Top Social

My green maxidress / A zöld maxiruhám

Tuesday, March 27, 2012
This year I haven't shown any maxidresses, this will be the first :) A few days ago I felt like putting away all my winter clothes and replacing them with sping/summer pieces. Finally I can wear my summer dresses, especially the long ones, that I love the most, I have a lot of them. The weather was really nice too, it let me to go and take some pictures so now I can show you one of the most beautifuls!

Idén még nem is volt maxiruhás posztom, ez lesz az első :) Valamelyik nap gondoltam egyet, és elpakoltam az összes téli cuccomat és betettem a helyükre a lengébbeket. Végre előkerültek a nyári ruhák, amik közül a földig érők a kedvenceim, elég sok is van belőlük. Az idő kegyes volt hozzám, el tudtunk menni fotózni és most bemutathatom nektek az egyik legszebbet!

01

In case the temperature would go down, I've brought a cardigan with puffy sleeves, but I didn't really need it. I chose golden accessories and they accentuate the dress so well: the statement cuff makes every simple outfit look amazing. I'm wearing flats because this is perfect for going on a long walk, that's what I created this look for :) Hope you will like it :)
Have a beautiful night!
XOXO,
Lidia.

Arra az esetre, ha hűvösebbre fordulna az idő, vittem magammal kardigánt, de nem nagyon volt rá szükségem. Arany kiegészítőket választottam, mert olyan szépen kihangsúlyozzák a ruhát: ez a feltűnő karpánt egyébként is feldob bármilyen egyszerű szettet. Lapos cipő van rajtam, mert ez tökéletes arra, hogy tegyünk benne egy hosszú sétát, ez is volt az alkalom, amire kitaláltam ezt az outfitet :) Remélem tetszeni fog :)
Szép estét nektek!
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17


+ 1 bonus pic: the raging ego :D

+ 1 bónusz: tombol az egó :D 18
Dress / Ruha: Takko
Cardigan / Kardigán: H&M
Sunglasses / Napszemüveg: Mango
Shoes / Cipő: Humanic
Watch / Óra: Michael Kors
9 comments on "My green maxidress / A zöld maxiruhám"
 1. Jól áll Neked a zöld, és a maxiruha is :)
  az utolsó képen olyan mintha legalább 2 méteres lennél! Vagy annyi is vagy? :)

  ReplyDelete
 2. Ez hulye kerdes lesz, de hany centi magas vagy? csak olyan magasnak tunsz, es csomoszor magassarkut viselsz...en a magassagom miatt sose mertem :( (175cm)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Férfi oldalról mondom, nyugodtan merj viselni, mert egy magas lányon szerintem még jobban áll a magassarkú, mint olyasvalakin, aki az alacsony termetét próbálja ezzel kompenzálni... De mint mindig mondom, nem értek hozzá, csak azt mondom, amit én gondolok, ha pl látok az utcán egy csinos magas lányt. Persze általában fentről szoktam figyelni a dolgokat (188cm), így nem tudom, egy alacsonyabb pasi mit gondol erről.

   Delete
 3. Nagyon helyes, nekem ez sokkal jobban tetszik, mint a bőrkisnadrág, persze én nem értek hozzá, csak mint laikus mondom :) Amúgy pedig vééégre a nyár közeledik, sokkal jobbak ezek mint a télikabátnagysapkasálúgyisfázni :) Örülök, hogy nem hagytad abba a blogolást, sőt, egyre jobb fotók vannak fent, nem csak minőség de Te is láthatóan jobban érzed magad a kamera előtt, jobb a beállás, természetes, szuper.

  ReplyDelete
 4. fuuuuuuu,nagyon csini:)
  én pont azon gondolkodtam tegnap,mikortól hordhatnám a maxiruhákat:)

  ReplyDelete
 5. I LOVE that dress and it looks really nice with the flats. Glad that the weather is warming up in your part of the world.

  ReplyDelete
 6. De jól összeraktad ezt a szettet :) zöld-arany-fehár, nagyon jó!
  Én miért nem találok ilyen jó napszemüvegeket? :( :D

  ReplyDelete
 7. Nekem is nagyon tetszik ez a szett! ;)

  ReplyDelete
 8. Vattacukor: Egész pontosan 1.75 :) Az utolsón tényleg két méteresnek tűnök, pedig hát még lapostalpú is van rajtam :D

  yvaine: Vicces, én is pont 1.75 vagyok :) Néha kicsit engem is feszélyez, hogy magassarkúban mindenkinél magasabb vagyok, szerintem a legtöbb magas lány így van ezzel... de most mit tegyek? Imádom a szép cipőket, nőként pedig nekem is jár az az öröm, hogy ilyeneket hordjak, ki mondta hogy ez csak az alacsonyak kiváltsága? :D

  Miklós: Én mindig irigyeltem az alacsony lányokat, mert büntetlenül hordhatnak akármilyen brutális platformos cipőt, én viszont ilyenkor magasabb voltam a pasimnál. Barátoknál nem zavart, ha kimentem az utcára, akkor sem annyira, sokszor titokban azt kívántam: bár 10 centivel alacsonyabbnak születtem volna... de mára elfogadtam és most a Szerelmem és köztem is 20 centi van (az ő javára :P) így azért sokkal magabiztosabban hordom ezeket a cipőimet :)

  Rami: Az engedélyt megadom, mostantól :P Ne hezitálj tovább, végre itt a tavasz :)

  Lynn: Thank you dear! I'm so happy for the weather, now I can show more versatile outfits :)

  Viki: Köszi :) Hát, nem nehéz pedig, sőt, a Mangoban kifejezetten nehéz rosszat választani :)

  Marcsi: Köszönöm, aranyos vagy :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature