Top Social

(Electric) blue jeans... :)

Friday, February 24, 2012

Excuse me for this 3 days of pause, my domain should have expired these days, though I payed for it already in time, about 2 weeks, just they didn't extend it for some reason. Anyways, I didn't sit still, I was collecting inspiration, sorting outfits, and of course had them captured :) Spring is almost here, so I wasn't freezing while shooting. But don't follow my example, don't wear something similar to the streets without a coat. Maybe it's still a bit cold for the shoes, but this look wouldn't be complete without them, they are in perfect harmony with the shirt.

Ne haragudjatok a pár napos szünetért, a domain mostanában járt volna le, bár én már befizettem időben, 2 hete, de valamiért nem hosszabbították meg. Addig sem tétlenkedtem, szorgalmasan gyűjtöttem az inspirációt és szetteket válogattam, amiket le is fotóztattam :) Kezd tavaszodni, úgyhogy már én sem fagytam meg, míg készültek a képek. Azért ne kövessétek a példámat, ilyen szettet utcára csak kabáttal hordjatok. A cipőhöz is hűvös van még, de a szett nem lenne teljes nélküle, az inggel nagyon jól kiegészítik egymást.


01


I have the electric blue jeans mentioned in the title for a while now, maybe 2 and a half? I'm sure you have noticed that I'm not quite plump, to be honest, I lost some weight. This is why my favourite pants - including this one -  looked huge on me. I took a few to the seamstress', because I'd regret it if I had to throw them out. I think they look perfect, now they fit me even more than when I bought them :)
I show you this sweater for the third time now as part of an outfit, but I just can't get bored with it :) (You can see the previous 2 outfits HERE and HERE.) If you don't have a similar roundneck, chunky-knit pattern sweater like this, I strongly recommend to get one, it is a versatile and a forever piece in your closet.
This look is kinda preppy, it gives the impression of a school girl, but I love to dress up like this :) What do you think?

A címben is szereplő "electric blue" farmer (ha tudtok a színre jó magyar szót, szívesen fogadom, bár így is jól hangzik :) ) már egy ideje megvan, talán 2 és fél éve? Biztos ti is észrevettétek hogy nem vagyok épp jó húsban, kicsit lefogytam. Emiatt lógtak rajtam a kedvenc nadrágjaim, többek között ez is... Elvittem hát párat varrónőhöz, mert kiselejtezni sajnáltam volna. Szerintem szuperek lettek, most még jobban állnak rajtam, mint mikor megvettem őket :)
A pulóvert már harmadszorra láthatjátok rajtam egy szett részeként, de nem tudom megunni :) (A másik két szettet ITT és ITT megnézhetitek.) Ha nektek még nincs ilyen kerek nyakú, érdekes mintázatú kötött pulcsitok, javaslom a beszerzését, nagyon jól variálható és igazi örök darab.
Kicsit "jókislányos" ez az outfit, olyan iskolás feelingje van, de én imádok így öltözni :) Nektek hogy tetszik?
XOXO,
Lídia02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15
Headband, necklace / Hajpánt, nyaklánc: H&M
Shirt: Clothes exchange / Ing: Cosmopolitan ruhacsere
Pullover / Pulcsi: Ralph Lauren
Jeans / Farmer: Bershka
Shoes / Cipő: Buffalo
Watch / Óra: Michael Kors

And last but not least here is little music for today, because it really fits into this post, at least because of it's title :) Watch the video, I'm fond of Lana's tracks but it makes her even more likeable that she cuts all her videos. Her critics say that her image is fake, I don't know, I can only love her! Maybe they made up a little story around her, but there is no doubt about her talent. Oh and she is so beautiful! If you haven't heard it or love it as me, this one goes for you :)

Végül pedig gondoltam kaptok mára egy zenét is, mert olyan jól illik most ide, már csak a címe miatt is :) Nézzétek meg a videót, én imádom Lana számait, de még szimpatikusabb, hogy ezeket a videókat ő maga vágja össze. A kritikusai azt mondják fake az imidzse, nem tudom, én csak szeretni tudom :) Lehet, hogy kitaláltak neki egy jó kis sztorit, de a tehetségéhez akkor sem fér kétség. Ja és annyira gyönyörű! Ha még nem hallottátok, azért, ha pedig szeretitek, azért küldöm ezt a számot :)

11 comments on "(Electric) blue jeans... :)"
 1. Első gondoltatom az volt, hogy egy szoknyával simán lehetne akár Blair Waldorf-outfit is. :)
  Tetszik egyébként, szép letisztult, a farmer feldobja a szettet, anélkül kicsit szerintem uncsi lenne, de így nem az!
  Nálam az egyértelmű győztes a nyaklánc!!!! Imádom!! :-))

  ReplyDelete
 2. Szerintem a pulóver és a nadrág is olyan hatást kelt kicsit, mintha ki lenne nőve, és szerintem a cipő sem illik az utóbbi fazonjához.
  A nyaklánc és a hajpánt viszont szuper, és nagyon jól mutatnak a pulóverrel (ami szintén tetszene, ha egy kicsivel hosszabb lenne).

  ReplyDelete
 3. Csinos, olyan igazi jókislányos szett, Lídiás :))

  ReplyDelete
 4. csinos, és ahogy Timi mondja, Lídiás!=) illik a személyiségedhez ez a pasztelles, elegánsan csajos vonal. a pulcsi meg így képről is olyan jó puhának tűnik.=) ma egyébként annyira jó idő volt már reggel is, hogy ilyen fazonú cipőben és ballonkabátban mentem suliba. szeretem a telet, de most nagyon örülök a tavasznak.=)

  ReplyDelete
 5. I was really happy to see your post today ~ I missed you the past couple of days!! You look gorgeous as usual. I love the jersey and as we go into winter here in South Africa I am going to look for one for myself. Have a wonderful weekend.

  ReplyDelete
 6. nagyon jó ez a pulcsi meg a cipő, viszont szerintem tényleg tök jó lenne, ha kicsit lejjebb gombolnád az inged!ez így olyan szigorú :) de am jó kis szett lett :)

  ReplyDelete
 7. úú, imádom Lana számait. nekem a Born to Die a kedvenc, őrülten beteg, elég sötét és nyomasztó, de egyszeren nem lehet abbahagyni :D tök jó az outfit, nekem a masni a kedvencem :D

  ReplyDelete
 8. A pulcsi, ing, nyakék kombináció díjnyertes, bár nem kedvelem a világosabb denim-eket, de ez így illik hozzá. Talán a cipő anyag/színválasztása lehetett volna szerencsésebb - bár szépen összecseng a színe a gallérral, a farmer nehezen tűri az ilyen "puha" színeket.

  Egyébként tényleg jó kislányosra sikerült - de megvan a hangulata, a Lana Del Rey számot meg alapból imádom!

  ReplyDelete
 9. Niki: Imádom Blair-t, a hajpántjait és a kis nőies, visszafogott szettjeit, úgyhogy köszönöm, ez nagyon jól esett :) A nyaklánc is egyike a szülinapi ajándékaimnak, ugráltam örömömben, mikor megkaptam :)

  Anonymous: Egy pár héttel ezelőtti posztomhoz írták, hogy mennyire gáz, hogy nagyok rám a nadrágjaim és elvihetném már varrónőhöz őket. Most viszont annyira tudtam, hogy ha leírom hogy végre beszűkíttettem őket, akkor majd ilyen kommentek jönnek :D
  A nadrág pont rám van szabva, emiatt nem lehet rá azt mondani, hogy kinőttem volna, a pulcsi pedig szintén a méretem, és nagyon kényelmes, pont jó rám.
  Azért örülök, hogy a kiegészítők bejönnek, csak hát na :D Ez poén azért :)

  Timi: Kösziii :) Pussz!

  Apolka: Ezt jó látni, hogy ilyen bátor vagy, hogy februárban kimerészkedsz ilyen cipőben :) Úgyhogy jöhetnek mostmár a tavaszias outfit posztok, csinálj majd feltétlenül! Ma én is balerinát és ballonkabátot vettem fel végre, élesben, az utcára! Éljen a tavasz! :P

  Lynn: That’s so sweet of you that you missed my posts! Don’t worry, I won’t disappear again, this one wasn’t my fault either, but I missed blogging so much! It’s kinda addictive you know :P Good luck for finding the jersey :) xx

  Ági: Ez benne a pláne, most a nyakig felgombolt a menő :P Meg szerintem nekem előnyös is, úgysem szeretek dekoltázst hangsúlyozni. De köszönöm! :-*

  Alina: Thanks sweetie ;)

  hollywood-dreams: látszik a nevedből, hogy neked is bejön az old-hollywood stílus :) Lanát csak szeretni lehet <3 Örülök hogy tetszett a szett, köszönöm!

  JAGMAN: Köszönöm, örülök hogy tetszik! :) Én nem hiszem amúgy, hogy farmerhez nem illik a nude, ez a szín ugyanis az új fekete, mindenhez megy :)

  ReplyDelete
 10. A 13. képen elbűvölő vagy!

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature