I wanted to make a post with my favourite outfits from 2011 with my lookbook.nu pictures after yesterdays "Lame outfits & funny pictures". Lookbook is a streetstyle page, anyone can upload their picture here in their favourite fashionable dress. It's nearly 1 and half year now I've joined :) Besides uploading my pics here whenever I write a new article on the blog, the site is also one of my main inspirations. I hope you will find this post useful, and if you like the outfit, click hype & click on the post belonging to it, I posted the link to it too.

Hogy ne csak a "félresikerült" képekkel emlékezzünk 2011-re, gondoltam csinálok egy posztot a kedvenc szettjeimmel, beszúrva a hozzájuk tartozó lookbook-os képet. A lookbook egy streetstyle oldal, bárki feltöltheti rá a kedvenc outfitjét. Lassan másfél éve már hogy én is csatlakoztam :) Amellett hogy minden szettet feltöltök ide mikor írok egy bejegyzést, egyik fő inspirációm is az oldal. Remélem hasznos lesz ez a bejegyzés, ha pedig tetszik az outfit, nyomjatok rá egy hype-ot és nézzétek meg a hozzá tartozó bejegyzést, minden kép alá beszúrtam a linkjét is.

DSC_6525

Today's main picture is the one I planned to put on the header of the blog. We shot the picture by the National Museum (you can see the post HERE), but I wasn't completely satisfied with the result, but now I'm so happy I waited because the actual one is really me :) I thought it will have a perfect place in this post, it wouldn't really fit into the last one.

A mai főkép az eredetileg fejlécnek készült képem. A Nemzeti Múzeumnál fotóztuk le (azt a bejegyzést ITT nézhetitek meg), de nem voltam vele teljesen elégedett, és örülök hogy vártam, mert a mostani már tényleg teljes mértékben én vagyok :) Gondoltam belerakom ebbe a posztba, mert a tegnapiba annyira úgysem illett volna bele.
If you like the pictures, follow me on lookbook ;) Which one was your favourite post from my blog in 2011?
Have a nice day!
XOXO,
Lidia.

Ha tetszenek a képek, kövessetek lookbookon is ;) Nektek melyik volt a kedvenc bejegyzésetek a blogról 2011-ben?
Legyen szép napotok!
XOXO,
Lídia.


6 comments on "Remembering 2011 with my lookbook pictures / Visszatekintés 2011-re a lookbook-os képeimmel"
 1. Látszik a fejlődés :) Nekem még mindig a nyári ruha téliesítése a kedvencem, de a trapéz nacis is nagyon jó lett! Meg kb az összes szett tetszik, amiben az az isteni barna tűsarkú bokacsizma látható. :D

  ReplyDelete
 2. The pictures are really lovely. :)

  ReplyDelete
 3. A kedvenceim: a 7., 9., 13., 19., 20., 22., 23., 27., 28., 29!, 30., 34. és a 36. képen látható szettek. Ezek közel állnak a stílusomhoz, inspiráltak. Csak így tovább, szerintem klassz évet zártál blog-szempontból. :)

  ReplyDelete
 4. Nekem a dinamikus fotók tetszenek jobban, vagyis azok a képek, amelyeken laza vagy, nem pózolsz, hanem csak úgy természetesen adod magad. Nagyon sok ilyet láttam a tegnapi posztodban is. :)

  ReplyDelete
 5. Timi: De jó, úgy örülök, köszi :) Hát az a cipő, mindent feldob :)

  Victoria: Thank you :)

  Cicalány: Hát izgalmas év volt 2011, remélem 2012 még jobb lesz :) Örülök hogy tetszenek, köszönöm!

  marta magdalena wetzl: Lazaság... ami nem tanulható, ez az amiben a legtöbb hiányosságom van sajnos, de nem adom fel :) Örülök hogy tetszett a 3-i poszt :)

  ReplyDelete
 6. Absolutely fantastic photos. You are gorgeous.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature