Top Social

First snowy photoshoot of the year / Az év első havas fotózása

Wednesday, February 8, 2012
It's not easy for me to take new pictures in such a cold, but while the weather was good, we shot a few in advance. So don't be surprised, if one day you see a snowy land, while the other day a dry and sunny street as a background in the posts. We made these ones during the weekend, in the fresh snow.
You requested an elegant, yet warm outfit, because the previous ones were more suitable for spring. I hope you will like it ;)

Ilyen hidegben nekem sem könnyű ám megoldani a fotózást, de míg jó idő volt, lőttünk pár sorozatot előre. Ezért ne lepődjetek meg, ha egyik nap havas táj, másik nap száraz és napfényes utca a háttér a posztokban. A mostani sorozatot hétvégén csináltuk, a frissen leesett hóban.
Kértétek, hogy legyen már végre egy elegáns, de mégis meleg szett, hiszen az előző posztokban eléggé tavaszias ruhákban parádéztam. Remélem ez tetszeni fog ;)

01

Those who have been following the blog for a long time now, may remember this coat from last year, because I already made a post with it. I reviewed those pictures, and let's face it: they are not the most perfect ones. But who knows, maybe next year I will be saying the same about these :) I took Roxy too with me, she is wearing her newest leather coat, that kept her warm even in the coldest minus 10 celsius degrees :PThe title of the post could be "Little black dress - winter edition" also, because I'm wearing my previously shown dress (Click here for "outfit for a summer job interview"). The dress and the turtleneck sweather under it are quite simple, it's the details that make the whole look outstanding: the lace tights peeking from the boots, the statement necklace and bracelet (I got these for my birthday btw) and the watch (these go well with the zipper going all the way on the boots - that I'm wearing EITHER WAYS, even if the haters keep sending me their mean comments. Muhaha).It's good looking at these pictures from the warm room, they have a special feeling, and this one is not my excellence: it's Imi's, because he was the photographer. Don't you think he is so talented?  :) Well, 1 year is a long time while we were practicing together... who would have thought it will pass so quickly?
Have a wonderful evening!

XOXO,
Lidia.

Aki már régóta követi a blogot, emlékezhet erre a kabátra tavalyról, ugyanis készült már vele poszt. Visszanéztem az akkori képeket, és minek szépítsem: hagynak némi kívánnivalót maguk után. Bár ki tudja, lehet, hogy jövőre ezekre fogom majd ugyanezt mondani :) Roxyt is vittem magammal fotózni, és ráadtam a legújabb bőrkabátját, úgyhogy ő sem fázott a mínusz 10 fokban :P
Ezekkel a képekkel most tényleg elégedett vagyok: abszolút elegáns és télre megfelelő outfit lett, egyáltalán nem fáztam, még akkor sem, amikor levettem a kabátot. Több harisnyát is vettem fel, és jól aláöltöztem a ruhának: ez a titok :P
A poszt címe akár "Kis fekete ruha téliesítve" is lehetne, hiszen a nyári állásinterjús szettben már bemutatott ruhám van rajtam (itt megnézhetitek). Maga a ruha nagyon egyszerű, az alávett garbó is, az apró részletek dobják fel: a csizmából kikandikáló csipkeharisnya, a feltűnő nyaklánc és a karkötő (ezeket pl. a szülinapomra kaptam :P) és az óra (utóbbiak jól mennek a csizmán végigfutó arany cipzárhoz - amit AKKOR IS HORDOK, még ha a haterek folyamatosan küldik is rá a negatív véleményeket. Muhaha).
Jó végignézni a képeken így a meleg szobából, lett egy különleges hangulatuk, és ez már nem az én érdemem, hanem Imié, ugyanis ő volt most a fotós. Ugye milyen ügyes?  Hiába, 1 év alatt eléggé összecsiszolódtunk... Ki hinné hogy már ennyi idő eltelt? :)
Legyen nagyon szép estétek!

XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16
Hat / Kalap: Bershka
Coat / Kabát: Vintage
Boots: from the USA / Csizma: Amerikából
Necklace, bracelet / Nyaklánc, karkötő: H&M
Dress / Ruha: Zara
Turtleneck sweater: Clothes exchange / Garbósnyakú felső: Ruhacsere
Lace tights / Csipkeharisnya: Calzedonia
Watch / Óra: Micahel Kors


És ha már kis fekete ruha, Timike pont most írt egy posztot róla. Olyan jól összeszedte az alkatoknak és alkalmaknak megfelelő ruhákat, gyűjtött hozzá inspiráló képeket is, nézzétek meg itt:


http://www.crystalmakeupstudio.com/2012/02/hogyan-viseljuk-alapdarabok-kis-fekete.html
11 comments on "First snowy photoshoot of the year / Az év első havas fotózása"
 1. Szia,

  13. kep: imadom vegre ezt a csizmat. Ezen a kepen szepen kijon a formaja, nem tudom eddig miert nem figyeltem fel ra.

  10. kep: kedvenc! Valami nagyon nagyon jo az egesz.

  Termeszetesseg, kecsesseg, izlesesseg... minden itt van ebben a par kepben. Noies, egyszeru es gyonyoru vagy.

  :)

  ReplyDelete
 2. Nagyon szép a fekete ruha! A kutyus kabátja, meg hihetetlenül édes!!!!!!!!!! ;)

  ReplyDelete
 3. Na, először feketeleves: az irhakabátodra azon kívül, hogy meleg, semmi pozitívat nem nagyon tudok felhozni. Rettentően öreges, mind a fazon, mind a szín, de inkább a színe teszi. Neked direkt így tetszik? Nem akarnád befestetni? Tök jól át lehet színezni mindenféle vagány árnyalatokra (pl padlizsán, vagy fenyőzöld), és akkor egyedi lenne, nem ennyire old fashioned...
  Viszont a többi: ZSENIÁLIS!!! annyira szuper, és tök jó, hogy átsugárzik a képeken, mennyire jól érzed magad benne! :D a nyaklánc, a harisnya, tényleg, az egész úgy ahogy van, telitalálat!
  (de ez a kutyaruha nem túlzás egy kicsit...?)

  ReplyDelete
 4. Lidia, If anyone is saying ugly things to you on your blog then it is because they are jealous. You are a beautiful young lady and don't let anyone tell you any different!!!

  I LOVE this outfit ... the lacy stockings sticking out of the top of your boots are ultra sexy and I love the elements of this outfit. Tell Roxy she looks super cute and Imi that he is a very talented photographer!!!

  ReplyDelete
 5. Szia Lídia
  Kabát nélkül 10/10 a szett, a kabáttal 10/8-at adnék. Nekem nagyon elüt az elegáns vonaltól. A kabát nélkül egy lágy esésű, nőies, nagyon finom összeállításnak tűnik, a kabát kilóg ebből a sorból.Talán egy szövet kabáttal jobb lett volna. Abból sem a feketét venném fel hozzá, hanem valami élénkebbet. Túl harsányat nem, mert az már a hrisnyával sok lenne, de szerintem egy kék szövetkabáttal - nem navy,hanem inkább valami élénkebb, de nem világos - jobb lett volna. A kalap nagyon jól áll, a ruha is szuper, és a harisnya tényleg klasszulfeldobja. Az ékszerek szerintem jók - tetszik, hogy a fekete pulcsira csatoltad a karkötőt meg az órát-, az óra is. A nyaklánc szerintem egí picivel lehetne hangsúlyosabb, nagyon beleolvad a fekete szerelésbe. Szerintem csupasz bőrön jobabn mutatna mint ezzel a fekete garbóval.
  Roxy pedig egy tündér:)

  ReplyDelete
 6. Nagyon jó lett ez a szett és a képek is! A csizma érdekes kérdés, mert elölről valamiért nem jön be de nem tudom mi a fura rajta, hátulról viszont woow, ez az arany cipzár nagyon feldobja az egészet!

  ReplyDelete
 7. Nice outfit. :)

  Enjoy your day!

  Xoxo, Victoria from Toronto.

  ReplyDelete
 8. Anonymous: Köszönöm! Én is úgy imádom, nem értem a heves utálatot irányában :( :)) Köszönöm a kedves szavakat, jól esik :)

  Timi: Köszönöm! :) Én is szeretem, ebben megtaláltam kis fekete ruhát, ami felvehető télen-nyáron, minden alkalomra :) És Roxy nevében is köszönöm :)

  Anonymous: Az irha évről évre visszatér a divatba, most is épp reneszánszát éli, el nem követném azt a hibát hogy befestessem! Isten ments! Imádom a színét, úgy ahogy van, tökéletes, nálam ez szerelem, szóval el sem tudom képzelni lilán vagy zölden!
  Örülök hogy a többi tetszett! Az biztos, ebben a szettben tényleg önmagam lehettem és klassz hogy ez a képeken is átjött :)
  Túlzás lenne a kutyaruha? Ezt pont tőlem kérdezed? :DD

  Lynn: Thank you so much for your kind words, I told them :P
  Glad you like the outfit, it’s hard for me sometimes to convince myself to dress up girly in such a cold, but receiving comments like this makes me feel it was worth it :)

  Anonymous: Szerintem királykék kabátra gondolsz, lehet hogy igazad van, jól mutatna a fekete outfittel, de nekem sajnos nincs ilyen színű cucc a szekrényemben :( Én úgy érzem, egyben van a kabáttal a szett, de megértem hogy nem mindenkinek jön be :) Pár ismerősöm is mondta hogy öreges, de én azért bátran hordom :) Meleg és klasszikus, szerintem örök darab.

  Vattacukor: Vicces hogy pont a cipzárt dicséred meg, a negatív kommentelők mind a cipzárt fikázták, de nekem is pont amiatt tetszett meg anno! Ettől lesz különleges, és én még senkin nem láttam hasonlót :) Köszönöm és örülök hogy tetszenek :)

  Juta: Kösziii :)

  Victoria: Thank you dear, you too! xx

  ReplyDelete
 9. Nagyon szép a irha bunda! :-) Tökéletesen jól áll neked!:-) Szerintem is újból divatba fog még jobban jönni! Csak így tovább!

  ReplyDelete
 10. Szia Frici! Köszönöm a kedves megjegyzést, általa nosztalgiázhattam egy kicsit a képeket nézve :) Hihetetlen, hogy már 5 év eltelt azóta... Kár, hogy itt Dubaiban nem tudom hordani az irhát, szegényt mostanában nem sűrűn használtam :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature