Top Social

My saturday morning + announcing the winner of the contest / Szombat reggelem + a nyereményjáték nyertese

Saturday, February 11, 2012

Yesterday I was at a party until 4 AM, but I was woken up at 9 in the morning with not such good news in connection with yesterday. I know this post should be fun and smiley, but I just can't pass by this fact, it's quite actual. I want to warn you that if you are participating at a party, besides drinking moderately, never ever put down your drink! We lost sight of one of our friends and we heard that he has been found in the morning, but not even close to the pleasure-ground we were, but far away, at a place that's in the opposite direction of where he is actually living.
Everyone knows someone whose friend have gotten into trouble, well I know this person quite well, and it's horrible that something like this can happen: he was found beaten and rolled. I can hardly believe that this happened just because of his excessive drinking, I'm pretty sure that someone has put something in his drink. I suggest you not to put down your drink or drink it for once when being at a place like this, because something similar can happen to you too! With girls, it's even much worse... The reason I'm writing this down is because having this blog gives me the voice attract the attention of the youth and highlight problems like this. Learn from this mistake, don't be irresponsible! I know it's hard to stay together with your company when the crowd is so big, but even I learned something: when going to places like this (well not in the near future for sure), I'll stay with my friends and look after them. I wasn't drinking at this place, I drank 3 brandys with the others at home, but even this was too much enough. In my company everyone was drinking more, so they even encouraged me to drink more, but this is kind of a big deal I drank this amount.

Tegnap bár hajnali 4-ig buliztunk, én reggel 9-kor már kipattantam az ágyból (bár ez kicsit túlzás, mert nem épp jó hírrel keltettek, ráadásul a tegnappal kapcsolatban). Tudom, ennek a posztnak vidámnak kéne lenni, de nem tudom ezt a dolgot szó nélkül hagyni, elég aktuális. Szeretném felhívni a figyelmetek rá, hogy ha bulizni mentek, akkor amellett, hogy mértékkel fogyasszatok alkoholt, ne tegyétek le az italotokat semmilyen körülmények között! Az egyik ismerősünk az éjszaka folyamán szem elől tévesztettük, és ma reggel tudtuk meg hogy reggel találták meg, de még csak nem is a Morrisons Liget közelében, hanem a Nyugatinál, ami pont az ellenkező irányban van, mint amerre lakik.
Mindenki ismer valakit, akinek az ismerőse így jár, hát én most elég közelről ismerem az illetőt és borzasztó ami történt: hogy eszméletlenül találtak rá, összeverve, kirabolva. Nehezen hiszem, hogy csak attól, hogy sokat ivott, ilyen állapotba került, szerintem beletettek valamit az italába, ezért amikor szórakozóhelyen isztok, vagy igyátok meg egyből az italt, vagy ne adjátok ki a kezetekből a poharat, mert ez könnyen megeshet. Lányokkal még rosszabb is... Azért írom ezt le, mert az, hogy van ez a blogom, arra is jó, hogy ilyen problémákra felhívjam a fiatalság figyelmét. Tanuljatok ebből és ne legyetek felelőtlenek. Tudom, egy ilyen helyen nehéz együtt maradni a társasággal, mikor nagy a tömeg, de ebből én is tanultam, és ha a jövőben esetleg (most pár évig biztos megint nem...) ilyen helyre megyek, mindig együtt maradok a többiekkel és figyelek a barátaimra. Én nem is ittam ezen a szórakozóhelyen, itthon megittam a többiekkel 3 kis pálinkát, de bőven elég (sok) volt. A társaságban mindenki többet ivott, még biztattak is, hogy igyak, de nálam már ez is nagy szó hogy egyáltalán ittam.


Because I was woken up so early and I doubt anyone could be able to sleep after such news (not even myself), I thought I'd do something to get busy, plus I was lagged behind totalizing the first contest of the blog, so I sat down to write down the contestants. There was a total of 181 chances from 120 comments, I'm so glad you were interested in this perfume :) I tell you in advance that this wasn't the only competition this year, so if there is something you'd like to win, please write it down in comments, and I'll see what I can do. I will seriously consider the most popular ideas, and maybe next time I will be making a sweepstake from your idea :) What do you think would be better: to win one big thing or to win several smaller ones, so that more people can have the chance? You have to consider that I have readers from abroad too, so this should be something they can rejoice at, this is why I didn't buy a voucher, because this can only be spent here in my country. Or what about taking the hungarians and readers from abroad seperately? So my fellow countrymen will get a voucher and the others: something else :) Hmm not a bad idea :)

About this contest: I entered the facebook names from the comments to an excel chart, as many times as many chances they gained, in the order of their application. After that, to mix things up, I've put the names into ABC order, and then I chose a number between 1 & 181 with the help of random.org. The number is 75, the name belonging to it is Melitta Janak, congratulations to her, I already wrote an e-mail to her e-mail address she has given in the comment!
Thank you for playing with me and for reading me every day, I try to give back all the love you are giving to me!
Have a wonderful day!
XOXO,
Lidia.


Mivel ilyen korán felkeltettek és ilyen hír után nem hiszem hogy bárki képes lenne aludni, valamivel gondoltam lekötöm magam, és egyébként is nagyon el voltam maradva már az első nyereményjátékom kihirdetésével, így nekiültem összeírni a jelentkezőket. Összesen 181 esélyt gyűjtöttetek és 120 komment érkezett, nagyon örülök hogy ilyen nagy érdeklődés volt a parfümre :) Már most mondom, hogy lesz még idén nyereményjáték, ezért ha van valami, aminek örülnétek, írjátok meg kommentben, megnézem mit tehetek az ügy érdekében. A legnépszerűbb dolgokat komolyan megfontolom és talán legközelebb pont a ti ötleteteket sorsolom ki :) Szerintetek inkább egy nagyobb dolog vagy több kicsi legyen, hogy több embernek is legyen esélye? Nem árt azzal is számolni, hogy olvasnak külföldről is, ezért valami olyan dolog legyen, aminek ők is örülhetnek, ezért nem sorsolok pl. vásárlási utalványt, hiszen azt csak itthon lehet levásárolni. Vagy külön veszem a hazaiakat és a külföldieket, a hazaiak utalványt kapnak, a külföldiek valami mást :) Hmm... nem is rossz ötlet :)

A sorsolás egyébként úgy zajlott, hogy a kommentekből a facebook neveket bevittem egy excel táblázatba, annyiszor ahány esélyt gyűjtöttek, a jelentkezés sorrendjében. Ezután, hogy kicsit megkavarjam a dolgot, ABC sorrendbe rendeztem a neveket, majd a random.org segítségével kiválasztottam egy 1 és 181 közötti számot. A szám a 75 lett, a hozzá tartozó név pedig Janák Melitta, akinek ezúton is gratulálok, írtam neked e-mailt a kommentben megadott e-mail címedre!
Köszönöm, hogy játszottatok velem és azt is, hogy nap mint nap olvastok, igyekszem meghálálni ezt a sok szeretetet, amit tőletek kapok!
Legyen nagyon szép napotok!
XOXO,
Lídia.


a nyerteees
8 comments on "My saturday morning + announcing the winner of the contest / Szombat reggelem + a nyereményjáték nyertese"
 1. hmm...77...nagyon közel voltam :)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én meg a 76. voltam. :D

   Amúgy ez nagyon durva, amit írtál... velem egyszer az fordult elő, hogy ismerősökkel iszogattunk, és szintén nem figyeltem az italom. Egyetlen egy pohárka (2 dl) fehér bort ittam, tehát nem töményet, és aznap nem ittam más alkoholt, nem volt üres a gyomrom, mégis néhány perc múlva elkezdtem szédülni, arra sem tudtam figyelni, hogy mit beszélnek hozzám, így minden erőmet összeszedtem és hazajöttem, bezuhantam az ágyba és azonnal elaludtam. Szinte biztos, hogy volt benne valami...

   Delete
 2. Igen, nekem is van ismerősöm, akivel hasonlók történhettek volna, de szerencsére a barátai végig vele voltak. Mindenki nagyon vigyázzon és csak ésszel bulizzatok!!! Remélem minden rendben lesz az ismerősöddel!

  ReplyDelete
 3. Hurráááááhurráhurrá!:)
  Nagyon szépen köszönöm,írtam neked emailt az előbb,remélem megkaptad!:)))
  Boldogsáááág!:)

  ReplyDelete
 4. Tökéletes módszer. Meg is jegyzem az oldalt.

  ReplyDelete
 5. Congratulations to the winner. :)

  Happy Valentine's Day everyone!

  Xoxo, Victoria.

  ReplyDelete
 6. Niki: Legközelebb is játssz majd, lesz még idén játék, ki tudja, talán pont Te nyersz majd :)

  Évi: Köszönöm Neked is, hogy játszottál :)
  Húú szerencse hogy nem történt komolyabb baj! Veled volt az őrangyalod :)

  Viktória: Azóta beszéltem már az vele és már akar is menni megint bulizni :D Háááát, nem tudom... :D

  Meli: Gratula itt is, már el is küldtem a csomagot :)

  Gregoriosz: Naaa, örülök hogy adtam egy jó ötletet :) A legtöbb blogger így sorsolja a nyereményeket :)

  Victoria: Happy V-day for you too! xx

  Alina: Thank you for stopping by on my blog :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature