Top Social

Plaid & maxi

Friday, March 30, 2012

The location is the beloved riverside, we shot the pictures by the Danube. When I was here last time, it was covered with ice... but now the sun was shining bright and I could wear summer sandals (for the first time this year!) Well, this outfit is really pure and simple, I was thinking about not posting it at all, but finally I decided: why not?! This is me either :) I've brought 8 pictures for you, I think it will be more than enough :)

A helyszín az imádott Duna-part, mikor legutóbb voltam, még jeges volt... most már szerencsére ragyogó idő volt, így nyári szandált húzhattam a sétához (idén először egyébként!) Tényleg elég egyszerű ez a szett, gondolkoztam is rajta, hogy közzétegyem-e a képeket, de végül arra jutottam, miért ne, hiszen ez is én vagyok :) 8 képet hoztam róla, szerintem bőven sok :)

01


Since I have my Michael Kors watch, I tend to neglect my silver accessories (this is the reason I even sold my red Guess bag with the matching belt recently - you could already see them HERE), and my poor old Juicy Couture watch too. I remember back in the day when no matter what colours I had on me, I never would have left it at home. Now I felt like opting for minimal accessories, I'm just wearing this white leather strap one and silver earrings.
I don't want to over-explain why I chose these pieces, I just like black&white together, but I thought these alone wouldn't be enough, so I paired them with a plaid shirt. The sleeves of this can be turned down by the way, when the temperature dropped in the evening, I did that, so I wasn't feeling chilly. I didn't have this captured, because during the daytime I was almost feeling hot, and in the evening the lights were poor.
Do you like minimal outfits like these? What do you think about maxi skirts?
Have an amazing weekend!
XOXO,
Lidia.


Mióta megvan a Michael Kors órám, nem csak az ezüst kiegészítőimet hanyagolom (a piros Guess táskámat és a hozzá tartozó övemet pl. pont ezért adtam el nemrég...ha nem emlékeztek rájuk, ITT megnézhetitek), de szegény Juicy Couture órámat is, pedig régebben mindegy milyen szettet választottam, azt sosem hagytam volna otthon. Most gondoltam egyet, és minimál kiegészítőkre szavaztam, csak ez a szóban forgó fehér bőrszíjas óra és egy ezüst fülbevaló van rajtam.
Nem is akarom túlmagyarázni, miért ezeket a darabokat párosítottam össze, szeretem a fekete+fehéret együtt, de önmagában ez még kevés lenne, ezért vettem fel hozzá egy kockás inget. Az ing ujja egyébként le is hajtható, estefelé mivel már hűvösebb volt, legomboltam, így nem fagytam meg :) Ezt nem fotóztattam le, mert még így is melegem volt, este pedig már nem voltak szépek a fények.
Szeretitek az ilyen minimál outfiteket? Hogy álltok a maxiszoknyákkal?
Jó hétvégét nektek!
XOXO,
Lídia.

02 03 04 05 06 07 08
White top / Fehér felső: F&F
Plaid shirt: Present / Kockás ing: Ajándék
Skirt / Szoknya: New Yorker
Wedges / Telitalpú: Playboy
Watch / Óra: Juicy Couture
8 comments on "Plaid & maxi"
 1. Többször is feltűnt már, most már tényleg megírom. :) Szerintem sokkal jobban nézne ki, ha a lábadon ki lenne festve a körmöd, így bármennyire is szép a cipő, nekem kicsit hiányos.

  ReplyDelete
 2. hatalmas mákod van a kockás inggel, én hosszú ideje próbálok olyat találni, aminek ilyen szép mintája van...tudom, hogy sokfélét lehet kapni, de pirosban szépet nehéz.zsu

  ReplyDelete
 3. I love minimalist outfits ... my favourite is a dress and jersey. You look lovely in these pics ... thanks for sharing.

  ReplyDelete
 4. fuuu, de klassz:)
  Nekem is kéne ilyen szoknya:)

  ReplyDelete
 5. Szép képek lettek, bár inkább a 3-ast kellett volna az elejére rakni, mert azon nem lefelé nézel.
  Az utóbbi sorozatok közül nekem a farmeres tetszik leginkább (hasonló a stílusa, mint ami a városháza előtt készült januárban). A helyszínek közül a vasúti híd volt nagyon ötletes.
  A fotósod jó színvonalat hoz, talán egy kicsit alaposabb utómunka nem ártana, és néha szabadban is elkelne egy vaku, ez pl. az előző zöld ruhás posztban látszik, amikor pont a ruha van árnyékban.

  ReplyDelete
 6. Szia,
  Jó, hogy közzé tetted, én hónapok óta gondolkodom azon, hogyan lehet ízlésesen hordani egy ilyen szoknyát.Azt hiszem, nem véletlen, hogy minimál kiegészítőket választottál, feltűnőbb ékszerekkel giccses lett volna már. Tetszik a sportos felső, az ingtől ízléses lesz az egész, kipróbálom. Remélem, vajszínű szoknyával is meg lehet csinálni egy iylen szettet.
  Persze, az még kérdés, hogy aki nem ilyen vékony, mint te, annál is jól áll-e. :-)

  ReplyDelete
 7. miért nincs új poszt? minden oké?
  kinga

  ReplyDelete
 8. Bogca: Sajnos nem vagyok körömlakkpárti, de megértem az álláspontod :)

  Zsu: Köszönöm, tényleg annyira jól variálható! Farmerral, szoknyával, egyszerű ruha fölé, hidegben hosszú ujjal, melegben röviden, abszolút ki tudom használni :) Örülök h neked is tetszik, remélem szerencséd lesz és találsz majd szépet! :)

  Rami: Kösziii :) SZerintem New Yorkerben idén is találsz majd hasonlót! :)

  Gregoriosz: Örülök, hogy tetszett, a vasuti hidast teljesen random találtuk, hiába, mindig a spontán dolgok a legjobbak!
  Az utómunkát még mindig én csinálom, nem tökéletes, tudom :$ De azért igyekszem! Köszönöm a tanácsot, megemlítem neki majd a vakus témát.

  Anonymous: Szerintem vállald be! Én különben is túl vékony vagyok, szerintem aki kerekded alkat, annak talán még jobban is áll :) Örülök hogy tudtam neked jó ötletet adni :)

  ReplyDelete

Auto Post Signature

Auto Post Signature