Top Social

Wearing a blazer in january / Egy szál blézerben januárban

Sunday, January 15, 2012

It has been a while since I have showed you an outfit with my rain boots, and I know that the weather was nice & warm, but I started to really miss my booties! :) At least, if the sky became grey & rainy, you already had a timely outfit idea on the blog. I know that I’m only wearing a t-shirt & military blazer on top, but you can complete the composition with a trench & umbrella. I was so lucky that I wasn’t feeling cold in such flimsy clothing, and the sun was shining so bright I had to wear my sunnies too.

Jó ideje nem volt már gumicsizmás szett a blogon, és tudom, hogy mostanában kellemes, tavaszi idő volt, de olyan régen volt rajtam a csizmám, hogy már egyszerűen hiányzott :) Legalább ha borúsra fordulna az idő, már lesz aktuális outfit ötlet a blogon :) Igaz, felül csak egy pólót és military blézert viselek, ezt eső esetén kiegészíteném egy ballonkabáttal + esernyővel. Szerencsém volt, még ilyen lenge öltözetben sem fáztam, és olyan szépen sütött a nap, hogy felvettem a napszemüvegemet is.

01


You said you liked the funny flashback on 2011 post because it was so spontaneous. In the new year, I will try to publish more unprompted pictures, be more loose, I’m starting to feel this posing-thing :D I know I’m not a professional model at all, but I’m so satisfied wtih these pictures: simple combination, nice lights, good location.
Hope you have a great weekend :) For me, sweet leisure has just begun, because I was working, but I planned to do lots of things, of course taking new pictures too! I like to retire in my shell during the winter, but this wonderful weather is so inspiring :)
XOXO,
Lidia.

Azt mondtátok, tetszett a vicces visszatekintő bejegyzés, mert spontán volt. Az új évben igyekszem spontánabb képeket posztolni, felszabadultabb lenni, mostanában egyre inkább érzem ezt a pózolás-dolgot :D Tudom, hogy egyáltalán nem vagyok egy profi modell, de ezekkel a képekkel most tényleg elégedett vagyok: egyszerű ruhaösszeállítás, szép fények, jó kis helyszín.
Remélem jól telik a hétvégétek :) Nekem még csak most jön az édes pihenés, mert dolgoztam, de sok mindent terveztem, természetesen fotózást is! Télen általában szeretek begubózni, de ez a csodás idő engem is inspirál :)
XOXO,
Lídia


02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Hat, blazer / Sapi, blézer: H&M
Top / Felső: F&F
Jeans / Farmer: Retro
Rain boots / Gumicsizma: Burberry
Sunnies / Napszemüveg: Mango
10 comments on "Wearing a blazer in january / Egy szál blézerben januárban"
 1. A szett kiváló, de az tetszik a legjobban, hogy végre ezer arcod van a képeken, egyáltalán nem vagy merev és a mosolyod sem mesterkélt. Hatalmas fejlődés, gratulálok és köszönöm is egyben! :)

  ReplyDelete
 2. Tetszik a csizma. És azt akarom, hogy jelent természetesebben is.

  ReplyDelete
 3. Nekem eddig ezek a képek tetszettek a legjobban! Nagyon jó, mikor mosolyogsz és most tényleg egyiken sem voltál olyan "merev". A cuccok is klasszak és a hajad is nagyon szép a képeken! Csak így tovább!

  ReplyDelete
 4. Nagyon szuper, vidám képek lettek!! :) Tök jóó :)
  És olyan jól áll neked mikor mosolyogsz vagy nevetsz :)

  ReplyDelete
 5. Az első kép tökéletes, a többi között is van nagyon jó. (És felismertem a helyszínt, bár kevés szecessziós középületünk van.)

  ReplyDelete
 6. Nice pictures. :)

  Have a great week ahead!

  Xoxo, Victoria.

  http://www.fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/

  ReplyDelete
 7. Nagyon jó lett a szett, és a spontaneitás is jól áll. Sokkal jobb, mint amikor mereven pzolsz, ezek olyan igazi életképek, nagyon jók lettek.
  Az egész szett nagyon egyben van, újra egyszerű,és nagyszerű.
  Mostanábanaz érezhető a képeiden, hogy megtaláltad önmagad, és a ruháid is ezt tükrözik. :)

  ReplyDelete
 8. Nine: Én köszönöm, aranyos vagy és örülök hogy tetszik!

  Shybiker: :DDD OMG nicest compliment ever, you wrote me in hungarian! Kisses and have a nice day :)

  Viktória: Köszönöm :)

  Gabesz: Juj de örülök :) Csak várd ki a következőt, szerintem az még ennél is jobban sikerült :)

  Marcsi: :)) Igen, látszik hogy ezt a fotózást tényleg élveztem :)

  gregoriosz: De jó :) Igen, ez egy nagyon szép épület :) Bár mostanában próbálom a hangsúlyt inkább a ruhákra és a képbeállításokra helyezni, mint a helyszínekre.

  Victoria: Thank you, it was great indeed, made lots of new pictures :P

  Anonymous: Köszönöm, örülök hogy ez átjön, mert tényleg így van! Igyekszem a jövőben is ilyeneket csinálni :)

  ReplyDelete
 9. Imádom! Eddig ezek a képeid tetszettek a legjobban!!! Még-még-még! :-)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature