Top Social

Arbour / Lugas

Thursday, February 2, 2012
The news are all about the extreme cold weather. I just can't accept this, so I continue to show you some more pictures with a spring-feeling. Hope you dont mind. As long as the sun is shining so bright, I don't plan to cover up in 20 layers, but don't worry, I wasn't staying out in the cold that much.

Nem szólnak másról a hírek, csak az extrém hideg időjárásról. Én ezt képtelen vagyok elfogadni, úgyhogy továbbra is tavaszi hangulatot árasztó képeket szeretnék mutatni nektek, remélem nem bánjátok. Amíg ilyen szép, napos idő van, nincs is kedvem 20 réteg ruhába bújni, de ne aggódjatok, nem tartózkodtam sokáig a hidegben.

01


I'm wearing a really short, knitted, little black silhouette dress, that I paired with thick tights and matching satin scarf. I've put on my short Zara trench I got from Zita: it was already under my other clothes in my closet, I wore it so long ago. There is a really nice waistband belonging to it that I already showed you. If you are curious when I wore it for the first time, you can see it here.
We found a special place that is all-green during the summer, but now that the leaves have fallen, it diffuses such a melancholic feeling. Though I'm not used to repeat locations, I just know I'm going to return in the summer to show you how beautiful it is when it is verdant :)
Have a nice evening!
XOXO,
Lidia.


Egy igazán rövid, kötött kis fekete sziluettruha van rajtam, amit vastag harisnyával és ehhez illő szatén kendővel párosítottam. Felülre a Zitától kapott rövid, Zara ballonkabátot vettem fel: már egészen mélyre került a szekrényben, olyan rég volt rajtam. Egyébként tartozik hozzá egy szép deréköv is, amit már be is mutattam. Ha kíváncsiak vagytok a bejegyzésre, ahol először viseltem, itt megnézhetitek.
Találtunk egy nagyon különleges helyszínt, ami nyáron egyébként tiszta zöld, de ilyenkor télen, miután lehullottak a levelek, áraszt egyfajta melankolikus hangulatot. Bár nem szoktam helyszíneket ismételni, ide úgy érzem, vissza fogok még térni majd nyáron, hogy megmutassam, milyen szépen zöldell :)
Legyen szép estétek!
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
Hat / Sapka: C&A
Little black knitted dress / Kis fekete kötött ruha: Topshop
Short trench / Rövid ballonkabát: Zara
Shoes / Cipő: Buffalo
Clutch / Táska: H&M
Satin scarf / Szatén kendő: New Yorker
Sunglasses / Napszemüveg: Mango
11 comments on "Arbour / Lugas"
 1. Egyre jobban tetszenek a szettjeid :) És mennyivel egészségesebbnek tűnik a hajad, mióta levágattad!
  Minden a helyén van szerintem, a fotók is nagyon jól sikerültek! Tetszik az egész és kész :)

  ReplyDelete
 2. annyira nagyvilági vagy ezeken a képeken! ez a legjobb szó, amit találtam: egy elegáns, visszafogottan csinos lányt látok a fotókon, aki elégedett az életével, és minden percet megragad, hogy élvezze azt. remélem, jól tippelek és így érzed magad!=) csak így tovább!=) puszi

  ReplyDelete
 3. Nagyon jóóó! :) De ha már ilyen hideg van csinálhatnál pár olyan postot, ahol tippeket adsz, hogy miként viseljük rétegezve a pulcsikat, felsőket, mellényeket, kabátokat(igen lassan már a kabátnál is többesszám kell :D) és mégis hogy maradjunk stílusosak a csillió réteg ruha alatt! :D Hajrá! ;)

  Puszi: Nóri

  ReplyDelete
 4. Nagyon tetszik ez az outfited, annyira csinos vagy! És úúúúúgy irigyellek a szép lábaid miatt :D

  ReplyDelete
 5. tetszik hogy mindig olyan kifinomult a stílusod:)

  ReplyDelete
 6. Sokkal jobbak a pózok, tiszta sikerélmény Neked tanácsot adni :)
  Kinga

  ReplyDelete
 7. I love this outfit and the location is perfect. Can't wait to see what it looks like in the summer.

  ReplyDelete
 8. Szia Lídia,

  Ez megint egy nagyon jó szett, nagyon tetszik az egyszerűsége, és az apró részletek, amik különlegessé teszik. Csak így tovább:)

  ReplyDelete
 9. Határozottan egyre jobbak a szettjeid! A kabát telitalálat, imádom a "háttal" (10-es) képet... A sálak nekem is nagy kattanásom mostanság - azóta szinte alig hordok nyakkendőt!

  ReplyDelete
 10. Niki: Köszönöm, jó ezt látni :) A hajamból most megint vágattam amúgy :)

  Apolka: De aranyos vagy :) Abszolút jól tippelsz, most elégedett vagyok, minden úgy halad, ahogy elterveztem, örülök ha ez a képeken is látszik :) Pussz!

  Nóri: Jó ötlet, csak amikor olyan rossz idő van hogy végre beöltözhetnék, akkor nem jók a fények vagy zord kint az idő, amiben nehéz megoldani a fotózást :( De meglátom mit tehetek ;)

  Zsófi: Jajj köszönöm, elpirulok :$ :))

  Barbi: Köszönöm, ez jól esik :)

  marta magdalena wetzl: kösziiii :-*

  Kinga: Az építő kritikát általában megfogadom, írj máskor is :) Köszönöm és örülök hogy tetszenek :)

  Lynn: Thank you so much! Neither can I wait for the good weather, it’s freezing cold outside, minus 10 celsius degrees :’(

  Anonymous: Köszönöm, igyekszem ezen a vonalon maradni akkor :)

  JAGMAN: Köszönöm szépen! Húúú nekem annyi sálam, kendőm van, nem is tudom őket hová tenni, de egyszerűen sosem elég belőlük :))

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature