Top Social

Don't judge a book by it's cover

Monday, March 19, 2012
You always tell me to do something with my hair (though nowadays I get less comments like that). Okay, I know I didn't overdo it this time either, but I rarely put it in a braid, plus this time I thought it'd fit this outfit perfectly :)

Mindig mondjátok, hogy kezdjek valamit a hajammal (bár mostanában már egyre ritkábban :) ). Tudom, most sem vittem túlzásba, de befonni elég ritkán szoktam, ehhez a szetthez pedig pont illett :)

01


Looking at the pictures, this outfit is so "good girl-ish" again. I hope you are not bored with this style yet... but I just can't help myself, I keep wearing stuff like these, nothing bold, all moderate.
I can't make my friends like my shorts, each of them persist in hating on them, but my love is constant towards them :) (Little info in advance: you will see it soon in another post, though it will be slightly more daring.) The shoes are comfortable and the same material as the shorts, this is why I chose them.
Probably the necklace won't be popular either... I got it for my birthday last year, and unfortunately I rarely wear it, I'm sure you have noticed I'm not such a big fan of Hello Kitty anymore (though I wouldn't change my 2 HK phones for anything :P) but it looks so good with this sweet little pink polo-shirt.
By the way, I got the cardigan and the top from one of my readers, Zita and I still love to wear them!
I know I'm posting this quite late, so sorry for it, but this week will be scheduled, I have a lot of work, but I try not to neglect the blog :)
Have a good night!
XOXO,
Lidia.

Ahogy elnézem ezeket a képeket, ez már megint olyan "jókislányosra" sikerült. Remélem nem unjátok még ezt a stílust... de mostanában egyszerűen az ilyen szettekhez van kedvem, csak semmi feltűnés, éljen a visszafogottság.
A shortomat egyszerűen képtelen vagyok megszerettetni az ismerőseimmel, mindenki kitartóan utálja, de az én szerelmem töretlen iránta :) (Elárulok már most annyit, hogy nemsokára megint lesz vele egy szett, bár az egy kicsit merészebb.) A cipő kényelmes, anyagban megy hozzá, ezért választottam.
Lehet, hogy a nyaklánc sem lesz túl népszerű... Még tavaly kaptam a szülinapomra és sajnos elég ritkán hordom, biztos észrevettétek, hogy egy ideje alábbhagyott a rajongásom Hello Kitty iránt (azért a két HK-s telefonomat le nem cserélném semmi pénzért :P) de ehhez a kis édes, rózsaszín pólóinghez keresve sem találhattam volna jobb kiegészítőt.
Egyébként a felsőt és a kardigánt is az egyik olvasómtól, Zitától kaptam, és a mai napig imádom őket!
Ezt a posztot már megint kicsit későn teszem közzé, ne haragudjatok, az egész hetem most sűrű lesz a munkától, de azért megpróbálom nem hanyagolni a blogot :)
Jó éjt!
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15

Cardigan / Kardigán: Mexx
Polo-shirt / Pólóing: Ralph Lauren
Shorts: Got them as a present / Short: Ajándékba kaptam
Necklace / Nyaklánc: Hello Kitty
Shoes / Cipő: Bata
7 comments on "Don't judge a book by it's cover"
 1. annyira illik hozzád ez a szett! kedves, jó hangulatú, és feldobja a bőrshort (ami mellesleg nekem tetszik=)). kíváncsian várom vele a következő szettet!=) puszi!

  ReplyDelete
 2. A felső rész összeállítása nagyon tetszik, de én inkább egy rakott szoknyával vettem volna fel. Mondjuk én kicsit konzervatívabb vagyok öltözködés terén nálad.

  ReplyDelete
 3. I'd wear shorts too if my legs were as pretty as yours. Lovely look. The flats are adorable.

  ReplyDelete
 4. Nem értem miért utálják a rövidnacid, szerintem dögös! :) Érdekes az átmenet a kis szolid ing-kardigán és a bőr alsó között. Én magassarkúval viselném, hogy teljes legyen a kontraszt ;)

  ReplyDelete
 5. You look lovely today ... The braid in your hair is really a nice look and fits the outfit perfectly. I love the shorts ~ it is a nice casual look.

  ReplyDelete
 6. Apolka: Hát igen, ez én vagyok abszolút :) Már nemsokára jön a szett, csak próbálom azt is variálni, hogy ne jöjjenek nagyon hasonló stílusú szettek egymás után.

  Poppy: Igen, szoknyával is jól mutatna, vagy rakottal, vagy egy A-vonalúval :) De nemrég vetettem be ebből a shortból és szerettem volna már felavatni, ez tűnt a legjobb megoldásnak :)

  Shybiker: Thank you, your kind words always mean a lot :)

  Niki: Kösziii! Hát én sem értem... anno ez a short volt rajtam a szakadt harisnyás posztomban, ott rá kellett jönnöm, hogy nagyon csínján kell bánni ezzel a darabbal, mert könnyen közönséges lehet az összhatás... ezért párosítottam nem csak visszafogott felsőrésszel de kislányos cipővel is :)

  Lynn: Thank you! I'm happy you like it!

  ReplyDelete
 7. Na igen a szakadt harisnya párosítás már a másik véglet. Bár én még azt is bevállalnám a sorttal, de csak buliba :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature