Top Social

Before the storm

Saturday, February 4, 2012
Finally the garden is covered in snow, I think it is high time in February :) Well, it's not quite an advantage for the blog: I don't feel like going out and posing for the camera at all. I just can't keep my eyes open from the cold wind, and the snow (falling into my eyes) brings tears into my eyes too! Lucky for me, we made a couple of shots in advance when the weather was sunny - the pictures in todays post are ones of these :)

Végre hó borítja a kertet itt nálam is, azt hiszem februárra ideje volt már hogy leessen :) Ennek mondjuk blog-szempontból van egy hátránya: ilyenkor nincs kedvem kimenni a hidegbe fotózni. Amúgy is képtelen vagyok nyitva tartani a szemem a hideg széltől, a hóeséstől meg még be is könnyezek (ahogy beleszáll a szemembe :D). Szerencsére előre dolgoztunk, így maradt még pár fotósorozat amit jó időben fényképeztünk - többek között a mai bejegyzésben is ilyen képek lesznek :)

01


Can't wait (NO) for the comments bitching on my overtheknee boots, that it's just out of fashion. Let's make it clear: nice black leather boots are investments, therefore forever pieces. The style of this pair, the size of the heels, the shape of the nose is classic, not angular or pointed, or chunky heeled, it is indeed really beautiful and feminine. Not that I want to convince anyone, just it's a bit funny how we tend to cry down something that's not according to tomorrow's fashion. If it was IN in 2008, then should I throw it away? Dear anonymous, sit down, you failed. (I apologize for this interlude, but I just want to avoid comments like these, or if they decide to send it anyways, I warn them: I want publish it.)
About the outfit: recently I got a comment suggesting I should create more outfits with lively colours, so here is the first one. Red and blue are in perfect harmony, black goes well with anything, plus you can see some golden details too: the necklace, zipper on the boots, and the watch (that's hiding discretely under the sleeves of my blazer). Shortly after this one, I made up another outfit with this blazer, I know that I'm wearing it too often, you could already see it less than a month ago, but I realized how variable it is.
Considering the minus 10 celsius degrees outside, imagine a big, furry, long coat and a warm, soft furry hat over this outfit ;)
I wish you a happy weekend and snowballing outside ;)
XOXO,
Lidia.

Alig várom (NEM) a térdföléérő csizmámat becsmérlő kommenteket, hogy mennyire divatjamúlt. Tisztázzunk valamit: egy szép fekete bőrcsizma örök darab. Ennek a párnak a sarokmagassága, orrának alakja egyaránt klasszikus, nem kocka- vagy hegyesorrú, kockasarkú, nagyon is szép, nőies. Persze nem győzködnék senkit, csak enyhén szólva nevetséges hogy azért szólunk le valamit, mert nem épp a holnapi kifutós trend szerinti. Ha 2008-ban jött be a divatba akkor már dobjam is ki? Kedves névtelenke, ülj le, egyes :D (elnézést a kis közjátékért, csak szeretnék elébe menni annak, hogy pár rosszindulatú feleslegesen koptassa a billentyűzetet, ha azonban mégis küldene nekem valami hasonlót, előre szólok, nem lesz megjelentetve.)
A szettről: nemrég kaptam egy kommentet, hogy legyen több élénk színes ruhaösszeállítás, íme az első. Piros és kék kiválóan harmonizál együtt, a fekete mindenhez megy, illetve található még pár arany részlet is az összeállításban: a nyaklánc, a cipzár a csizmán és az óra (ami itt ugyan nem látszik annyira, de a blézer alatt bújkál :) ). A blézerrel nem sokkal ezután kitaláltam még egy szettet, tudom, mostanában gyakran látjátok rajtam és alig 1 hónapja volt vele már szett, de rájöttem, hogy nagyszerűen variálható darab.
A hideg időre tekintettel erre még képzeljetek egy nagy, bundás hosszú kabátot és egy puha, meleg, szőrös kalapot ;)
Jó hógolyózást a szabadban ;)
XOXO,
Lídia

02 03 04 05 06 07 08 09 10
Blazer / Blézer: Zara
Boatneck shirt / Csónaknyakú felső: Topshop
Necklace / Nyaklánc: H&M
Red jeans / Piros farmer: Bershka
Boots: from the USA / Csizma: Amerikából
10 comments on "Before the storm"
 1. egyszerű, de a színek miatt ütős! nagyon tetszik, főleg a blézer, és jól áll Neked ez a csizma.=)
  egyébként még nyáron volt egy piros nadrágos posztod, és alatta kommentben írtad, hogy a piros farmer szerinted alapdarab. azóta én is vettem magamnak egyet, és jelentem, tényleg így van, imádom! sok felsővel tudom kombinálni, és feldobja a hideg téli napokat.=) puszi!

  ReplyDelete
 2. Very pretty! Your outfits are always so attractive.

  ReplyDelete
 3. Én általában nem vagyok oda a színes nadrágokért, illetve talán inkább úgy kéne mondanom (írnom :DD) hogy nekem a farmerkék (világosabb és sötétebb) és a fekete/sötétszürke/sötétbarna A nadrág.
  Viszont ezeket a képeket elnézve egészen megtetszett. :]

  ReplyDelete
 4. Nekem már nagyon rég szemet szúrt ez a csizmád, mert borzasztóan tetszik :) de az egész szett nagyon el lett találva, egyszerű, de a kék-piros kombó mégis feldobja

  ReplyDelete
 5. Szia Lídia,

  Aki erre a csizmára azt mondja, hogy divatja múlt, unalmas darab, az szerintem semmit nem ért a stílusos divathoz. Ez a csizma szerintem minden évben megállja a helyét. Nagyon csinos, izgalmas és feltűnő, hogy hátul zippes. Szerintem is örök darab:)Sose megy ki a divatból. Mellesleg nem attól lesz valaki stílusos, hogy állandóan trendi akar lenni. Vannak alap darabok, amiket vétek nem kihasználni. Ezzel emelkedhetünk ki a trendi unalmas csajszik közül:)
  A szett is nagyon tetszik, én is mostanában gondolkodtam, hogy a téli borongós időt meg kellene törni egy vidámabb összeállítással:) A poszt hatására azt hiszem, hogy holnap királykék-pink összeállításba bújok:)
  Nagyon jól áll a naci, és a zakó is remekül passzol hozzá, gratulálok:)

  ReplyDelete
 6. Szia! A lookbook.nu-ról tévedtem ide, a nyakláncod szerelem első látásra. Megkérdezhetem hol lehet szert tenni rá?

  ReplyDelete
 7. áá vaksi vagyok bocsánat, csak a lookbook-on nem találtam, itt már látom is, hogy H&m.
  Gyönyörű az a piros nadrág is, már én is szemeztem párral, csak sajnos nem vagyok egy modell alkat, így csak sötét nadrágot merek hordani, azok talán vékonyítják picit a lábam:)

  ReplyDelete
 8. Apolka: Nem akartam túlbonyolítani, pont az élénk színek miatt :) Örülök, hogy tetszik! Jó döntés volt piros nacit venni, nekem egyébként több színes nadrágom van, mint sima farmerom. Azért jók, mert még télen is tavaszi feelinget varázsolnak!

  Shybiker: Thank you for the compliment! xx

  CRaPTRaSH: De jó :) Ilyenkor mindig úgy örülök, ha ilyet írtok!

  Biu: Köszönöm szépen! Már nem mai darab mondjuk, 2009-es, de imádom, mert mindenhez megy :)

  Anonymous: Ennyi, jól mondod, teljesen egyetértek! Amúgy is stílus és divat egész más, én is mindig azt mondom, hogy ne a divatot majmoljuk, hanem okosan építsük bele a saját stílusunkba az éppen trendi elemeket.
  Örülök hogy inspiráltalak, és köszönöm! <3

  Anonymous2: Üdv itt :) Remélem fogsz a jövőben is hasznos szetteket találni, ilyen feltűnő nyakláncom pedig van még egy pár, igyekszem minél többet bemutatni a blogon a jövőben is :) Attól, hogy nem vagy modell alkat, még öltözhetsz bátran! Hajrá ;)

  ReplyDelete
 9. You are a gorgeous girl and this outfit is great on you.

  ReplyDelete
 10. miért pixeles mindegyik képen a nadrág???

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature