Top Social

My new jeans / Az új farmerom

Saturday, March 17, 2012

I could hardly wait for the good weather so I can finally show you a nice spring outfit with my new flare jeans, short trench and some moderate pieces. I wore this combination when I went to work last time, this is when we made the pictures too. So you really can't tell me I'm not authentic enough, because I actually wear the outfits you see on this blog :)


Már alig vártam a jó időt hogy bemutathassak nektek egy igazi tavaszi szettet az új trapéznadrágommal, rövid ballonkabáttal és pár visszafogott darabbal. Legutóbb így voltam dolgozni, ezután készültek a képek is, szóval igazán nem mondhatjátok hogy nem vagyok hiteles, mert amiket itt bemutatok, azokat igenis hordom utcára :)

01

I remember that back in the day, young people used to wear flare jeans all the time (and now let's not think about the good old 70's, I'm talking about years around 2001-2006)... it was huge wearing them with sporty shoes, so almost everyone's trousers were sweeping the ground, and generally the legs of the jeans were trampled down too. This year, fashion is more practical, because it won't let us to wear them with flat shoes. This way, in an ideal case, the legs of the trousers won't sweep the ground, but if so, it's better to have it sewed. It was the same case with my pair: I took it to the seamstress', so now it's completely customized on my figure. You know, it's only worth it to buy something that's slightly bigger than our size, if we know that we won't be lazy to have it sewed.
You will see, that in this post, there are about double amount of pictures than usually, because I wanted to show you how the jeans look with my favourite ruffle trench, plus with a tight cardigan. Then I unbuttoned the cardigan and rolled it's sleeves, because it looks so good like this :)
As for the accessories, I'm wearing my beloved watch, that fits so well into this comfortable, simple outfit with the statement necklace and the aviator sunglasses.
What clothes do you choose when you go to work? Do you feel like dressing up pretty or just throw on the first things that you catch from the closet? :) I sometimes do the second way, but it's not a problem, because for a while now I really pay attention to buy basic pieces, so if I feel like taking the first piece out blind, they will go with anything either ways :)
Have a wonderful weekend!
XOXO,
Lidia.


Milyen rég is volt, hogy az utcán mindenki trapéznadrágban mászkált (2001-2006 környéke, most tekintsünk el a jó öreg 70-es évektől :) )... akkor még sportos cipővel volt a menő, mindenkinek a földet súrolta a nadrágja, ami általában le volt taposva. Az idei divat sokkal praktikusabb, hiszen nem engedi meg, hogy lapostalpúval cipővel hordjuk ezt a darabot. Így ideális esetben nem is ér le a nadrág szára, de ha mégis, érdemes belőle felhajtatni. Én is elvittem varrónőhöz az enyémet, így teljes mértékben rám lett alakítva. Tényleg csak úgy érdemes ránk picit nagyobb ruhát megvenni, ha tudjuk magunkról hogy nem vagyunk lusták bevetetni belőle.
Látni fogjátok, hogy kb kétszer annyi kép van most, azért, mert szerettem volna megmutatni, hogy mutat a nadrág a kedvenc fodros ballonkabátommal, illetve egy passzos kardigánnal, aztán kigomboltam a kardigánt és feltűrtem az ujját, mert így is jól néz ki :)
Kiegészítőnek mi mást is választhattam volna, mint az imádott órámat, ami a nyaklánccal és pilóta szemüveggel jól illik ehhez az egyszerű, kényelmes ruhaösszeállításhoz.
Ti milyen ruhában mentek dolgozni? Van kedvetek kora reggel is csinosan felöltözni vagy inkább felkapjátok az első kezetek ügyébe akadó darabot? :) Én néha utóbbi módon teszek, de ez azért nem baj, mert egy jó ideje már figyelek arra, hogy alapdarabokat vegyek, amiket ha vakon kiveszek a szekrényből, akkor is bármihez  illeni fognak :)
Legyen csodás hétvégétek!
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Coat / Kabát: Topshop
Shirt, jeans / Ing, farmer: F&F
Cardigan: an old piece / Kardigán: egy régi darab
Necklace / Nyaklánc: H&M
Sunglasses / Napszemüveg: Mango
Watch / Óra: Michael Kors
Shoes: From the USA / Cipő: Amerikából
8 comments on "My new jeans / Az új farmerom"
 1. Very pretty. Flared pants emphasize our curves, especially when paired with a jacket that's cinched in the waist. You look gorgeous in this outfit.

  And why can't we talk about the 70s?! That was my time and back then we all wore jeans like this.

  ReplyDelete
 2. szuper szett! tavaszias, egyszerű, nőies, mi kell még? =P jól áll Neked a trapéznadrág, később, amikor még melegebb lesz, a telitalpú szandáloddal is jól fog kinézni. még nem tudom, beszerezzek-e én is, igazság szerint van egy bő szárú farmerem, ami majdnem ugyanaz. szerintem azt fogom telitalpú platformcipővel hordani.
  amúgy én általában megtervezem este, mit veszek fel másnap, de ha nagyon nincs ötletem, akkor alapdarabokat választok kis csavarral (pl. színes farmer). a ruhákat is ezért szeretem, azokat csak fel kell venni, hozzá egy pulcsi/blézer és kész is a szett.=) puszi!

  ReplyDelete
 3. csodaszép...:)
  zs.

  ReplyDelete
 4. Na ugy latom mostmar ott is jo ido van :)))) Nekem is hasonlo tavaszi cuccok jartak az eszemben :D

  ReplyDelete
 5. A kabát is és a kis virágos blúz is nagyon cuki! És annyira érdekes, mert amilyen nehezen szoktam le a trapéznadrágról, egyszerűen nem voltam hajlandó skinny-t hordani, most annyira viszolygok tőle... :D

  ReplyDelete
 6. I love flared jeans and like shybiker the 70's is when I was young although in my late 40's the only jeans I have are flared ones! You abolustely gorgeous as usual.

  For myself, I am not a fashionista and hate shopping for clothes so I dress quite simply when I go to work ~ a dress with a cardigan or slacks and a top.

  ReplyDelete
 7. a blúz és a nyakék együtt szuperül néz ki, én is vettem már fel így őket együtt és sikere volt. de ami a legjobban tetszik, az a kabátod :)
  (roni)

  ReplyDelete
 8. Shybiker: Thank you so much! Oh and I didn't write it because of that! I cherish the 70s, my Mum was young then, it was a lovely period, and the fashion...! You know it is one of my favourites of all the periods. I wrote this because today's fashion is more similar to 70s, women wore flare trousers with high heels, so this is why I compared it to a more recent period, when fashion was not that practical :) So I didn't meant this as an offence, indeed!

  Apolka: Köszönöm, örülök hogy ezt írod :) Szerintem ha tetszik, akkor feltétlenül szerezz be telitalpút. Mindig visszajön a divatba, én is imádom :) A bő szárú, magasderekú nadrág is ugyanolyan menő mint a trapéz, hordd bátran, de ha nem olyan nőies a szabásvonala, akkor esetleg elviheted varrónőhöz, abból könnyen lehet trapézt csinálni, vagy egy kicsit szűkebbet :) Én már nem egy nadrágomat alakíttattam át így.

  Zs: Köszi szépen :)

  Ági: Hmm, ennek örülök :) Bizony, munkából már kabát nélkül jövök haza, egy szál kardigánban :)

  Niki: Köszi :) Amúgy szerintem sokan vannak így vele, mint Te :)

  Lynn: Thank you so much! I love flare jeans, I plan to get my hands on more pairs, but it's hard to find the perfect one.

  Roni: Neked is pont ilyenek vannak? :) A kabátot kb. 3 éve vettem, de nagyon jó befektetés, már akkor tudtam, hogy hosszú évekig hű társam lesz :) Köszönöm, örülök hogy tetszik :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature