Top Social

Black details & colour blocking

Friday, March 2, 2012
This will be a real spring-awaiting post with bright colours. Don't be misleaded by the snow, it was already melting. The sun was shining bright, so it was hard to look into the camera without going blind, but at least I tried :)

Ez egy igazi tavaszváró bejegyzés lesz élénk színekkel. A hó ne tévesszen meg senkit, már olvadó stádiumban volt. A nap is elég fényesen sütött, ezért nehéz volt a kamerába nézni úgy, hogy ne vakuljak meg, de azért igyekeztem :)

01


I have these trousers for about 4 years now, but they still fit me, plus I don't wear them too often, so they are still in good condition. When I was browsing in my closet in the morning wondering what to wear that day, they caught my eye. I thought neon pink jeans will have a positive effect on my mood, and I was right: it's a fact that fun colours make us happy! So girls, be brave, feel free to wear colour-blocking outfits besides the never-failing black ones.
It has been a while since I've worn flats: but finally I've brought out my favourite balerinas from the box. I didn't feel cold in them, it was about 10 celsius degrees. The shoes look good with the statement necklace, the beret and the buttons of the coat. I think that this amount of matchy-matchy is acceptable, it holds the outfit together.
This combination is good for any average weekday, to school, to running errands in the city, as for me, this is how I visited my Grandma, she even noted that my look has a springlike feeling and she likes it :)
How do you spend this friday afternoon? What are your plans for the weekend?
XOXO,
Lidia.

 Az itt látható nadrágom már kb. 4 éve megvan, de még mindig jó rám, és mivel ritkán hordom, jó állapotban is van. Amikor reggel benéztem a szekrénybe, vaciláltam, mit vegyek fel, aztán hirtelen megakadt rajta a szemem. Gondoltam, ez a neonrózsaszín farmer a kedvemre is biztos jó hatással lesz, és igazam lett: köztudott ugyanis, hogy a vidám színektől mi is könnyebbek kerülünk vidám hangulatba! Úgyhogy csak bátran csajok, néha a jól bevált fekete szettek mellett hordjatok color-blocking összeállításokat is.
Rég volt már olyan outfit, ahol lapostalpút viseltem: végre előkerült a dobozból a kedvenc balerinacipőm. A 10 fokban nem is fáztam benne. A cipőhöz jól illik a már korábban bemutatott fonott nyaklánc, a sapka, sőt még a kabát gombjai is :) Ennyi matchy-matchy még nem árthat, sőt egyben tartja az outfitet.
Egy ilyen szett szerintem jó választás bármelyik hétköznapra, iskolába, rohangálni a városban, ügyeket intézni, én speciel így látogattam meg valamelyik nap a Nagymamámat, meg is jegyezte, hogy milyen tavaszias ruhában vagyok és tetszik neki az összhatás :)
Nektek hogy telik a péntek délután? Mit csináltok hétvégén?
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15
Hat / Sapka: C&A
Turtleneck top / Garbó: Philip Russel
Coat / Kabát: Promod
Hot pink jeans / Rózsaszín farmer: Mango
Balerinas / Cipő: Bata
Necklace / Nyaklánc: H&M
7 comments on "Black details & colour blocking"
 1. A nadrágod nagyon tetszik *.*.

  ReplyDelete
 2. olyan kis aranyos, vidám ez a szett! a kabát nagyon cuki, régebbi posztokban is nagyon tetszett, mikor szerepelt.=)
  mostanában már én is elkezdtem tavasziasabban öltözni. télen sok sötét színt hordtam, de most előkerültek a színes, világos dolgok. ma is csak a cipőm volt fekete, meg a táskám.=) szeretnék amúgy színes cipőt, azzurro kéket (amilyen az olasz válogatott meze =D), vagy pinket, zöldet, narancsot... na majd ha betámadom a Primarkot!=P=)

  ReplyDelete
 3. As usual you look super cute. I LOVE the statement necklace.

  I was hoping to see a photo of you and your grandma! Hope you enjoyed your visit with her.

  This weekend holds a visit to a farmers market (in the middle of the city!!!) and a visit to a Hobby Show and then on Sunday I am working at the bank for 2 hours in the morning ~ and then I get 4 hours off of work!!!

  ReplyDelete
 4. Hú, egy remek ötletet adtál most nekem :) Tavaszra ugyanis tervezek venni egy garbót, és fogalmam sem volt, hogy milyen színű legyen, mert mint már említettem, főleg a természetes színeket kedvelem, de kivételesen fel akartam dobni a ruhatáram más színnel is, és ez a kék nagyon szép, azt hiszem, ha sikerül találnom egy ilyen garbót, akkor meg is veszem.

  ReplyDelete
 5. A kérdés, amit felteszek, nem ironikus: ilyenkor mi lenne a jobb Neked? ha leírnám az olyan negatív kritikát, ami mellé nem tudok pozitívat tenni, vagy ha inkább nem írnék semmit?
  Kinga

  ReplyDelete
 6. Szerintem kicsit feldobna, ha arany bizsukat vennel fel hozza, mert ezzel a feketevel meg sotetkekkel kicsit tul sotet lett, de am cuki a sapid :)

  ReplyDelete
 7. Bogi: Köszi :)

  Apolka: Magassarkút vagy laposat? Nekem színes balerinacipő kellene, abból nagy hiányom van, pedig nemsokára tényleg itt a jó idő...
  Mikor mész Londonba? :)

  Lynn: You are sweet, thanks, but I rather not post pictures of my family & friends :$
  This sounds good, enjoy your free days off! xx

  Ágnes: Én ezt fillérekért vettem a tavalyi glamour napokon :) Bár jeans club már nincs, azért fogsz találni biztosan, szerintem a Tescoban (f&f) érdemes körülnézni, ott tuti vannak.

  Kinga: Nincs bajom a negatív kritikával, ha nem nyilvánvalóan a sértegetés a cél. De ha nem tettem közzé, akkor úgyis látod, hogy az a stílus már nem fér bele :)

  Ági: Kis váltásra vágytam már, mert amúgy elég sűrűn hordok arany kiegészítőket :) Köszi :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature