Top Social

Aviator style

Monday, February 6, 2012
These days one of my favourite pieces is this Ralph Lauren wool cardigan. I'd rather wear this every day! Besides being so soft and warm, wearing it above a shirt makes you look so chic, especially pairing it with a statement necklace or in this case with a little ribbon. This would make a really moderate combination with the black leggings, but I like extreme stuff, so I took on my platform ankleboots and matching aviator jacket. Oh and speaking about aviator style: I couldn't leave my Mango sunglasses at home.

Mostanában az egyik kedvencem ez a kis Ralph Lauren gyapjúkardigán, legszívesebben minden nap ezt venném fel :) Amellett hogy puha és meleg, ing fölött hordva szuper jól mutat, különösen ha még feldobom egy nagy, hangsúlyos nyaklánccal, vagy ebben az esetben egy kis masnival. Ez így önmagában még elég visszafogott lenne a fekete leggings-szel, de én szeretem az extrém dolgokat, úgyhogy felvettem hozzá a platformos bokacsizmámat és az ehhez színben passzoló aviátordzsekimet. Ha pedig már pilótafazon, akkor nem hagyhattam otthon a Mango napszemüvegemet sem.

01


Last time a "nice" commenter picked at me at the previous post where I wore leggings (you can see it here) telling me leggings are not pants. This time I'm wearing the exact same piece with a long shirt. I always warn girls not to wear leggings as pants with a short top. But when mentioning this, we also have to consider that though they are not pants, they neither are tights. So we shouldn't wear it with a minidress. Typically you can buy long tops and shirts to go with these, so if you want to inform me about this unwritten rule of fashion, let me tell you: I already KNOW ;) Just for your pleasure, we made a picture of my back too :P
But other constructive criticism are always welcome ;)
Have a nice evening!
XOXO,
Lidia.


A legutóbbi leggings-es posztomnál (visszanézhető itt) belém kötött egy "kedves" kommentelő, hogy a leggings nem nadrág. Itt ismét egy hosszított fazonú inggel viselem ugyanazt az ominózus darabot. Jómagam is mindig hangoztatom, hogy leggingst nem hordunk nadrágként, rövid pólóval. De ha már ezt megemlítjük, szólni kell arról is, hogy bár nem nadrág, de nem is harisnya. Tehát nem kéne miniruhával sem hordani. Tipikusan ezekhez lehet kapni hosszított pólókat és ingeket, tehát ha ismét szeretnétek megírni a divat eme íratlan szabályát, már most szólok, hogy TUDOM ;) Direkt a kedvetekért készült egy kép rólam hátulról is :P
Egyéb építő kritikát a jövőben is szívesen fogadok és megfogadok! :)
Legyen szép estétek!
XOXO,
Lídia

02 03 04 05 06 07 08 09 10
Sunglasses / Napszemüveg: Mango
Shirt: Second hand / Ing: Turkáló
Pullover / Pulcsi: Ralph Lauren
Leggings: Tally Weijl
Jacket / Dzseki: Zara
Ankle boots: From the USA / Bokacsizma: Amerikából
10 comments on "Aviator style"
 1. Nagyon jól néz ki a kardigán és az ing. A kabát és a csizma összhangban vannak. ( Imádom a csizmád!! :) ) Nálam belépett a kedvenc szettek közé, azok közül, amiket Nálad láttam! :)

  ReplyDelete
 2. Én is imádom a csizmád!!!! Mindig csorgatom a nyálam, amikor felveszed egy összeállításhoz :DD

  ReplyDelete
 3. Igen, a csizma az kedvenc nálam is, Tényleg tökjó szett.
  Azt meg nem igazán értem, hogy mi a problémájuk a leggingssel, amíg eltakarja a feneket és nem látszik át... Ne is törődj vele.
  Kinga

  ReplyDelete
 4. Gorgeous outfit ... and I love the leggings/tights ~ whatever you want to call them. They look stunning on you and if anyone says anything different they are obviously jealous!!!!

  ReplyDelete
 5. Szia Lídida, hát a leggings ilyen formában továbbra sem jön be. Attól, hogy sokan hordják, még nem néz ki jól, szerintem. Szűk nadrággal teljesen más lenne az összkép. Nem értem, hogy miért erőlteti mindenki ezt a leggings-ing kombinációt. Elkezdték a 16 évesek hordani, most meg már ott tartunk, hogy mindenki ezt majmolja. Az ing-mellény-kabát nagyon jó, a cipő is ott van, de ez a harisnya jellegű leggings...Ha olyan lenne, ami egy kicsit nadrág fazonúbb, jó lenne. Én is hordok leggings jellegű nacikat hosszított pulóverrel, de ez harisnya,és így hiányos a szett.
  A derék övös véleményedet nem értettem az előző posztban...Ez pont olyan, mintha valaki a tegnapi csizmádra azt írta volna, hogy divatja múlt. Vannak alap darabok, csak jól kell őket kombinálni.
  Összességében ez a szett szerintem túl trendi akar lenni ezzel a leggingsel. De a kevesebb néha több sztem .
  Ja, és a hajad is nagyon jól megy az összeállítás deréktól felfelé eső részéhez:)

  ReplyDelete
 6. Én azonnal elakadtam ott, hogy gyöngy fülbevaló/kis fekete masni/balerinakonty került a kockás ing és hasított bőr mellé kontrasztnak, és azonnal megvettem az egészet.

  ReplyDelete
 7. Judging by the pictures, it seems like you have a nice weather over there. Here in Toronto where I live, it's been a really great and friendly weather this year -- no big snow, no snow storms, no low temperatures, me happy! I hate cold, and I'm so glad we don't have a harsh winter here this year. :)

  ReplyDelete
 8. b-look: Köszönöm, ennek nagyon örülök :)

  niki: Én is imádom, kár hogy ilyen hideg van és nem hordhatom olyan gyakran :(

  Kinga: Kösziii :) Így van, jól látod, a leggingsnek pont ez a lényege, olyat kell hozzá felülre venni, ami pont takarja a feneket.

  Lynn: Thank you dear! Damn those haters, they never give up mocking, but thank God I have You :)

  Anonymous: Távol álljon tőlem, hogy 16 éveseket majmolok :D Nem hinném, hogy ez egy olyan szett, ami mindenkin szembe jön az utcán. Persze aláírom, hogy nem mindenkinek jön be, de ettől még nem tucat. Ez viszont egy leggings, nem harisnya, és hosszított inggel hordani nem számít divatbűnnek, sőt. De amúgy miért gondolod, hogy harisnya, mert a cipőből is fekete anyag látszik ki az orránál? Mert az zokni és külön van a leggingstől.

  Maya: Köszönöm, örülök hogy átjött :)

  Victoria: Not at all, it’s minus 10 celsius degrees here, I’m freezing so much, now even the snow has fallen down :P But check out the new post, I’m properly dressed there for the weather :)

  ReplyDelete
 9. SZia Lídia,
  Alapvetően szerintem a cicanacival, mint nadrággal van probléma. Mert ok, hogy nem harisnya, de nem is nadrág. Ok, hogy nincs talpa, de textúrájában, stílusában inkább egy vastag harisnyához áll közel. Ha egy olyan cipővel veszed fel, amiből nem látszik ki a vége, simán beillik egy vastag harisnyának, senki nem fogja azt mondani rá, hogy ez egy leggings, és nem harisnya. Nyáron elmegy, nekem is vannak oversize felsőim, és azokat jó ilyen cicanacival hordani, de télen szerintem rémesen tud kinézni. Amikor felvesznek egy jó vastag csizmát, hozzá egy cicanacit, meg egy rövid!!! kabátot - hááááát....kevés gázabb szerelést tudnék most ennél mondani. Mondjuk talán még azt, amikor valaki nem veszi figyelmebe a testi adottságait, és úgy erőlteti magára az előbb említett szettet. A te szetted nem olyan rémes, de nekem nagyon hiányzik egy rendes naci. Pl. egy szűk fazonú farmer nadrággal nekem jobban bejött volna. Nekem így abszolút hiányos volt. Számomra ez a leggings őrület téeln körülbelül olyan, mint amikor valaki mínusz tíz fokban nejlon harisnyát vesz fel egy csizmához. De ízlések és pofonok...Mindenkinek más tetszik.

  ReplyDelete
 10. Akkor ezek szerint a leggings télen való hordását nem szorgalmazod :) Én is inkább a réteges, meleg öltözködés híve vagyok: ezért, bár itt nem látszik, a leggings alatt van még egy vastag kötött harisnya és egy vastagabb anyagú leggings. A hosszított ing alatt is van még egy hosszúujjú felső, így bár úgy tűnik, hogy ez egy túl lenge összeállítás így télre, nem fáztam a fotózás alatt. Esetleg a cipőre mondhatod, hogy mivel nyitott orrú, nem télre való, ebben teljesen igazad lesz :)
  Tudom, hogy mostanában inkább enyhébb időjárásra mutattam be szetteket, de a hosszú kabátjaim száma véges, ezért fotózásnál ezeket levettem, és inkább az alattuk lévő összeállításra koncentráltam. Ez csak azért történik, hogy változatosabb outfiteket mutathassak be.
  És reagálva arra, hogy leggingst nem hordunk rövid kabáttal: ez egy általános szabály, és azért mondják, mert a tinilányok rövid pólóval, pulcsival és kabáttal hordják. Ha a leggings fölött hordasz valamit, ami takarja a feneket, már nincs vele semmi probléma. Hiszen a leggings-szel az a baj, hogy nagyon feszül és kihozza a vonalakat lent. Ha bármilyen hosszított felsőrésszel ezt takarjuk, elhárul a gond. Efölé pedig már felvehetünk rövid kabátot, csak hangsúlyozom: a fenék takarva legyen. A képeken látszik, hogy az én fenekem is takarva van :)
  Én is nagyon kedvelem a skinny farmerokat, sokkal több is van a szekrényemben mint leggings, sőt ha az outfitek számát megnézed, több nadrágos van, mint leggingses (utóbbi alig van). Mostanában összeraktam párat, mert kérték, hogy mutassak be ilyeneket is. Szeretnék mindenkinek a kedvére tenni, de lássuk be: ez elég nehéz :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature