Top Social

High-waisted flare trousers & leopard print

Monday, March 5, 2012
This is an elegant outfit, without the coat plus a blazer it's appropriate for a job interview or for work, or anywhere where the dress code is business attire. The coat is really bold, so the outfit is definitely not suitable on an average day, but feel free to wear something similar in the evening, for example for a dinner or to the theatre.

Ez egy elegáns szett, kabát nélkül blézerrel állásinterjúra vagy munkahelyre ajánlom, illetve bárhová, ahol business attire a dress code. A kabát elég feltűnő, emiatt nem igazán hétköznapi, nappali viselet, de estére, vacsorázni, színházba már annál inkább hordható.

01


It's such a pleasure for me that flare trousers are so fashionable recently. I couldn't come to terms with the then-new skinny style, I remember I couldn't accept that I can't find my beloved flares at the stores. But now, all the up-to-date brands have some. In my opinion, the wider the better, as for the lower part of the trousers. I know the one I'm wearing here has a bit more narrow legs, but this is a classic shape, not the hippie-style.
Do you have a pair too? How do you wear it?
XOXO,
Lidia.


A trapéznadrágok már egy ideje ismét visszatértek a divatba, legnagyobb örömömre. Elég nehezen álltam rá a skinny fazonra amikor bejött, emlékszem, képtelen voltam anno elfogadni, hogy nem találok már trapéznadrágokat a boltokban. Most viszont amelyik márka naprakész, az biztosan tart ilyen fazont. Én úgy vagyok vele, hogy minél szélesebb a lenti rész, annál jobb - mondjuk amit itt láttok rajtam, nem annyira széles szárú, de ez egy klasszikusabb változat, nem a hippis verzió.
Nektek van már? Mivel hordjátok?
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17

Coat / Kabát: Topshop
Bag, necklace / Táska, nyaklánc: H&M
Trousers: Ajándékba kaptam / Nadrág: Present
Shirt / Ing: C&A
Wazch / Óra: Michael Kors
Shoes / Cipő: Buffalo
5 comments on "High-waisted flare trousers & leopard print"
 1. szerintem kevés embernek állnak nagyon jól ezek a nadrágok, elég vékonynak kell lenni hozzá

  ReplyDelete
 2. Great outfit,hon!Love the coat!

  ReplyDelete
 3. én úgy vagyok a trapézzal,mint te a skinnyvel....
  nem tudom elfogadni egyelőre.:D
  maradok az egyenes szárnál.:D

  ReplyDelete
 4. Tetszik az elgondolás, nagyon szeretem ezt a színösszeállítást, csak szerintem a nadrágot kb 2 cm-rel lejjebb kéne húznod a derekadon. lehet, hogy nincs igazam, de néhány fotón úgy tűnik, hogy bevág egy kicsit. A kabátodat imádom! :)

  ReplyDelete
 5. Gorgeous outfit. I love flared pants as they really help balance bigger girls (I am one!).

  I love the coat.

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature