Top Social

L'amour fou

Wednesday, March 21, 2012
This is a quite simple outfit that I had captured before going to the cinema. On days when I'm going on errands, I prefer flats, but when we are going somewhere to have fun or to chill by car, I gladly wear my beloved nude heels. This pair is not uncomfortable at all, even when we went in some stores before that, because I couldn't resist checking out the newest pieces of my favourite brands. At least Glamour days are coming :)

Egyszerű de nőies ruhaösszeállítás amit azelőtt fotóztattam le, mielőtt moziban voltunk. A rohangálós napokon természetesen a lapostalpút részesítem előnyben, de amikor kocsival megyünk el szórakozni, kikapcsolódni, akkor boldogan kapom fel a kedvenc nude magassarkúm. Ez még úgy sem kényelmetlen, hogy előtte benéztünk pár boltba, mert nem bírtam ki hogy a kedvenc üzeleteim kínálatát ne csekkoljam le. Mégiscsak közelednek a Glamour napok :)

01

This outfit has kind of a "french style" (or how should I say :) ) with the little black dress, the beret and the trench coat. I thought it would be a good idea, not just to wear it to the cinema but also have it captured, because it's not really bold, but I'm sure that you have similar pieces in your warderobe, and maybe I can give you some tips, what to wear on an actual date or going out :)
What do you wear when you are going out with friends to have some fun?
Have a nice evening!
XOXO,
Lidia.

Ennek a szettnek van egy kis franciás beütése a kis fekete ruhával, félrecsapott sapkával és a ballonkabáttal. Azért gondoltam, hogy jó ötlet lesz, nem csak moziba felvenni de le is fotóztatni, mert bár nem annyira feltűnő és extra, de biztos vagyok benne hogy nektek is vannak a szekrényben hasonló ruhadarabok, és esetleg adok egy jó ötletet randira vagy szórakozni :)
Ti mit vesztek fel amikor kimozdultok?
Legyen szép estétek!
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07 08 09

Hat / Sapka: H&M
LBD / Kis fekete ruha: Divided
Trench coat / Ballonkabát: F&F
Bag: Got it as a present / Táska: Ajándékba kaptam
Shoes / Cipő: Buffalo
13 comments on "L'amour fou"
 1. kifinomult, nőies, tökéletes! leginkább színházba venném fel egy az egyben. randira a szokásos csini stílusomat hoznám, blézer, egyszerű felső, szoknya, magas sarkú, vagy ugyanez ruhával. egy ilyen komolyabb összeállítást csak akkor, ha idősebb lennék. bár ki tudja, ha egy elegáns stílusú fiúval randiznék, akkor simán!=) puszii

  ReplyDelete
 2. Nagyon jó lett! Tényleg simán sétálhatnál az Eiffel-torony alatt is, a stílus passzol. :) Amúgy az első benyomásom az volt, hogy tök harmonikus az egész szett. Van egy kis "arisztokratikus" beütése.
  Niki

  ReplyDelete
 3. óó,ez most annyira,de annyira tetszik! :)

  ReplyDelete
 4. nagyon klassz lett a szett, ez pont az a stílus, amit imádok, CSAK AZT A TÁSKÁT NEEE! :D

  ReplyDelete
 5. Annyira csinos vagy! Nagyon tetszik ez az összeállításod, tényleg egy az egyben francia lányos. :)

  ReplyDelete
 6. Rami: Aranyos vagy, köszi :)

  Apolka: Nem hinném, hogy túl fiatal lennél egy ilyen szetthez :) Szerintem amellett hogy visszafogott, fiatalos is egyben, szóval ez ne tartson vissza :) Viszont randinál tényleg fontos, hogy ne üssetek el teljes mértékben stílusban, mert akkor mókásan fogtok kinézni együtt. Tudom, mert én is jártam így, nem egyszer, és a srác kényelmetlenül érezte magát :/

  Niki: Még sosem jártam az Eiffel-toronynál, de ha megyek, ezt fogom felvenni :) Köszönöm szépen :)

  Nóra: De jó, ennek örülök! :)

  Anonymous: Na ez szuper :) De miért, mi bajod a táskával? Nekem tetszik, hogy ilyen retro style :) Bár biztos nem vagy egyedül ezzel, megosztó darab, az ismerőseim sincsenek mind kibékülve vele :)

  ReplyDelete
 7. That is a wonderful outfit ... If I wore something like that it would be to a special function as otherwise I dress super casual.

  ReplyDelete
 8. Lynn: Well me going to the cinema is kinda a special occasion for me because I rarely do that :P I prefer dvds :) I'm happy you like it, thank you for the kind words :)

  ReplyDelete
 9. Nagyon klassz, viszont nem akarlak megbántani, de ezek a beállítások, pózok nagyon természetellenesek. Próbálj kicsit lazább lenni, szép vagy, csinos vagy, legyen önbizalmad, ill. ez jöjjön át még jobban. Jó, tudom, egy fotón akarva-akaratlanul pózol az ember, nyilván, de lehetne picit spontánabb módon. Puszi!

  ReplyDelete
 10. Cicalány: Igen, igaz :) Vannak napok, hogy olyan simán születnek képek, hogy csak pislogok, milyen spontának és vidámak, és van, hogy valahogy nem akar összejönni a dolog, nem vagyok olyan felszabadult, ezt is annak tudom be :)

  ReplyDelete
 11. Nekem ez a kedvenc összeállításom a blogról :) (eddig...) Egyszerű és kifinomult!

  ReplyDelete
 12. Vivi: Nagyon jó ezt olvasni mindig, köszönöm! :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature