Top Social

Snowy riverside / Havas vízpart

Friday, February 10, 2012
Last time we were here it was summer, if you wanna see those pictures, click here, it's fun to see how much the place have changed with the snow :) I won't say I was feeling warm, even if there were several tights and plus layers under the dress and coat, but you know by the river Danube the temperature is a bit lower either ways. Actually, it was worth it, because I think the pictures are pretty good. The sunglasses may seem gratuitous, but they aren't: they protected my make-up from the ice-cold wind (you know, it's hard to take pictures in such a cold, because my eyes get teary and my make-up pours down :') ).

Nyáron már fotóztunk itt, ha gondoljátok, nézzétek vissza a képeket itt, mennyire más lett minden, hogy leesett a hó :) Nem mondom, hogy meleg volt, még ha több harisnya és plusz réteg is volt a ruha és a kabát alatt, de a Duna-parton pár fokkal mindig hidegebb van. Végülis megérte ez a pár perc, mert egész jó képek születtek :) A napszemüveg indokolatlannak tűnhet, de nem az: megóvta a sminkem a jeges széltől (tudjátok, azért is nehéz ilyen hidegben fotózni, mert bekönnyezek és olyankor lefolyik a sminkem :') ).

01


At the beginning, I tried to protect the shoes from the snow and for the sake of good photos, I tried to sweep it off, but then I gave it up, because I took a step and the same amount had stuck on them :) Fortunately, they have platforms, so they didn't get wet and my feet didn't soak either. This time I couldn't leave out the lipstick, that matches to them perfectly so together they really flip the - basically neutral coloured - outfit.
I didn't over-accessorize the look: nowadays I can't get enough of statement necklaces, now I'm wearing my recent favourite: a black, braided metal one (I've already shown it to you 2 days ago) plus a pair of pearl earrings (they go well with anything).
How do you bear this extreme cold weather? Can you persuade yourself wearing feminine pieces, such as skirts or girly dresses or you opt for comfort? I totally understand you if you choose the second one, but if your answer is the first, then huge respect for you! Sometimes even I am fed up with the short pieces and heels, and I'd rather wear several layers of long pants, long, flat boots, a warm winter coat and a furry trapper hat :)
Have a nice evening, I'm off to party, I haven't done that for a long time now! (OMG what should I wear? Any ideas? :D)
XOXO,
Lidia.

Az elején még próbáltam megóvni a cipőt a hótól és a fotók kedvéért lesöprögetni róla, de aztán feladtam, mert tettem egy lépést és ugyanannyi ragadt rá :) Szerencse, hogy platformos, nem ázott át és nem lett vizes benne a lábam. Ezúttal nem hagyhattam ki a rúzst, ami tökéletesen passzol hozzá és így együtt jól feldobják az alapvetően semleges színű outfitet.
A kiegészítőket nem vittem túlzásba: mostanában imádom a feltűnő nyakláncokat, azok közül is a kedvencem - a 2 napja már bemutatott - fekete, fonott, fém nyaklánc van rajtam (azta, tripla alliteráció, de jól hangzik :D) és még egy pár gyöngy fülbevaló (ami mindenhez megy).
Ti hogy bírjátok ezt a hideget? Rá tudjátok venni magatokat a nőies öltözködésre, szoknyákra, ruhákra, vagy inkább a kényelemre szavaztok? Utóbbit teljesen megértem, előbbiért pedig hatalmas respect, néha nekem is elegem van a kis rövid cuccokból és magassarkúkból, és legszívesebben (több réteg) hosszú nadrágban, lapostalpú hosszú csizmában, téli kabátban ás szőrös usánkában mennék mindenhová :)
Legyen szép estétek, én hosszú idő után először végre megyek bulizni! (OMG mit vegyek fel? Ötletek? :D)
XOXO,
Lídia

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hat / Sapka: Vintage
Coat / Kabát: F&F
Dress / Ruha: Promod
Necklace / Nyaklánc: H&M
Shoes, sunglasses / Cipő, napszemüveg: Mango
26 comments on "Snowy riverside / Havas vízpart"
 1. Na jó egy vallomással tartozom... Már régóta olvasom a blogod, de sosem kommenteltem, viszont az utóbbi 3 posztodnál mindig. És ennél is muszáj vagyok, mert annyira jól sikerült ISMÉT, hogy nagyon. Egyszerűen imádom. Úgy jó, ahogy van. Ez a szőrös fejfedő (kucsma??? :D) valami isteni. De a rúzs nélkül nem lenne teljes a szett, szerintem az teszi fel az "i"-re a pontot! :)))

  ReplyDelete
 2. Gorgeous, gorgeous, gorgeous!!!! The snow on your shoes looks perfect ~ if you walked through the snow then there would be snow on your shoes so it looks real and the sunglasses are definitely not gratuituous ~ they look perfect~ Nice photos! Well done.

  ReplyDelete
 3. alapvetően jó szett, de nekem a ballonkabát nagyon kilóg a sorból. a sapka miatt egy szövetkabát jobb lenne, vagy a sapkát kéne elhagyni, mindegy, de szerintem a kettő együtt nem működik.
  a ruha amúgy eszméletlen jó, pont az a minimál Kate Middleton-stílus, amit úgy szeretek!=) a kucsma is tetszik, még decemberben örököltem egy fekete darabot a nagymamámtól. azt vettem fel a csipkeruhámhoz, és a családból mindenki szerint úgy néztem ki, mint egy orosz grófnő.=D
  puszi!

  ReplyDelete
 4. I love your trench and your shoes make such a beautiful contrast with the white snow :)

  ReplyDelete
 5. Isn't the point of street style blogs showing how you can create outfits for everyday situations that are actually fashionable but also WEARABLE? These shoes are totally inappropriate for the snow, and just looking at that thin coat makes me shiver. No offence meant and I'm sure you're putting a lot of work into these but rather than having outfits which are completely out of touch with their predicament, it would be more interesting to see how you can make sets work for the actual circumstances in which the photos are taken.

  ReplyDelete
 6. Szerintem is igaza van az utolsó angol nyelven kommentelőnek, és nekem is sokszor eszembe jut a képeiddel kapcsolatban, hogy ezeket csak felveszed a fotózás kedvéért, vagy tényleg hordod is őket. Úgy értem, tök jók a szettek mostanában, és minden elismerésem, ez is nagyon tetszik, a ruha fantasztikusan áll rajtad és a rúzs+cipő is ötletes együtt, meg az egésznek a hangulata tetszik, de nem tudom tényleg elhinni, hogy ez egy "street style" és hogy ez a ruha a fotózás után is rajtad volt-e? Mert persze leírtad, hogy nem és csak pár percig, míg fotóztatok, és ez igazából nem is csak nálad "probléma" nekem, hanem sok más ilyen blognál is elgondolkozok, hogy az illető csak felvette a ruhákat és pózolt bennük párat, majd hazament és átöltözött, vagy tényleg ez az ő stílusa, így jár az utcán, szóval tényleg az ő öltözködését mutatja-e be, ahogy a mindennapokban öltözik? Például én arra is kíváncsi volnék, hogy neked mi egy "igazi" outfit amit a fotózásokon kivül is hordasz, mint például a ma esti buli, például erre nagyon is kíváncsi lennék, hogy mit fogsz felvenni? :) Remélem érted mire gondolok, és nem sértettelek meg. :)
  A kérdésedre válaszolva én az ilyen hidegben inkább a kényelemre szavazok! Lapos csizma, farmer, alatta vastag harisnya, hosszú pulcsik és vastag kabát, sál, sapka, kesztyű. Nagyon fázós vagyok. :) Ha ki kell öltözni valami esemény kedvéért az persze más, akkor előkerülnek a csinosabb ruhák, de a dolgos hétköznapokon marad a kényelem ebben a nagy hóban-hidegben. :)

  ReplyDelete
 7. Nagyon jó képek lettek, imádom ezt a szettet!*-*

  ReplyDelete
 8. Nagyjából egyetértek Timivel, tényleg nem akarok kötözködni, vagy megbántani, csak nem tartom reálisnak, hogy egy sima magassarkút és ballonkabátot veszel fel ekkora hóban. (Jó, nyilván én is kiszaladok néha fotózni kabát nélkül, de csak az udvarra, és nem -10 fokban. Vagy nemrég odaírtam a posztba, hogy csak úgy felvettem a szettet, hogy valamit írjak is, és ne aludjon téli álmot a blogom, de való életben nem volt rajtam a szett.)
  A szett amúgy nagyon-nagyon jó, talán a legjobb az utóbbi időben.
  A nyakláncod képét meg lementettem, ha nem baj, mert annyira jó, hogy akarok valami hasonlót csinálni :-)

  ReplyDelete
 9. Egyet értek a két előttem szólóval, Timi tökéletesen megfogalmazta!

  ReplyDelete
 10. Húha, ez egy k.rva jó szett lett! Istenien festesz, és olyanok a képek, mintha egy divatmagazint lapoznék. Minden nagyon egyben van, csak nekem is az a bajom, mint a többieknek, hogy ilyen időben tényleg nem a mindennapi viselethez van köze. Persze ha csak fotózás miatt vetted fel, az úgy rendben van, de ha inkább öltözködési tippeket akarsz adni, akkor melegebb és praktikusabb összeállítást kellett volna választanod. De így tényleg olyan, mintha a kifutón lennél, meg is állnád ott a helyed ilyen szuper szettel. Ilyen időben viszont hosszúszárú lapostalpú csizma és jó meleg kabát a nyerő (én ballonkabátot átmeneti kabátként használok tavasszal és ősszel, sőt, sokszor még akkor is szoktam benne fázni).

  ReplyDelete
 11. Egyet értek az előttem kommenelőkkel. A koncepció nekem tetszik, de első gondolatom az volt h ezt a szép cipőt nem sajnáltad a hóban? A rúzs remekül megy hozzá, de szerintem a hajszíned miatt nem a legjobb választás. A sapka nekem kilóg a sorból, mert v ahhoz kívánna a szemem 1 másik, pl szövet kabit v ha marad a ballon, akkor 1 másik sapit, sőt kalapot. Lehet h csak a hó zavar össze, de most nekem ez nem jött át, holott darabjaiban minden tetszik. Lehet túl konvencionális vagyok, de ez most oylan, hogy jó a film is, jó a szinkronszínész is, de a kettő együtt mégsem passzol = Kulka J as Hosee MD.

  ReplyDelete
 12. Niki: Örülök, ha mostanában sikerült olyan szetteket összeraknom, hogy emiatt úgy érezted, írnod kell :) Remélem a jövőben is írsz majd :) Ja, szerintem ez egy kucsma :) Köszönöm hogy írtál :)

  Lynn: Thank you! Yes, indeed the shoes look real with the snow stuck on them, still now I’m accused of not being real and making improper outfits for winter... well you know, you can’t please everyone :)

  Apolka: A színek miatt úgy éreztem passzol, inkább azt vettem figyelembe, hogy színileg mennyire jó az összhang a sapka és a kabát között :) A ruha volt már rajtam a Náncsi nénis posztban, dehát az így visszanézve nem az igazi, ez viszont már tényleg én vagyok, úgy érzem!
  Igeeen! Csipkeruha plusz szőrös fejfedő telitalálat! Az ok, amiért nem töröltem még le a régi ominózus, subbára felkerült cipős posztot az, hogy amellett, hogy a helyszín érdekes lehet az olvasóknak, a szettet is nagyon kedvelem, szomorú lennék, ha meg kéne válnom tőle :) Abban is csipkeruha és szőrös fejfedő van a fejemen :)
  Szóval csak bátran télen is, ez a mottó, örülök, hogy neked sem veszi el a hideg a kedved!
  Pussz!

  Dora: Thank you! Yes this outfit is all about contrasts, I’m happy you like it! xx

  Anonymous: Yes, you got the point. This outfit is actually wearable, just maybe not on an average workday, but to the theatre or a party for example. When you have the chance to go with a car :) Okay, I know streetstyle blogs are about wearing something to the street. But you know this genre, it’s hard to come up always with something new, always showing different styles, I have to show elegant stuff as well as more simple combinations too. Fashion magazines show outfits like this too, captured in extreme circumstances, so why couldn’t I try that too and show you something similar on myself? I never told anyone to copy my style. I just want to give you some inspiration. You are right and I don’t feel offended, in fact, I’m happy you wrote this, because it persuaded my hungarian readers to tell their opinion too. So feel free to write in the future :) Hope that this post doesn’t make you unlike the blog, I try to make my readers happy, but pleasing everyone is not that easy at all. Almost impossible...

  ReplyDelete
 13. Timi: Biztos tudjátok rólam, hogy a reptéren dolgozom, ahol a legvisszafogottabb fekete nadrág és fehér ing a kötelező viselet. Maximum ezt tudnám nektek lefotózni, mint a napi viseletem, ez is izgalmas lenne? Gyanítom megkapnám érte a magamét hogy ezt hogy gondoltam, mint street style :D Munka mellett nem nagyon járok el sehová, csak csinálom ezt a blogot, ha mindig arra várnék hogy legyen alkalom viselni a ruháim, hát akkor sosem kezdtem volna el blogolni :)
  Persze hogy a blog miatt rakom össze a szetteket, de higgyétek el, ha meghívnának valahová, biztos nem egy egyszerű farmer-póló kombóban mennék el. De most csak azért ne posztoljak, mert igazából nem adódik lehetőségem menni sehová?
  Ha „igazi alkalomra” venném fel a szettet, ott általában nem a fotózás a legfontosabb és ott nincs is velem ott a fotósom. Így a képek sem lennének az igaziak. Így marad az, hogy felveszem a fotózásra, lefotóztatom olyannal, aki ért hozzá, így élvezhető végeredmény születik. És ha nekem ezért a mínusz 10-ben kell pózolnom miniruhában, akkor vállalom, akár olyan áron is, hogy röhögnek majd rajtam, hogy milyen hülye vagyok hogy ezt tettem...ha 1 ember azt mondja, hogy imádja a szettet, akkor megérte! Hiszen mind ezért blogolunk nem? :) Csak maximum más műfajban. Örülünk, ha tetszik az embereknek, amit kiötlöttünk.
  Mivel vagy otthon vagyok, vagy dolgozom, ezért értelemszerűen otthon nem vágom magam puccba, munkába pedig nem lehet. Az esti buli outfitet szívesen lefotóztatom, ha érdekel, de nem a fotósommal buliztam, a fényképezőm pedig nem vinném el ilyen helyekre, így is az egyik ismerősünk valahol a Nyugatinál tért magához, összeverve, kirabolva, jobb ha óvatos az ember. Én még a telefonomat sem viszem bulizni, egyszer engem is megloptak (bár nem azért mert részeg voltam, csak letettem a táskám 2 percre és míg félrenéztem már nem volt ott :) ). Szóval macerás ez a blog dolog. Nem tehetünk mindenki kedvére.
  Imádok viszont ezzel foglalkozni, annyira leköt, hogy outfiteket válogassak, és annyira boldog vagyok, amikor sikerül valami ilyet kitalálnom, ami láthatóan tetszik nektek. Ez a blog nem arról szól, hogy a mínusz 10-ben kopizd le Lídia stílusát és menj ki miniszoknyában és platformos magassarkúban a hóba: hanem a színekről és stílusokról, amit variálhatunk bátran, és míg rossz idő van, ezekkel a képekkel addig is egy kis hangulatot csempészek a szobákba :) Legalábbis remélem :$ :)
  Egyáltalán nem sértesz meg, igazad is van, de ilyen az életformám és emellett csak így tudom megoldani hogy fenntartsam a blogot. Pláne újévkor meg is ígértem hogy gyakrabban fogok posztolni, úgyhogy ehhez tartom magam. Írj nyugodtan máskor is, akár pozitív, akár negatív, közzéteszem ha konstruktív hozzászólás és nem kulturálatlan anyázás – de ezt csak zárójelben, tudom hogy neked nem stílusod, a névtelenség meg pláne :) (csak bevallom, hogy azért ezekből is jön bőven :D).
  Nem akarok én sem egészségtelen viseletre buzdítani senkit, ezért is írom le, hogy kocsival mentünk és nem fagyoskodtam sokáig a hidegben. Lehet, a posztok végére oda kéne írni: „Don’t try this at home... or at least to the streets in the -10 celsius degrees :D”

  Alexaa: Köszönöm, nagyon aranyos vagy :)

  Bog-Bog: Dehogy baj, örülök hogy tetszik, imádom én is :) Ha ügyes kezem lenne, én is megcsináltam volna :$ :) Örülök hogy tetszik :) Olvasd el a Timinek írt válaszom is :)

  Viktória: válasz fentebb :)

  Anonymous: persze tudom én is :) Ha bkv-val megyek valahová, nyilván nem ez van rajtam, de majd mutatok olyat is ígérem. De örülök, hogy tetszik, nagyon jól esik, hogy így látod :)
  Szeretnék hétköznapra is tippeket adni, de néha kell mutatni különlegesebb dolgokat is, inspiráció gyanánt – a blog lényege pedig ez lenne :)

  Calo(z): Hát sajnos a kabátjaim száma véges :( Felvehettem volna hozzá a fekete szaténkabátom, azzal túl fekete lett volna. Vagy a fehér szövetet, úgy túl fehér lett volna. Ez pont azért telitalálat, mert hasonló a kabát és a sapka árnyalata, így van valami ami egyben tartja a szettet :)

  ReplyDelete
 14. én meg azt mondom a panaszkodóknak, hogy szálljatok már le erről a témáról, hogy nem illik az időjáráshoz a ruha. Lídia gondolom most találta ki a szettet (nagyon jól tette, mert szuperül sikerült, gratulálok!), ezért fotóztatta le most. Az, hogy nem várt vele a jó időig, nem azt jelenti, hogy úgy gondolja, ezt csak hidegben lehet viselni és mindenképpen ti is tegyétek ezt. Ha szeretnétek ilyen szettet magatoknak is, akkor majd ti tavasszal veszitek fel. A lényeg itt az ötlet és a kreativitás. Ennyi!

  ReplyDelete
 15. Ilyen alapon a sminkbloggerek is tamadhatok lennenek minden olyan alkalommal, amikor kifejezetten egy bejegyzes kedveert keszitenek el egy (akar extremebb) sminket. Hiszen naluk is van olyan, amikor az adott sminket nem viselik elesben. En viszont sosem lattam meg senki szemere vetni telviz idejen, hogy hogyan is gondolta ezt az elenk, nyarias szinu sminket/kormot. A blogolas a kreativitasotokrol szol, orulunk neki, szivesen olvassuk. Ha valaki a terdig ero hoban fotoz le egy aktualis inspiraciobol szuletett, de nem epp az idojarashoz alkalmazkodo szettet, akkor minden egyeb korulmenytol fuggetlenul azt is tudom ertekelni, es ha egeszben vagy csak reszleteiben viselni is szeretnem, akkor elteszem az otletet talonba, melegebb idoszakra.

  ReplyDelete
 16. még sosem kommenteltem, de most muszáj:)
  ez az eddigi legeslegeslegjobb szetted *___*

  ReplyDelete
 17. oké, hogy jó a szett, sőt, nagyon jó a szett, de basszus ilyet tenni egy velúr platformcipővel... helyette sírok...

  ReplyDelete
 18. Gratulálok Lídia, ismét egy ország nevethet a retardáltságodon! Hogy lehet egy őszi/tavaszi ballonkabáthoz usankát felvenni? normális vagy? látszik egyáltalán nem értesz a divathoz és semmi stílusod nincs, ahhoz külön gratulálok, hogy mínusz 15 fokban tűsarkúban lejtesz a 10cm-es hóban. Fogsz pár cuccot minden fotózáshoz, magadra kapod és ennyi, nagy művészet!
  Azon kb. 20-an nevettünk fel most egyszerre, hogy még be is vallod, hogy kb. sehova sem jársz el és lehetőséged nincs kiöltözni, csak pár kép kedvéért teszed! BRÁVÓÓÓÓ

  ReplyDelete
 19. Nekem abszolút bejön a szett és szerintem a legtöbb olvasó nem gondolja, hogy télvíz idején így járkálsz. :)
  Amúgy Én imádom a kabátodat, teljesen beleszerettem. Mikor és hol (melyik lelőhelyen) vetted? Én pont ma vettem egyet, de komolyan, ez sokkal szebb. :S :)

  ReplyDelete
 20. Csilla: Mindenkinek lehet olyan időszak az életében, amikor valamilyen okból (legyen az bármi) nem tud/akar társaságba járni, vagy csak nagyon ritkán. Másrészt, Lídia dolgozik, saját magát eltartja, és emellett még jogot is tanul, tehát valószínűleg nincs túl sok szabadideje. Hadd legyen már annyi öröme, hogy azt és akkor vegyen fel, amit ő szeretne. Te mivel is töltöd a szabad óráid? Ja, hogy a barátaiddal húszasával röhögtök blogokon? :) Lídia soha nem bántott senkit, és mindig hangsúlyozta, hogy ő így öltözködik, akinek tetszik, merítsen belőle, akinek nem, az meg vagy indokolja érvekkel, hogy mi nem tetszik, vagy ne szóljon be ilyen trágár módon.

  ReplyDelete
 21. Szerintem, Csilla, fogd vissza magad. Az, hogy nem jár el sehova, lehet munka és tanulás miatt, hidd el, nagyon sokan vannak így. Örülj, hogy te nem vagy ilyen élethelyzetben és megengedheted magadnak, hogy a szórakozás, kikapcsolódás és hobbi az életed szerves része legyen. Mást pedig ne szólj le amiatt, hogy érdeklődési körével csak ilyen módon tud foglalkozni, mert nincs rá más lehetősége éppen. Az a probléma pedig, hogy neked nem tetszik, amit felvesz, megoldható úgy, hogy ne nézegesd a blogját. Egyszerű megoldás, hogyhogy neked nem jutott eszedbe? Klári

  ReplyDelete
 22. Lídia, úgy látom van itt több barát nélküli nyomorék is, mint te, eljárhatnátok együtt valahova!

  ReplyDelete
 23. Csillát minősíti a bejegyzése...

  Szia Lídia,

  A szett nagyon jó, bár tény, hogy a sapi szerintem is rossz választás volt. Önmagában az outfit tavasszal-ősszel nagyon jól megállja a helyét, a cipő igazán feldobja, a ruci is remek választás. És a nyaklánc! a múltkori szettben nem tetszett, de ehhez a rucihoz nagyon jó.
  A sapi remekül áll, és a gyöngyös fülbevalóval is nagyon jól megy,de a kabáthoz, magassarkúhoz nem kellett volna. Egy tavaszias sapkával tényleg tökéletes lenne. Tetszik, hogy olyan vidám, és egy kicsit különlegesebb szett ezzel a cipővel, jó ránézni, tényleg nagyon csinos. A színek - annak ellenére, hogy nem a hagyományos értelemben mennek egymáshoz - nagyon jól mutatnak, nagyon jó az összkép.
  Ötlet: én is nagyon szeretek csinosan öltözködni, és mínusz tíz fokban is vígan parádézok mini szoknyában sokak megrökönyödésére, de mostanában kénytelen voltam belátni, hogy jobb kevésbé divatos lenni, mint állandóan megfagyni:) Nincs kedved olyan szettet összerakni, ami igazán télies? Pl. valami olyasmit, amiben elmész egy hétvégén a pároddal sétálni pl a városban, barangoltok egész nap, mintha turisták lennétek... a lényeg, hogy igazán téli szett leyen, ami amellett, hogy csinos, kényelmes és meleg is. Egyrészt, mert ez tényéeg abszolút időszerű lenne, másrészt meg kíváncsi lennék egy ilyesmi outfitre tőled

  ReplyDelete
 24. Trolltámadás! :-) Lídia nehogy magadra vedd ezeket! Gyönyörű vagy, mint mindig, az outfited gyönyörű (bárcsak én is tudnék ilyen magassarkú cipőben járni, egyenes talajon, nemhogy hóban...), és nekem igen is tetszik az usánka!!! :-) By the way, utólag is boldog névnapot, ha most tartottad! :-)

  ReplyDelete
 25. Gyonyoru megint! Nem tudom mit is irjak, valtoztatni szerintem semmit nem kell ezen a megjelenesen.
  Amugy meg siman el tudom kepzelni, hogy igy menjek telen! vacsorara vagy egy csajos estere valahova. Dehogy vennek fel csizmat meg hatezer reteg ruhat...

  Csilla: mi a fenenek jossz ide ha nem tetszik? Jo kis barataid vannak ha 20 ember kozul senkinek nem jutott eszebe jobb kozos idotoltest talalni. Gratulalok nektek az intelligens es kreativ gondolkodasmodotokhoz. Biztos ertelmesek vagytok mindannyian!

  ReplyDelete
 26. Húha, mi megy itt :)

  Csillának én nem is reagálnék, nem akarok lesüllyedni erre a primitív szintre amin megnyilvánult, csak sajnálni tudom :)

  Többieknek köszönöm az építő hozzászólásokat, sokat jelent a bíztatás, én is úgy gondolom, hogy az ilyen blogok lényege az inspiráció gyűjtés, nem feltétlen az évszaknak megfelelő összeállítások, hiszen a divat nem a praktikumról szól. Sokkal inkább a kreativitásról.

  Amúgy nem kell engem félteni, nem vagyok egy otthonülő típus, csak ha elmegyek ide-oda, nem cipelhetem magammal a fotósomat, így a legjobban sikerült összeállításokat újra felveszem és lefotóztatom később.

  Anonymous: Köszönöm szépen! Jól esik, amit írsz :) Hát mínusz 10-ben a szabadban ne nagyon viseljen ilyet senki, de ha jobb idő lesz, elolvad a hó már annál inkább elő a platformmal és kisruhával :)

  Maya: Mennyire igazad van! A sminkesblogokon is sok olyan van, aki otthonra sminkeli magát, csak azért hogy bemutassa a blogon :) Bár gyanítom, ők is megkapják a magukét :D

  b-look: A kabát a Tescoból van, leértékelve vettem tavaly tavasszal, azóta is az egyik kedvencem, pedig kb a legolcsóbb darab a szekrényemben :) Minden szezonban vannak ott hasonlók, nézz szét Te is, remélem szerencsével jársz!

  Cicalány: Köszönöm! Tény hogy dolgozom és nem sok szabadidőm van, de azért eljárogatok ide-oda, csak a fotózást ilyenkor nehéz megoldani, ezért fotóztatom le őket külön :) Aranyos vagy, hogy írtál, jól esik :)

  Klári: Jó meglátás, ott a pont :) Én is mindig mondom, hogy akinek nem tetszik, ne nézzen :D

  Anonymous: Lesz télies bejegyzés is, nem is kell rá már olyan sokat várni :) De valahogy tavaszi cuccokból szívesebben rakok össze szetteket. De lesz ilyen is, olyan is, ígérem!

  Jud: Köszönöm szépen, aranyos vagy! Most tartottam amúgy :) Örülök hogy tetszik az outfit!

  Anonymous: Köszönöm szépen! Örülök hogy vannak ott még rokonlelkek :) Vacsorázni, étterembe tökéletes valami ilyesmi szerintem is :)
  Ezen pedig kacagok, teljesen igazad van, egyből vizualizáltam 20 embert összezsúfolva egy számítógép előtt akik engem nézegetnek, vicces látvány :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature