Top Social

Wall to wall

Wednesday, January 25, 2012
You may have seen this orange blazer around Christmas, now I try to show you can't only wear it in an elegant style but as part of a casual outfit too. I accessorized it with my favourite leopard print scarf and a huge bag that matches to the dark blue jeans.

Ezzel a narancssárga blézerrel még Karácsony táján találkozhattatok, most igyekszem megmutatni, hogy nem csak alkalmi viseletként hordható, hanem casual outfit részeként is. Kiegészítésnek a kedvenc leopárdmintás sálamat és egy nagy, pakolós táskát választottam, ami jól illik a sötétkék farmerhoz.

01


It's almost unbelievable how bright was the sunshine, though it was rather a challenge than a huge delight, direct light makes shooting more difficult. But as he is so talented, it wasn't a problem for him at all, thank you for the beautiful pictures my Dear! Now these are my favourite photos on the blog so far :)
I'm also happy for this nice weather because I could wear my favourite ankle boots and I wasn't freezing without a coat.
I know I haven't shown famous places recently, I promise there will be some in the future, but now I want to fund myself, experiment with what suits me, with the poses and adjustments, if I'm done, and I won't be this busy with my stuff, I will visit cool locations again. Until that time, you can suggest me some, what do you think it would be the best to shoot!
Have a nice day!
XOXO,
Lidia.


Szinte hihetetlen hogy milyen ragyogó napsütés volt, bár a fotósomnak ez inkább kihívás volt, mint nagy öröm, a direkt fény kicsit megnehezíti a fotózást. De amilyen tehetséges, nem okozott neki gondot, köszönet neki ezúton is a szép képekért! Most ez az új kedvenc fotósorozatom mind közül :)
Azért is örülök hogy mostanában ilyen szép az idő, mert felvehettem a kedvenc bokacsizmámat és kabát nélkül sem fáztam.
Tudom, mostanában nem híres helyszíneket mutatok be a blogon, ígérem lesz azért majd olyan is, de most inkább szeretném megtalálni önmagam, kikísérletezni mi áll jól, milyen pózok, milyen beállítások, ha ez megvan, és nem is leszek így elhavazva a dolgaimmal, ismét ellátogatok klassz helyekre. Addig is írhattok párat, hogy szerintetek hol készüljön a következő!
Legyen szép napotok!
XOXO,
Lídia.


02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
Scarf, blazer / Sál, blézer: H&M
Top: Clothes exchange / Felső: Ruhacserebere
Jeans / Farmer: F&F
Shoes: From the USA / Cipő: Amerikából
Bag / Táska: Zara
Watch / Óra: Michael Kors
12 comments on "Wall to wall"
 1. Szép vagy szemből, tök jó! Nekem egy öv hiányzik, amúgy hibátlan.

  ReplyDelete
 2. A blézer, az arany-gombok, a leopárd minta telitalálat! Látom egyre inkább figyelsz a helyes óraválasztásra - bár lehet a régi posztoknál is csak nekem kerülte el a figyelmem...
  Valahol nekem a cipő nem az igazi, de szerintem ez megint inkább a fárnya konzervatívizmusom :)

  ReplyDelete
 3. Kákán is csomót kereső hozzászólás lesz.
  Az ilyen napfényes helyzetben érdemes lehet kipróbálni polárszűrőt (nyáron szinte le se veszem a gépről) vagy sima szürkeszűrőt, mert ezeknél a képeknél fontos a kis mélységélesség (ideálisan olyan 0,5-1m között lehetne). Pontosabb számokért ott a DOFmaster.
  A fal mellett készült képek kicsit ferdék, ez a 14-esnél a legkevésbbé zavaró (mondjuk a többinél sem annyira, de nem ügy kijavítani). Az utas képekből elég lenne egy is. Néhány képnél meg vannak kiégett / bebukott részek, ezt a feldolgozás során lehet ellenőrizni, és ha nem jpg-t, hanem raw-t használsz, akkor a helyreállításra is elég jó esélyeid vannak.
  (remélem ez még belefér konstruktív kritikába)
  Gorsium, valamikor tavasszal?

  ReplyDelete
 4. Hihetetlen milyen fejlődésen mész keresztül az utóbbi pár hétben/hónapban.
  Nagyon jó irányban haladsz és úgy tűnik, hogy valóban a saját stílusod felé haladsz, mert csak úgy ragyogsz a képeken! Lassan egy éve nézegetem a szettjeidet, és mostanában akármikor megnyitom a blogodat jó érzés fog el, hogy már hova jutottál.
  Csak így tovább!
  Helyszínek: Gül Baba Türbéje, Veronika Placc, Kopaszi-Gát
  Hajrá:)

  ReplyDelete
 5. The blazer and the scarf are great. :)

  ReplyDelete
 6. Tényleg nagyon hiányzik az öv. De nem csak most, mindig minden szettedből! Pedig öv nélkül minden szett "incomplete" (bocsánat, nem találom a megfelelő szót). Nem kell nagy beruházás, kezdetnek vegyél egy feketét meg egy barnát farmerhoz való vastagságban, azokat szinte mindenhez tudod használni. Aztán később lehet variálni is, extrább darabokkal. De az öv nagyon fontos!!

  ReplyDelete
 7. Szia Lídia,

  Ez a szett egyszerűen mesés!! A blézernek gyönyörű színe van, nagyon jól megy a hajadhoz, minden telitalálat. A helyszín, a ruhadarabok, fotók. Az előző két szetted nekem nem jött be, de e most megin szuper:)

  ui.: szívesen megnéznék egy kicsit téliesített color blocking szettet tőled. Tavalyi trend ugyan, de sztem akár lehetne örök érvényű is, mert igazán feltűnővé teheti a viselőjét, ha jól van összerakva. Szóval, ha kedvet érzel hozzá, csak egy ötlet:)

  ReplyDelete
 8. Szia! Nagyon jó kis szettet állítottál össze! :) Az öv nekem is hiányzik egy kicsit, de nélküle is jó. A cipőd nagyon tetszik, de könyörgöm, ne hord mezítláb, meg fogsz fázni. remélem csak a fotózás ideje alatt volt rajtad. :)

  ReplyDelete
 9. Nagyon jó szett! Mostanában rá vagyok kattanva a narancssárgára, van egy szoknyám meg egy ruhám, de ez a blézer is szuper! Egy az egyben felvenném hétköznapra, mert feltűnő, de mégsem túlzás. Valami színes blézert szeretnék amúgy, mert csak fekete meg tyúklábmintás van. Királykékre gondoltam, vagy pirosra, most úgyis pirosmániás korszakomat élem.
  Kérdés: Angliában milyen boltokat nem hagynál ki? Áprilisban megyek 10 napra Londonba, és már tervezgetek.=) A New Lookba meg a Topshopba mindenképp bemegyek, és a Dorothy Perkinsbe is (már kinéztem egy álom nude Mary Jane cipőt, remélem tavasszal is lesz hasonló), van valami tipped még?

  ReplyDelete
 10. Anonymous: Köszii :)
  Tudom, egy öv tényleg feldobná :) De megmondom őszintén, nem nagyon hordok :)

  JAGMAN: Az biztos, szinte le sem veszem ezt az órát :$
  Ez az egyik kedvenc cipőm, szerintem jól megy a szetthez, ahhoz választottam a sálat.

  Gregoriosz: Dehogy, mindig örülök ha megírod a véleményed, sokat tanulhatnék tőled! Polárszűrőm sajnos nincs :( Drága egy olyan?
  Sajnos nem vagyok fotós, úgyhogy nekem ezek kicsit magasnak tűnnek, el kéne mélyednem ebben a témában. Azért igyekszem kihozni a legtöbbet a lehetőségeimből.
  A helyszín ötlet jó, köszönöm :)

  Anonymous2: Nagyon jó érzés ezt olvasni, köszönöm! Örülök hogy így látod :) Köszönöm a helyszíneket, felírtam!

  Victoria: Thanks, I’m glad you like them!

  Anonymous3: Tudom és teljesen igazad van :) Házi feladat: öv. Most egyelőre nem engedhetem meg magamnak, de a következő shoppingnál beruházok, ígérem.

  Anonymous4: Juj köszönöm! Color blocking hamarosan lesz, szerintem neked tetszeni fog, ma fotóztuk :P

  marta magdalena wetzl: Annyira nem voltunk sokat kint a hidegben. Egyébként is mindent a jó fotókért :) Nem is volt annyira hideg.
  Örülök hogy tetszik, az övvel pedig teljesen egyetértek, én is erre gondoltam mikor utólag nézegettem a képeket.

  Apolka: Köszönöm szépen, aranyos vagy :)
  De irigyellek, hogy mész Angliába! Minden bolt, amit írtál szuper, én is ezeket nézném meg, de emellett megnéznék még olyan felső kategóriás boltokat, amik itthon nincsenek, illetve az olcsóbbak közül Primark. Meg tudom, hogy imádod a sminkeket, kint több drogéria van, mint itthon, azokat is feltétlenül látogasd meg és hozz haza sok zsákmányt :) Kíváncsi leszek az ilyen témájú posztjaidra :)

  ReplyDelete
 11. Szia Lidi!

  Nagyon tetszik ez a szett, jól kiegészíti egymást a sikkes, dögös, pirosas-narancs blézer és a leoprád mintás sál, tuti kombináció! Nekem csak egy valami szúrja a szemem, anélkül 10/10-es lenne az összeállítás... a nadrág szára ahogy bele van tűrve a csizmába nekem kicsit furává, kicsit bénácskává teszi a szett alsó szekcióját, pedig anélkül tényleg tökéletes lett volna. Nincs valami nagyon szűk szárú skinny jeans nacid? Olyan aminek ilyen répa az alja. :D Szerintem az jobban mutatna bedugva a csizmába, mert nem gyűrődne meg és nem lenne itt-ott buggyos. De ez csak egy apró észrevétel, minden más nagyon tetszik. :)

  Üdv: Nóri

  ReplyDelete
 12. Nóri: Ez az egyik legszűkebb nacim :) Nem nagyon érvényesülne a cipő ha ráhúznám a farmert, ezért tűröm be, de szerintem annyira nem zavaró. Abszolút ráfeszül a lábszáramra, szerintem ennyi gyűrődés még belefér. De örülök hogy a többi része tetszik a szettnek, aranyos vagy, köszönöm! :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature