Top Social

Red jeans, blue shirt...

Saturday, February 18, 2012
I totally neglected my aviator jacket so I had to make up an outfit with it. Winter is almost over and I haven't really wore it... today it was warmer, the snow started to melt so my previously showed outfits are getting more and more actual :)

Mostanában méltatlanul elhanyagoltam az aviátordzsekimet, úgyhogy muszáj volt vele kitalálnom már egy outfitet. Elvégre mindjárt vége a télnek és szinte nem is hordtam... ma már melegebb is volt, elkezdett olvadni a hó, úgyhogy lassan aktuálisak is lesznek az eddig bemutatott lengébb szettek :)

01


It wasn't long ago when I posted outfit pictures with these trousers, I was wearing blue on top then again, though a completely different shade. In my opinion this light blue denim shirt looks good with it too, the 2 bright colours pop out from the snowy background. I don't get depressed from the cold, in fact I love the contrasts :)
I took your advice, I'm finally wearing a belt that matches the shoes and the statement necklace, and it is much more complete with it.
This is a really comfortable, casual combination, this is what I'm wearing when running errands downtown. You told me you want to see more of these, this is why I brought you this one. Feel free to tell your constructive ideas, I'm always so grateful for them!
Have a nice evening everyone!
XOXO,
Lidia.


Nem is olyan rég volt egy szett a blogon a piros nadrágommal, ott is kéket viselek felül, bár egy egészen más árnyalatot. Szerintem ez a világoskék farmering is jól mutat hozzá, a két élénk szín csak úgy virít a havas háttér mellett. Én télen sem depizek be a hidegtől, éljenek az erős kontrasztok :)
Megfogadtam a tanácsotokat, végre felvettem a nadrághoz egy övet ami illik a cipőhöz és a nyaklánchoz, így sokkal teljesebb az egész összeállítás.
Ez most egy elég kényelmes, hétköznapi ruhaösszeállítás, ilyesmit szoktam hordani rohangáláshoz a városba. Mondtátok, hogy szeretnétek több ilyet látni, ezért hoztam ma ezt. Nyugodtan írjátok meg, ha van még építő javaslatotok, szívesen fogadom őket!
Szép estét mindenkinek!
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07 08 09 10

Jacket / Dzseki: Barney's
Denim shirt: from my Mum / Farmering: Anyukámé volt
Necklace / Nyaklánc: H&M
Red jeans / Piros farmer: Bershka
Belt / Öv: Divided
Ankle boots: from the USA / Bokacsizma: Amerikából
8 comments on "Red jeans, blue shirt..."
 1. Nagyon bátor szett ... kicsit határozottabb is lehetett volna a fekete a nyakadban vagy akár az öved. A piros nadrág + farmering + bombázó dzseki tuti ... de nehezen tűri a feminin kiegészítőket.

  ReplyDelete
 2. love the red jeans!
  would you like to follow each other?
  check out my latest post
  www.fashionfootprints.blogspot.com
  xxxx

  ReplyDelete
 3. A dzseki, a nadrág és a cipő a kedvencem, azokat magamon is el tudnám képzelni :)
  A farmering meg csak azért nem tetszik, mert soha nem szerettem, nekem még nem volt, szerintem már nem is lesz, ha eddig nem szerettem meg :D

  A helyszínek mindig olyan jók!

  ReplyDelete
 4. Nice pictures. :)
  Enjoy your weekend!
  Xoxo, Victoria.

  ReplyDelete
 5. Huh, rossz látni, hogy kivan a bokád ebben a hidegben... Egyébként nagyon tetszik a piros nadrág - farmering kombó.

  ReplyDelete
 6. Great look,hon!Love the jeans!

  ReplyDelete
 7. Szia Lídia,

  Nem tudtam eldönteni, hogy tetszik-e ez a szett vagy nem. Alapvetően nem rossz, bár némelyik képen rengeteget ront a naci "tevepatás" hatása. Lehet, hogy csak ezért nem jön be, mert alapvetően tetszenek a darabok. A nyaklánc szerintem is lehetne hatásosabb, illetve nekem rettenetesen hiányzik egy táska az összképből. Illetve, a fekete kiegészítőkkel nincs gond, bár én a cipőt újra gondoltam volna. Az nekem egy kicsit kilóg.
  Én inkább barna kiegészítőket használtam volna, illetve egy barna, fűzős, magas sarkú bokacsizmával szerintem jobban menne.

  ReplyDelete
 8. JAGMAN: szerintem ez a nyaklánc pont azért jó, mert nem olyan nőies :) Csak egy fekete fonat, semmi virágos, csajos, színes nincs benne, ezért gondoltam hogy pont jó lesz ide.

  fashion inspirations: Thank you, sure, good idea ;)

  Viki: Kár, pedig univerzális, örök darab egy jó farmering. Nekem van 2 is, imádom őket. Ne zárkózz el tőlük Te sem ;) Örülök hogy tetszenek a helyszínek, pedig nem épp híres mostanában egyik sem, fura hogy az ilyenek jobb kritikákat kapnak, mint a régebbi, híresek :)

  Victoria: Thank you!

  Zsófi: A nadrág alatt volt még 2 harisnya, ne aggódj, cseppet sem fáztam :) Köszönöm! :)

  Alina: Thank you dear! xx

  Anonymous: Hmm, az csak ráncolódás, nem vág be ennyire azért :) Táskám pedig sajnos nincs sok, nem akarom annyira gyakran mutogatni őket, hidd el nem lenne annyira változatos. Persze, barna fűzős bokacsizma nem rossz ötlet amúgy, sőt :) De sajnos az én cipőkollekcióm sem végtelen :'( :D

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature