Top Social

Leather shorts & leopard scarf

Monday, March 26, 2012
Last time I've promised to show you a daring outfit with my leather shorts, here it is, including my favourite ankle boots and a khaki-coloured denim jacket, hope you'll like it :)

Ígértem a múltkor nektek egy merészebb szettet a bőrshortommal, itt is van, benne a kedvenc bokacsizmámmal és egy khaki színű farmerdzsekivel, remélem tetszeni fog :)

01

This is an outfit I don't recommend when you are going somewhere alone, this is only good when you have someone by your side, unless people may tell you mean comments :) Fortunately, I wasn't alone that day, Someone was taking care of me and held my hand, though He noticed the weird looks too :P
Anyways, we were having a picnic, I ordered my usual favourite Margharita pizza with tomato slices, He had a Bolognese, that we took to the park and ate on a blanket. We even had some dessert: a vanilla bomb :P So we had a lovely weekend, I hope it shows from the pictures how relaxed, happy and balanced I am :)
What did you do during the weekend?
XOXO,
Lidia.

Ez az az outfit, amit nem nagyon javaslok, ha egyedül mentek valahová, ez tényleg akkor jó, ha van még mellettetek valaki, mert beszólogatásnak tehetitek ki magatokat :) Szerencsére én sem voltam aznap egyedül, Valaki vigyázott rám és fogta a kezem, bár a fura tekintetek azért neki is feltűntek :P
Egyébként piknikezni voltunk, a szokásos kedvenc paradicsomkarikás Margharita pizzámat rendeltem, Ő pedig egy Bolognait, amit kivittünk a parkba és egy pokrócon ülve majszoltunk el. Még desszert is volt: vaníliabomba :P Szóval szuper hétvégénk volt, remélem a képeken is látszik, hogy milyen kipihent, boldog és kiegyensúlyozott vagyok :)
Ti mit csináltatok hétvégén?
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07 08 09 10
Scarf / Sál: H&M
Tank top / Atléta: F&F
Leather shorts: got it as a present / Bőrshort: Ajándékba kaptam
Khaki jacket / Khaki színű dzseki: River Island
Ankle boots: from the USA / Bokacsizma: Amerikából
12 comments on "Leather shorts & leopard scarf"
 1. ebben a szettben szerintem csak acsizma az, ami miatt megnézhetnek, a többi szuper!
  ma engem is eléggé mebámultak ebben a szettemben (nem értim miért, nem durva):
  http://makeupbygg.blogspot.com/2012/03/ootd_26.html
  egyébként pont ezért szeretem nézni a képeid, valahogy sugárzik róla a harmónia!

  ReplyDelete
 2. Nagyon dögös a szett! :) Csodálom a bátorságod, én ezt egy átlagos hétköznap nem merném viselni! (partiba simán) És tudom, hogy sokan dicsérik, de a csizmád valami isteni!!!!!!!!!!!!! :)

  ReplyDelete
 3. Hát, igazán nem értem, miért kell beszólogatni az ilyen szettek miatt, szerintem tök jó, ahogy van és én is hordanám, ha vékonyabb lennék. Talán egy fekete harisnyával lehetne tompítani bőrsort hatását. Hátha úgy elfogadóbbak az emberek. De végül is kit érdekel a véleményük? :-)

  ReplyDelete
 4. Húú, nagyon szexi! :) És tényleg látszik a képekről, hogy kiegyensúlyozott vagy és sugárzol, örülök nektek! :)

  ReplyDelete
 5. Ezt a cipőt önmagában is megbámulják az emberek szerintem. Imádom! A bőrnaci továbbra sem tetszik, de gondolatban elvonatkoztattam ettől és szuper lett ez a szett! :)

  ReplyDelete
 6. ha kinotted a cipodet, add nekem :P

  ReplyDelete
 7. Lujzi: Hát a bőrshort sem szokványos, de a cipő teszi igazán extrémmé :) Megnéztem a posztodat, írtam is hozzá, tetszett :) Amúgy nem feltétlenül azért néztek meg, mert durva volt, én is mindig megnézem azokat a lányokat, akiknek tetszik az outfitje, szerintem legjobb inspiráció az utca embere!

  Niki: Igen, így van, nagy sikere van, pedig mikor megkaptam, felkészültem rá, hogy heves utálat tárgya lesz, de mindenki csak dicséri :) Amúgy meg nyugodtan öltözz merészen az utcára, csak legyen melletted azért valaki, ha túl extrém lenne az összhatás :) Akkor nem lehet gond :P

  Bog-Bog: Hát ez Magyarország :D Örülök hogy tetszik! A fekete harisnya pedig nagyon jó ötlet, szerintem is illene hozzá. Amúgy ja, az a lényeg, hogy önmagunk legyünk a választott ruhában, a többi nem számít :)

  Zsófi: Juj köszi :P Aranyos vagy :)

  Vattacukor: Hát igen, pedig már nem ma vettem, de még úgy látszik itthon mindig durvának számít :) Persze megértem, sok ismerősöm van így vele, de ez így jó, szeretem a megosztó darabokat :)

  Ági: Okés :D

  ReplyDelete
 8. Super cute as usual. Glad that you had a good weekend!!!

  ReplyDelete
 9. Ez a úgy jó, ahogy van, nagyon bejön, vagány mégis csajos!
  Természetesen a cipő kiemelkedik, mert gyönyörű, szexi.
  A pizzát meg megkívántam :( De azért feliratkoztam a blogra is, mindenhol követlek, nem tudom itt miért nem... :D

  ReplyDelete
 10. Lynn: Thank you :)

  Viki: Köszönöm! :) Én is pont ma lájkoltalak meg követtelek be, pedig egy ideje már olvaslak :) Csak mindig direkt a böngészőbe írtam a blog címet, de így sokszor lemaradtam a friss bejegyzésről, szóval már ideje volt, sokkal praktikusabb, a readert meg minden nap átnézem :)

  ReplyDelete
 11. Na, erről van szó. :) Csodás képek.

  ReplyDelete
 12. Cicalány: Köszönöm! De az érdem a fotósomé, ezt hozta ki belőlem akkor :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature