Top Social

Fringes & fur / Rojtok & szőrme

Sunday, February 26, 2012
As you may see it, the weather was colder when we made the pictures, yet I didn’t feel cold at all. I took off my coat during the shoot, but the pieces worn here kept me warm, because I’m wearing a few extra layers under them. Today in Hungary the sun was shining bright and I felt that spring is coming, so finally I can encourage you to wear something like this on an average day, hopefully you won't be mad at me that I dressed up improperly for the weather :)

Látszik, hogy itt még hűvösebb volt az idő, mégsem fáztam. A kabátot ugyan levettem a fotók kedvéért, mégis melegen tartottak az itt viselt darabok, ugyanis észrevétlenül is alájuk tudtam öltözni. Mivel ma már szépen sütött a nap, ezért végre bátran ajánlhatok egy ilyen szettet hétköznapra, és talán nem fogtok megkövezni, hogy nem az időjárásnak megfelelő szetteket mutatok :)

01

I really love earth-colours like honey brown, khaki and greyish-brown, because even when the certain clothes don’t match together in their colours, they somehow still look good with eachother. The colours of this outfit is a bit similar like the previously shown one by the riverside, if you haven’t seen it, you can check it out HERE.
I know I'm posting this a bit late, but today I had a really scheduled day. Here's the proof I'm just like anyone else, and I indeed go to different places other than my work. Plus I have good news, I got my hands on a really fantastic piece of clothing, I can't wait to show it to you, I'm sure you'll love it. It is a real vintage specialty.
Now I have to go to sleep, I start my new job tomorrow (yeah, I have a new one again :D) so please cross your fingers for me ;)
Good night!
XOXO,
Lidia.

Nagyon kedvelem a földszíneket, mint a mézbarna, khaki és a szürkésbarna, mert még ha az egyes darabok nem is ugyanolyan színűek, akkor is jól illenek egymáshoz. Ez a szett színvilágban kicsit hasonló a pár napja bemutatott dunaparti ruhaösszeállításhoz, ha még nem láttátok, nézzétek meg ITT.
Kicsit már késő van, ne haragudjatok hogy csak most teszem ezt közzé, de elég sűrű napom volt. Itt a bizonyíték, hogy én is csak olyan ember vagyok, mint bárki más, és igenis eljárogatok azért ide-oda (és nem csak munkába) :) Ma ráadásul szert tettem egy olyan fantasztikus darabra, amit már alig várom, hogy bemutassak nektek, szerintem ti is imádni fogjátok. Igazi vintage különlegesség :)
Most rohanok is lefeküdni, holnap kezdek az új munkahelyemen (már megint új van :D), szóval szurkoljatok ;)
Jó éjt!
XOXO,
Lídia

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 14
Turtleneck top: Clothes exchange / Garbó: Ruhacsere
Faux-fur gilet / Műszőrme mellény: Vero Moda
Trousers / Nadrág: F&F
Shoes: From the USA / Cipő: Amerikából
Bag / Táska: Sebastiano
Cuff: Present for my birthday / Karpánt: Szülinapomra kaptam
Watch / Óra: Michael Kors
10 comments on "Fringes & fur / Rojtok & szőrme"
 1. Most is csak dicsérni tudlak, ismét egy nagyon jó outfitet láthatunk. Szinte hihetetlen fejlődésen mentél át mostanság, tekitve, hogy az első posztok hagytak némi ellenszenvet maguk után (az outfitjeidre értem, nem rád, a félreértés elkerülése érdekében :D).
  A nadrág nagyon tetszik, és akár hiszed, akár nem, a szőrmét te kedveltetted meg velem. Lehet, hogy én is beszerzek egyet, bár nem vall a stílusomra, inkább csak rajtad tetszik, de még kitudja mit hoz az élet :) A mostani szett főleg a natúr színek miatt tetszik, jómagam is imádom ezeket a színeket amióta az eszemet tudom.
  És örülök, hogy az új évben ilyen gyakran posztolsz. Ugyanis tavaly júliusban találtam rá a blogra, utána elég ritkán láthattunk új bejegyzést, pedig minden nap látogattalak :) de most kárpótolnak ezek a minőségi outfitek és a szép képek (bár a mostani képek nem lettek olyan jó minőségűek, nem tudom, ki fotózta, nem akarom a fotósod megsérteni).
  Sok szerencsét az új munkához :)

  ReplyDelete
 2. Ez a cipő még mindig elvarázsol és gyönyörűű:) és eszméletlen jól áll!honnan van és mennyi volt ha megkérdezhetem?puszi

  ReplyDelete
 3. sajnos bármit felvehetsz, akkor is egy jellegtelen kis senkit látunk...

  ReplyDelete
 4. Ágnes: Aranyos vagy, örülök, hogy a hatásomra megkedvelted a szőrmét :) Köszönöm a kedves szavakat, és tök jó hogy fejlődést tapasztalsz, sok munkám van ebben a blogban, úgyhogy örülök nagyon, ha látszik :)
  Ugyanaz a fotósom, aki az előző posztoknál is fényképezett, a kamera is ugyanaz, valószínű a szürke időjárás és a felhős ég a rossz minőségért a felelős :( De a szett az egyik kedvencem, nem akartam csak emiatt eldobni a képeket.
  Köszönöm szépen! Puszi!

  Barbi: Ajándékba kaptam külföldi ismerőstől, Amerikából :)

  Anonymous: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  És ezt pont egy Anonymous (kis segítség, jelentése: névtelen) mondja nekem? Jajj ne haragudj, de ez legalább olyan vicces komment volt, mint a legutóbbi grizzlymedvés :D This made my day :D

  Alina: Thanks sweetie! xx

  ReplyDelete
 5. As usual you look gorgeous, young lady!

  Good luck with your new job ... am keeping my fingers crossed for you all the way on my side of the world!!! (South Africa)

  ReplyDelete
 6. szia Lìdia! nagyon jo ez az összeállítás! gratulálok:) szeretem a blogodat! de egy megjegyzés, nagyon vèkony vagy, nem szokták àllandoan mondogatnni? énis hasonlòan vékonyka vagyok és folyton ezt hallgaom..nem zavar hogy ilyen vékony vagy? a ruha vásàrlàsban nem szokott akadályozni? rám rengetegszer az s-es mèret is nagy..xs megnem mindenből van..

  ReplyDelete
 7. Lynn: Thank you for the encouragement! My first day was great :P Hugs! xx

  Anonymous: Köszönöm! Szokták mondogatni, de kb. mióta az eszemet tudom, azóta hallgatom, szóval mondjuk, hogy megszoktam. Ruhavásárlással nincsen gond, inkább a farmeroknak van olyan tulajdonságuk, hogy mikor megveszed, még jó, aztán hordod, és tágul. Ezért kellett pár nadrágomat beszűkíttetni. De szerencsére ismerek jó varrónőt, így nem vesznek kárba az esetlegesen kifogyott cuccok. Mikor kamasz voltam, nagyon zavart a vékonyságom, de mára elfogadtam. Meg inkább dícsérni szokták az alakom (amit nem értek, mert én a magam részéről is esztétikusabbnak tartok egy nőies homokóra alkatot), szóval tényleg csak a suliban szekáltak ezzel.

  ReplyDelete
 8. de miért kell nyitott cipőhöz, ami barna egy fekete harisnyát felvenni? elég közönséges

  ReplyDelete
 9. ez eddig messze a legjobb outfitek, jól állnak ezek a színek!

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature